Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 momente emoționante în "Star Wars: Trezirea Forței"

      21 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      După o lungă aşteptare "Star Wars: Trezirea Forţei - 2015 (Star Wars: Episode VII - The Force Awakens)" este în sfârşit în cinematografe. Şi, întradevăr, este un film extraordinar cum ne aşteptam, plin de emoţie, de acţiune și umor, o experienţă unică pentru oricare fan.

      Iată care sunt cele mai emoţionante momente ale filmului!

       

      1. Han Solo, figura paternă


      Legătură care se crează între Han şi Rey este o încântare pentru ochi. Han, văzând  în tânăra Rey potențialul de a deveni cineva cu adevărat important, o ia sub aripa lui protectoare că un adevărat părinte şi astfel își mai alină durerea pentru faptul că nu a putut să-şi ajute la fel şi propriul copil.

       

      2. Viziunile lui Rey

       

      Este un moment aparte în care ne dăm seama că Rey (Daisy Ridley) este cu adevărat specială. După întâlnirea cu Maz Kanata lucrurile încep să fie din ce în ce mai clare pentru Rey chiar dacă iniţial refuză să accepte adevărul. Viziunile ei despre Luke, despre distrugere şi conflict, sunt un moment cheie al filmului şi totodată foarte emoţionant.

       

       

      3. Intervenţia salvatoare a Rezistenţei

       

      Atunci când Han, Chewie şi Finn sunt încolţiţi şi aproape înfrânţi de Primul Ordin, în ajutorul lor vine Rezistenţa. Şi ce intervenţie spectaculoasă a fost! Secvența navelelor X-Wings planând în forţă deasupra apei este cu adevărat o imagine de neuitat şi plină de suspans pentru orice fan al seriei.

       

      4. Starea de depresie a lui R2-D2

       

      Ca un căţeluş care simte lipsa stăpânului, îndrăgitul fanilor, droidul R2-D2 s-a setat pe modul de avarie de când Luke Skywalker a dispărut. Cu toate că este doar un robot, momentul este destul de trist şi demoralizator pentru fani, iar ideea micuţului R2-D2 care suferă în lipsa prietenului său, aparent, la fel că o fiinţă umană, este înduioşătoare.

       

      5. Moartea lui Han Solo

       

      De-a lungul timpului s-au auzit poveşti legate de faptul că Harrison Ford ar fi vrut ca personajul Han Solo să fie omorât încă din trilogia originală. Ei bine, acum dorinţa i s-a îndeplinit. A fost un moment cu adevărat trist atunci când fiul sau Ben (Kylo Ren), după ce iniţial cei doi păreau că au ajuns la o înţelegere după atâta timp, ambii cu lacrimi în ochi, scoate sabia şi străpunge trupul tatălui sau. Şi iată cum unul dintre personajele iconice ale cinematografiei a dispărut pentru totdeauna. 

       

       

      6. Îmbrăţişarea dintre Leia şi Rey

       

      Când Rezistenţă se întoarce la bază, după moartea lui Han Solo, pentru prima oară Leia (Carrie Fisher)

      şi Rey se întâlnesc. Cu toate că nu se văzuseră niciodată şi nu se cunoşteau puterea Forţei a fost puternică şi simţită de amândouă. În linişte completă cele două s-au îmbrăţişat într-un moment extrem de emoţionant chiar şi pentru fanii lui Vader.

       

      7. Apariţia lui Luke

       

      Cu totate că mare parte din acţiunea filmului se concentrează pe găsirea lui Luke (Mark Hamill), el este foarte puţin prezent că personaj, fanii bucurându-se aproximativ un minut de imaginea lui pe ecrane. Dar ce minut! O reîntoarcere emoţionantă a personajului idolatrizat de atâţia încă din copilărie. A fost finalul perfect al filmului "Star Wars: Trezirea Forței" şi a crescut suspansul în aşteptarea Episodului VIII.

       

      8. Luke Skywalker e văzut că un mit.

       

      Cu toţii cunoaştem povestea lui Luke din primele episoade ale seriei, a băiatului sărman care a ajuns Cavaler Jedi. În "Star Wars: Trezirea Forței" el este văzut ca un mit, o fiinţă magică parte a unei poveşti. Este emoţionantă mirarea din ochii lui Rey şi ai lui Finn atunci când Han Solo le confirmă că Luke e cât se poate de real şi toate poveştile pe care le-au auzit despre el sunt adevărate. E ca şi cum am afla acum că Moş Craiun există, ...că tot vin sărbătorile în curând. Impactul imagini lui Luke asupra generaţiilor care au urmat a fost foarte puternic şi acesta este un moment emoţionant când ni se arată acest fapt.

       

       

      9. Altruismul lui Rey

       

      Deşi ducea o viaţă grea şi abia reuşea să îşi asigure minimum de hrană, Rey refuză să renunţe la droidul ei BB-8 atunci când îi este oferită o plata consistentă pentru acesta. Şi nu e singurul moment în care Rey îşi dovedeşte integritatea şi curajul de a înfrunta soarta şi a nu face compromisuri. Pe parcursul filmului de mai multe ori alege calea mai grea dar responsabilă pentru a obţine ce îşi doreşte.

       

      10. Clasicul generic al fiecărui episod

       

      Pentru toţi fanii "Star Wars: Trezirea Forței" clasicul început al fiecărui episod e suficient pentru a stârni emoţie şi suspans în aşteptarea acţiunii. Muzică lui John Williams şi textul care curge explicând povestea până în acel moment sunt perfecte pentru a crea starea necesară oricărui fan şi a trezi nostalgie.

       

      Sursa: whatculture.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor