Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 roluri de eroi și antagoniști Marvel perfecte pentru Keanu Reeves

      2 august 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Acum doar câteva săptămâni a avut loc San Diego Comic-Con 2019, iar Universul Cinematic Marvel nu și-a lăsat fanii cu mâna goală.

       

      După prezentarea începutului Etapei a patra, cei interesați au putut afla detalii despre noile filme, dar și despre actorii care se vor alătura MCU în următorii doi ani, atât pe marile ecrane cât și pe noua platformă Disney+.

       

       

      Cu toate astea, unul dintre cei mai râvniți actori, atât de public cât și de studiourile Marvel, este nimeni altul decât Keanu Reeves.

       

      Zilele trecute a apărut și informația că regizorii Avengers: Endgame au pus ochii pe Keanu Reeves pentru un viitor rol în Universul Cinematic Marvel.

       

      Întrebați pe cine ar putea portretiza Reeves dacă ar accepta, frații Joe și Anthony Russo au spus că posibilitățile sunt infinite.

       

       

      Sunt destui eroi și antagoniști Marvel pe care Keanu i-ar putea aduce la viață și avem mai jos zece sugestii.

       

      Black Bolt

       


       

      Chiar dacă Anson Mount l-a portretizat pe Black Bolt în seria scurtă Inhumans, divizia de filme Marvel ar putea avea parte de un start proaspăt cu Inhumans și persoana perfectă care să portretizeze unul din personajele sale faimoase este Reeves.

       

      Dracula

             Cineva atât de important precum Mahershala Ali ar merita un coleg de platou la fel de puternic cu care să interacționeze. Rămâne de văzut unde va nimeri Blade în Etapa a patra Marvel, dar putem afirma între timp că Reeves ar fi o alegere foarte inspirată pentru rolul lui Dracula.

       

      Silver Surfer

             Fantastic Four revine într-un final în atenția studiourilor Marvel, ceva așteptat de multă vreme de fani. Unul dintre cele mai apreciate personaje din această mitologie este Silver Surfer, iar dacă vrei pe cineva care să joace o figură atât de complexă, Reeves e omul potrivit.

       

      Doctor Doom

             Trecând de la un personaj important din categoria Fantastic Four la altul, îl avem în atenție pe Doctor Doom. Victor von Doom este, fără îndoială, unul dintre cele mai apreciate personaje de benzi desenate.

      De aceea, Marvel trebuie să îl onoreze cum se cuvine, iar pentru un personaj atât de legendar, cineva ca Reeves s-ar potrivi ca o mănușă.

       

      Galactus

             Acum că Thanos nu mai e în peisaj, vom avea nevoie de un antagonist și mai impresionant care să se lupte cu cei mai neînfricații dintre eroii pământeni, iar o opțiune ar fi Galactus. Și cine altcineva ar putea interpreta un rol atât de proeminent înafară de Keanu Reeves.

       

      Moon Knight

             Fanii lumii Marvel așteaptă de o perioadă îndelungată introducerea unui Moon Knight live-action, fie într-un lungmetraj, fie într-un serial. Iar Reeves ar avea tot ce îi trebuie pentru a crea ceva cu adevărat memorabil pentru debutul live-action al personajului.

       

      Namor

             Un alt personaj așteptat în Universul Cinematic Marvel este Namor, erou căruia Reeves i-ar putea aduce notorietatea cuvenită pe marile ecrane.

       

      Norman Osborn

             Nu se știu multe despre următorul film Spider-Man, însă cum unul dintre cei mai mari antagoniști ai acestui univers, Norman Osborn - the Green Goblin, nu a apărut încă în MCU.

       

      Adam Warlock

             Fanii loiali ai francizei Guardians of the Galaxy știu că Adam Warlock își așteaptă nerăbdător rândul să intre în Universul Cinematic Marvel. Ideea ca Reeves să se alăture următoarei aventuri Guardians ar putea fi cea mai inspirată alegere a francizei din toate timpurile.

       

      Mister Fantastic

             Introducerea lui Reed Richards, a.k.a. Mister Fantastic, în MCU trebuie tratată cu onoare și grație, caracteristici pe care le îndeplinește fără dubii Keanu Reeves.

       

      Sursa: screenrant.com, nme.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor