Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 nume mari de la Hollywood care încă mai visează la primul lor Oscar

      5 aprilie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Visul oricărui actor ajunge la Hollywood este, mai mult decât probabil, să îi fie recunoscută valoarea la prestigioasele premii ale Academiei Americane de Film și să se mândrească cu cel puțin o statuetă Oscar în vitrina cu distincții și trofee.

       

      Chiar dacă Leonardo DiCaprio a reușit, în cele din urmă să câștige Oscarul în 2016 pentru rolul din The Revenant, rămân o gramadă de actori faimoși, cu o grămadă de roluri excepționale la activ, dar care, în mod surprinzător, nu au pus niciodată mâna pe un Oscar în toată cariera.

       

      E greu de crezut, dar niciunul dintre actorii legendari din această listă nu a fost onorat până acum cu premiul Academiei.

       

      Robert Downey Jr.

       


       

      După ce și-a căpătat faima pe plan internațional în tinerețe, Robert Downey Jr. a revenit în forță în lumina reflectoarelor odată cu portretizarea supereroului Marvel Iron Man.

       

      Cu toate astea, actorul nu a obținut niciun Oscar până acum, în ciuda celor două nominalizări: în 1993 pentru Chaplin și în 2009 pentru Tropic Thunder.

       

      Sigourney Weaver

       


      Sigourney Weaver face parte din familia de la Hollywood de o bună bucată de timp, dar tot nu a pus pâna pe niciun Oscar. Are, însă, trei nominalizări, pentru sequelul Aliens, în 1987, pentru Working Girl și pentru Gorillas in the Mist, ambele în 1989.

       

      Steve Buscemi

       


       

      Unul dintre cei mai buni actori de personaj ai generației noastre, cumva, nu doar că nu a fost onorat niciodată cu un Oscar, dar nici măcar nu are vreo nominalizare la premiile Academiei în toată cariera. Are totuși un Glob de Aur pentru rolul din serialul Boardwalk Empire.

       

      Ian McKellen

       


       

      Legendarul actor a interpretat multe roluri devenite iconice, în special în ultima decadă. În ciuda acestor aspecte și a două nominalizări, Ian McKellen nu se poate mândri cu propria sa statuetă.

       

      Nominalizările din trecut sunt pentru rolul din Gods and Monsters în 1999 și portretizarea lui Gandalf din Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, în 2002.

       

      Naomi Watts

       


       

      Naomi a fost foarte aproape să câștige Oscarul. De două ori chiar. A fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță pentru rolul din 21 Grams, în 2004 și la aceeași categorie pentru rolul din The Impossible, în 2013. Următorul ei rol important va fi cel din prequel-ul HBO, Game of Thrones.

       

      Johnny Depp

       


       

      Johnny Depp are o istorie în spate drept unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, având abilitatea de a se transforma complet indiferent de rol. În ciuda reputației sale, încă nu a câștigat cea mai mare onoare a Hollywood-ului.

       

      Are doar trei nominalizări la categoria cel mai bun actor pentru rolurile din Pirates of the Caribbean, în 2004, Finding Neverland, în 2005, și Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, în 2008. Așa cum era de așteptat, actorul susține că nici măcar nu vrea să câștige vreun Oscar.

       

      Glenn Close

       


       

      Cu nu mai puțin de șapte nominalizări la premiile Oscar, din 1983 până acum Glenn Close încă nu a reușit să iasă victorioasă de la galele Academiei, în ciuda performanțelor sale excepționale. Cel mai recent, a fost nominalizată anul acesta pentru rolul din The Wife.

       

      Tom Cruise

       


       

      Tom Cruise a fost de trei ori în carieră favorit la premiile Academiei. Au trecut, însă, aproape două decade de la ultima sa nominalizare.

       

      În trecut a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor pentru rolul din Born on the Fourth of July, în 1990, cel mai bun actor pentru Jerry Maguire, în 1997, și cel mai bun actor secundar pentru Magnolia, în 2000. În ultima vreme e cunoscut pentru blockbusterele de acțiune, așa că un Oscar e departe de peisaj.

       

      Edward Norton

       


       

      Încă un actor cu câteva nominalizări dar fără niciun premiu. La fel ca Tom Cruise, Norton are tot trei nominalizări la activ: cel mai bun actor secundar pentru Primal Fear în 1997, cel mai bun actor pentru American History X, în 1999, și cel mai bun actor secundar pentru Birdman, în 2015. Nici măcar o nominalizare pentru Fight Club e o realitate destul de dezamăgitoare.

       

      Helena Bonham Carter

       


       

      A zis cineva Fight Club? Atunci să vorbim și de Helena Bonham Carter, renumită pentru rolurile ei îndrăznețe, dubioase și complet unice.

       

      Ai crede că a fost recompensată până acum de Academia Americană de Film, dar... nu. Și-a trecut în palmares prima nominalizare în 1998 la categoria cea mai bună actriță pentru rolul din The Wings of the Dove. În 2011, a primit-o și pe a doua, pentru cea mai bună actriță secundară, odată cu rolul din The King’s Speech.

       

      Sursa: imdb.com, simplemost.com

       

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • Anca 22 decembrie 2019, 14:47

       Mulțumesc, chiar sunt niște filme interesante! Aici tot am găsit niște filme interesante pentru adolescenți:) https://inspira-te.net/2019/02/04/7-filme-pentru-adolescenti/

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • Anca 22 decembrie 2019, 14:47

       Mulțumesc, chiar sunt niște filme interesante! Aici tot am găsit niște filme interesante pentru adolescenți:) https://inspira-te.net/2019/02/04/7-filme-pentru-adolescenti/