Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 lucruri inedite despre viața și cariera lui Tom Hardy

      25 ianuarie 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Știai că, înainte de a deveni actor, Tom Hardy a fost fotomodel și a înregistrat un album rap? Sau că degetul mic de la mâna sa dreaptă stă mereu îndoit, în urma unui incident cu un cuțit de bucătărie?

       

      Iată 10 lucruri inedite pe care (probabil) nu le știai despre Tom Hardy:

       

      1. Înainte de a deveni unul dintre cei mai versatili și apreciați actori de la Hollywood, Tom Hardy a fost fotomodel! La vârsta de 21 de ani, Hardy a câștigat competiția “Find Me a Supermodel”, care i-a adus un contract important cu agenția Models One.

      hardy tanar


      2. Hardy s-a îngrășat 19 kilograme în 5 săptămâni pentru rolul din “Bronson”, în care interpretează un psihopat condamnat la închisoare, care dezvoltă un alter-ego periculos. Această transformare dramatică i-a adus numeroase aprecieri din partea criticilor de film și a fanilor. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, iar adevăratul Charles Bronson a declarat că Tom Hardy este singurul actor care l-ar fi putut interpreta atât de bine.

      bronson


      3. Hardy adoră artele marțiale, iar după ce a acceptat rolul din “Warrior”, a devenit fan Jiu Jitsu.

       

      warrior


      4. În anul 1999, Hardy a înregistrat un album rap și a reușit să îl impresioneze pe 50 Cent. Numele albumului este “Falling on Your Arse in 1999”. Câțiva ani mai târziu, Hardy a recunoscut că nu se pricepe prea bine la rapping…

      album rap


      5. A studiat cu Michael Fassbender la Drama Center în Londra. În 2001, a avut ocazia să joace alături de acesta în mini-seria “Band of Brothers”, care a câștigat un premiu Globul de Aur la categoria Cel mai bun serial TV.

      band of brothers


      6. În copilărie, Tom Hardy a avut un câine pe care îl chema Mad Max. 20 de ani mai târziu, Hardy l-a interpretat pe Max Rockatansky în filmul “Mad Max: Fury Road” (2015).

       

      mad max


      7. Actorul său preferat și totodată eroul său este Gary Oldman. Hardy a avut ocazia să joace alături de Oldman în 4 filme: “Tinker Tailor Soldier Spy” (2011), “The Dark Knight Rises” (2012), “Lawless” (2012) și “Child 44” (2015).

      oldman hardy


      8. Tatăl său, Edward Hardy, este scenarist și a creat personajul mult visat de Tom Hardy în serialul “Taboo”. Cei doi au finanțat filmul, care ulterior a fost achiziționat de postul BBC. După succesul înregistrat de primul sezon, “Taboo” va continua cu cea de-a doua serie, cel mai probabil anul acesta.

      hardy si tatal


      9. Degetul mic de la mâna sa dreaptă este mereu îndoit, în urma unui incident domestic: și-a tăiat un tendon cu un cuțit de bucătărie. Hardy a suferit 3 operații pentru a reuși să strângă pumnul din nou, însă degetul mic a rămas îndoit permanent. 

      deget hardy

       

      10. Tom Hardy este fan al reality-show-ului britanic “Come Dine With Me”, pe care îl numește “my guilty pleasure”. De fapt, actorul chiar s-a inspirat de la câteva personaje din show pentru rolurile sale.


      Vezi aici Cele mai bune 10 filme cu Tom Hardy.

       

      Sursa: Esquire.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor