Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 cupluri celebre formate pe platourile de filmare

      27 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Nimic nu e mai frumos atunci când urmăreşti un film cu doi actori mari decât să ştii că ei se iubesc şi formează un cuplu şi în viaţa reală. Chiar dacă unele dintre aceste cupluri nu au rezistat testului timpului, câteva au fost suficient de solide să dureze şi contrar cârcotaşilor încă sunt fericiţi împreună. Începând cu binecunoscutul duo Brangelina, iată care sunt cele mai frumoase şi celebre cupluri pentru care platoul de filmare a fost scena primilor fiori ai dragostei.

       

      1. Angelina Jolie & Brad Pitt

       

      Tabloidele au jubilat atunci când cele două vedete au anunţat colaborarea pentru filmul "Mr. & Mrs. Smith". Pe atunci Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston dar această relaţie nu a rezistat şi în 2014 s-a recăsătorit cu Jolie. Anul acesta cei doi am mai jucat rolul unui cuplu pentru a două oară în filmul “By the sea”  şi trebuie să recunoaştem că le stă foarte bine împreună.

       

      2. Humphrey Bogart & Lauren Bacall 

       

      Bogart (45) era deja la a treia căsătorie atunci când a intanlit-o pe tânăra Bacall, în vârstă de numai 19 ani, pe platourile de filmare ale filmului “To Have & Have Not” în 1944. După numai un an s-au căsătorit iar mariajul lor a durat până la moartea actorului în 1957. Cei doi au mai apărut împreună şi în “The Big Sleep,” “Dark Passage” şi “Key Largo.” 

       

       

      3. Ryan Reynolds & Blake Lively 

       

      Singulul lucru bun care a rezultat din filmul “Green Lantern” a fost să-i aducă împreună pe cei doi actori care în scurt timp după filmări s-au căsătorit. Reynolds fusese căsătorit anterior cu Scarlett Johansson iar Lively avusese o relaţie cu Leonardo DiCaprio. În 2015 frumosul cuplu s-a bucurat de venirea pe lume a primului lor copil, o superbă fetiţă.

       

      4. Tom Hanks & Rita Wilson 

       

      Deşi se cunoscuseră anterior în emisiunea lui Hanks, “Bosom Buddies”,  idila lor a început mai târziu când cei doi au colaborat pentru filmul “Volunteers” în 1985. De atunci au trecut peste două zeci de ani şi ei sunt încă împreună fericiţi alături de cei doi copii ai lor. 

       

      5. Elizabeth Taylor & Richard Burton 

       

      Un mare scandal hollywoodian a avut loc în anul 1962 când superba Elizabeth, pe atunci căsătorită cu cel de-al patrulea soţ, Eddie Fisher, a fost fotografiată pe platourile de filmare alături de Burton în câteva ipostaze mai intime. Amândoi au divorţat de partenerii lor pentru ca în 1964 să oficieze căsătoria. A fost o poveste de dragoste care a debutat fulgerător şi a fost destul de agitată. În 1974 cei doi divorţează pentru a se recăsători în 1975. Relaţia lor nu a durat totuşi iar în 1976 s-au despărţit definitiv.

       

       

      6. Jennifer Garner & Ben Affleck 

       

      Deşi filmul “Daredevil” nu a fost foarte bine cotat le-a oferit totuşi fanilor unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. După o relaţie cu Jeniffer Lopez cu care era foarte aproape de căsătorie, Affleck joacă alături de Garner, experienţă care va duce în 2005 la o superbă nuntă în Caraibe. Din păcate relaţia lor s-a încheiat printr-un divorţ în 2015.

       

      7. Reese Witherspoon & Ryan Phillippe

       

      Reese l-a numit “cadoul meu” pe Ryan la petrecerea ei de 21 de ani. Relaţia lor a început în timpul filmărilor pentru “Cruel intentions” iar în 1999 cei doi s-au căsătorit şi ulterior au avut şi doi copii. Cu toate acestea în 2007 totul s-a sfârşit iar cei doi au ales să divorţeze.

       

      8. Javier Bardem & Penelope Cruz 

       

      Cei doi actori spanioli s-au cunoscut pentru prima oară în timpul filmărilor pentru comedia sexy “Jamon, Jamon” în 1992, însă povestea lor de dragoste a început mai târziu în 2007 în timp ce filmau pentru “Vicky Cristina Barcelona”. În 2010 s-au căsătorit iar în 2013 Cruz a dat naştere celui de-al doilea copil alcuplului.

       

       

      9. Uma Thurman & Ethan Hawke 

       

      Thrillerul futurist “Gattaca” i-a adus împreună pe platourile de filmare şi astfel a început povestea de dragoste a celor doi. În 1998 Uma şi Ethan se căsătoresc şi din relaţia lor se nasc doi copii. Din păcate anul 2015 aduce şi divorţul frumosului cuplu. Uma mai fusese căsătorită cu Gary Oldman alturi de care jucase în 1990 în filmul “Hanry & June”.

       

      10. Meg Ryan & Russell Crowe 

       

      Fanii au fost şocaţi atunci când au fost date publicităţii poze cu Ryan sărutându-se cu colegul ei de platourile filmului “Proof of Life”, Russel Crowe, în 2000. Însă nimeni nu ştia că relaţia ei cu soţul de pe atunci, Dennis Quaid, era aproape încheiată. Meg şi Russell au format un cuplu pentru puţin timp şi după această poveste fiecare şi-a văzut în continuare de viaţă lui.

       

       

      Sura: moviefone.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor