Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 filme de văzut la AMC în luna august

      9 iulie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Luna august aduce la AMC filme care au avut parte de-a lungul timpul aprecieri din partea publicului de cinema, dar şi din partea telespectatorilor care le-au revăzut cu plăcere.

      Regii deșertului (1999), Ruptura (2007), Colecționarul de oase (2006) şi Armata celor 12 maimuțe (1995) sunt atracţiile verii pe AMC.

       

      1. FĂLCI 3 D e programat pe 1 august, la ora 12:05

      O nouă întâlnire cu un rechin înfricoşător, ajuns aproape de Sea World, în laguna Floridei. Acolo se întâlnesc fii fostului şef al Poliţiei cu un pui de rechin din specia Marele Alb, care atrage atenţia bioloagei care-l găsise în timpul investigaţiei uciderii unui mecanic, şi nervozitatea mamei rechinului. Al treilea film regizat de Joe Alves, cu Dennis Quaid, Bess Armstrong, Lea Thompson şi Louis Gossett, Jr. în distribuţie, a avut parte de multe cronici proaste după lansarea din 1983, dar scenele cu rechinul văzut din cafenea care bagă spaima în turişti au făcut înconjurul lumii.

       

      2. Fruitvale Station poate fi văzut pe 2 AUGUST, de la 14.40

      Debutul în lungmetraj Ryan Coogler caută să lămurească povestea morţii lui Oscar Grant, un tânăr ucis în 2009 de poliţistul Johannes Mehserle angajat al poliţiei Oakland, districtul Fruitvale. E ultima lui seară alături de prieteni, dușmani, familie, înainte de teribilul incident în care un poliţist l-a împuşcat în spate, motivând ulterior că a crezut că a scot teaserul, şi fiind condamnat pentru omor involuntar. În rolul principal în regăsiţi pe Michael B. Jordan. Filmul a câştigat în 2013 premiul juriului şi premiul publicului la Sundance Film Festival, şi premiul secţiunii Un Certain Regard la festivalul internaţional de film de la Cannes.

       

       

      3. Regii deșertului (Three Kings) rulează pe 5 august de la ora 19:55

      Filmul din 1999 revine asupra unor evenimente de după sfârşitul razboiului din Golf, când patru soldaţi americani caută o pradă de război, să nu plece acasă cu mâna goală, şi folosesc o hartă care îi duce spre locul unde se află aurul transferat de Saddam în Irak. Sărăcia cruntă şi haosul în care ajung le zădărnicesc planurile şi le schimbă viziunea.

       

      4. Semn de viaţă (Proof of Live), programat pe 7 august, la ora 19.40

      O răscumpărare de 3 milioane de dolari cerută pentru Peter Bowman (DAVID MORSE), un inginer american răpit într-o ţară de prin America latină. O soţie pe nume Alice (MEG RYAN) care vrea să-l aducă acasă cu ajutorul unui expert in ’K & R’ (Kidnap & Ransom - Rapire si rascumparare), Terry Thorne (RUSSELL CROWE), de care se ataşează. Şi destul suspend cât să comanzi o pizza şi să-ţi ajungă până la final.

       

       

      5. Colecționarul de oase (2006) are premiera pe 12 august la ora 19:55


       

      Lincoln Rhyme (DENZEL WASHINGTON) e un detectiv din New York, specializat în criminalistică, apreciat pentru romanele sale de success şi apreciat în cadrul forțelor de poliție din comunitate. Imobilizat la pat în urma unui accident, acceptă totuşi s-o ajute pe colega de breaslă Amelia Donaghy (ANGELINA JOLIE) în cazul unei crime care-I oferă indiciile operei unui criminal în serie extreme de periculos ce poate face oricând o nouă victimă.

       

      6. Ruptura (2007) rulează pe 19 august, de la ora 20:00


      Un film cu Anthony Hopkins, Ryan Gosling, David Strathairn, Rosamund Pike, Embeth Davidz, Cliff Curtis, Fiona Shaw si Bob Gunton, regizat de Gregory Hoblit (Primal Fear, Frequency), după un scenariu de Daniel Pyne şi Glenn Gers, despre crima perfectă pe care o poate pune la cale un bărbat înşelat, dar mai ales despre cât de interesant poate fi parcursul unei investigaţii atipice când ai de-a face cu personaje care ştiu să-şi ascundă secretele.

       

      7. Drumul dreptăţii (3:10 To Yuma), 21 august, 19:50      O călătorie în Arizona, la sfârșitul secolului XIX, unde banditul Ben Wade (Russel Crowe) care-şi câştigase celebritatea prin jafuri impresionante e prins şi dus pe Drumul Dreptății, direct către tribunal, cu trenul de 3 și 10 spre Yuma de curajosul Dan Evans (Christian Bale), cei doi devenind pe parcurs parteneri într-o călătorie imposibilă.

       

      8. Armata celor 12 maimuțe (1995) e programat pe 26 august de la ora 19:45      În anul 2035, după ce-a mai rămas cam 1% din populaţia planetei, Cole (Bruce Willis), un voluntar deştept şi curajjor, sprijinit de Kathryn Railly (Madeleine Stowe) se chinuie să afle cum pot pune capăt dominaţiei Armatei celor 12 maimuțe, care amenință să șteargă omenirea de pe fața pământului.

       

       9. Bulevardul crimei (London Boulevard), 29 august, ora 23.40      Amorul unui infractor eliberat condiţionat din închisoare pentru o actriţă retrasă în lumea ei se trăieşte aparte în filmul ce-i are în rolurile principale pe Colin Farrell şi Keira Knightley, regizat de debutantul William Monahan.  

       

      10. Vânătoarea a început (Daybreakers), 31 august, ora 22:00


      Suntem destul de aproape de anul menţionat în acest fantasy-horror lansat în 2009. Adică în 2019, anul în care majoritatea oamenilor au ajuns vampiri, afectaţi de o epidemie misterioasă. Un cercetător îşi asumă misiunea de a lucre la un leac, împreună cu nişte vampiri dispuşi să salveze omenirea.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor