Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 lucruri pe care nu le ştiai despre noul film Godzilla

      5 mai 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      După o lungă hibernare, regele monştrilor se întoarce pe marile ecrane din 16 mai în blockbusterul Godzilla. Produs de Legendary Pictures şi Warner Bros., filmul este regizat de Gareth Edwards şi îi are în distribuţie pe Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Ken Watanabe şi Sally Hawkins. Aceasta este cea de-a doua încercare a producătorilor de la Hollywood de a realiza o versiune americană a acestui simbol japonez. Ştim cu toţii că au dat-o în bară data trecută, prin urmare avem aşteptări mult mai mari de data aceasta.

       

      Pentru o bună perioadă de timp nu s-a ştiut nimic despre film, nici măcar în primul trailer lansat în decembrie nu ne-au arătat prea multe. Detaliile despre personaje şi subiectul filmului au fost divulgate abia acum câteva luni.

       

      V-am pregătit în cele ce urmează cele mai importante 10 momente din film:

       

      1. Haosul creat


      Mai întâi îi auzim vocea lui Bryan Cranston care cere răspunsuri din partea autorităţilor: „Nu a fost nici cutremur, nici taifun. În realitate, ascunzi ceva acolo. Iar acel ceva ne va trimite pe toţi în epoca de piatră.” Apoi, ne este prezentat haosul creat: traficul este blocat, iar milioane de oameni încearcă să fugă din oraş. 

       

       

      2. Las Vegas-ul sub dărâmături


      Unul dintre trăsăturile principale ale monstrului Godzilla este "talentul" său de a distruge totul în cale. Iată o porţiune dărâmată din Las Vegas.  Se vede foarte clar că „ceva” a trecut pe acolo, lăsând prăpăd în urma sa.

       

       

      3. Trezit din adâncuri

       

      Iniţial vedem ceva mişcându-se sub apă, dar nu ştim ce e. Apoi, dintr-o dată, acel ceva iese din adâncuri, lăsându-i pe toţi cu gura căscată. Imaginaţi-vă o creatură imensă ieşind din ocean şi măturând tot în cale, oameni alergând în stânga şi-n dreapta pentru a se salva...o imagine de coşmar!

       

       

      4. Godzilla şi originile sale


      Ken Watanabe ne explică cum au trezit monstrul la viaţă în 1954 şi cum testele nucleare din anii ’50 au fost doar o încercare nereuşită de a-l ucide. Deci, Godzilla a trăit timp de 60 de ani. Dar ce a făcut în toţi aceşti ani? A hibernat? Şi de ce s-a trezit tocmai acum?

       

       

      5. Marea distrugere


      În aceste imagini vedeţi cum regele monştrilor trece printre cladiri, coada lui imensă distrugându-le cu uşurinţă, iar personajul lui Bryan Cranston ne avertizează ce ne aşteaptă. O imagine colosală! Efecte speciale, tehnologie 3D, acţiune şi o luptă memorabilă între Godzilla şi un alt monstru. Ce am putea să ne dorim mai mult?

       

       

      6. Monstrul cu care se va lupta Godzilla


      Au apărut o mulţime de speculaţii cu privire la această creatură. Cei mai mulţi dintre fanii genului, sunt de părere că va fi Rodan. Însă, nu avem veşti bune pentru ei. Godzilla se va lupta cu o creatură asemănătoare cu o insectă, care zboară şi înnoată. Sigur îi va provoca mari probleme.

       

       

      7. Plouă cu avioane!

       

      Încă o dată conştientizăm faptul că nu te poţi pune cu natura. După cum se poate vedea în imagini, avioanele Forţelor Aeriene pică pur şi simplu din cer. Oare cum reuşeşte monstrul să le doboare aşa? Deşi nu ştim prea multe despre misteriosul Godzilla, putem deduce că este foarte puternic şi inteligent.

       

       

      8. Marşul regelui


      Godzilla păşeşte liniştit printre oameni şi clădiri, chiar dacă soldaţii trimit focuri spre el. Cea mai frumoasă imagine este aceea în care rachetele de semnalizare se reflectă pe pielea lui strălucitoare.

       

       

      9. Buf!


      În sfârşit, un grup de soldaţi reuşesc să-l rănească. Coada lui imensă se zdrobeşte de pământ, dar asta nu înseamnă că monstrul este omorât, aşa că soldaţii sunt vânaţi în continuare. Personajul interpretat de Aaron Taylor-Johnson găseşte o cale de scăpare, pe un pod care este dărâmat imediat după trecerea lui.

       

       

      10. Cum arată Godzilla?

       

      Ca de obicei, finalul merită toţi banii. Ultima scenă ne arată prima imagine clară cu Godzilla. Mai agresiv şi mai mare ca niciodată, mai impunător şi mai ameninţător, noul monstru este o combinaţie între elementele clasice şi moderne.

       

       

      Se pare că regizorul Gareth Edwards a făcut treabă bună, reuşind să creeze o poveste credibilă care implică o situaţie fantastică. Noi suntem de părere că va fi unul dintre cele mai de succes blockbustere ale anului. Voi ce credeţi?

       

       

      Sursa: whatculture.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor