Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      10 seriale despre fotbal de văzut vara asta

      25 iunie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Dacă vrei să afli mai multe despre fotbal şi să simţi altfel atmosfera Campionatului Mondial, pune pe lista de vizionare cel puţin unul dintre titlurile următoare. Fie că e vorba despre fotbal american sau fotbal european, echipele transpiră, cluburile prosperă şi fanii se inspiră, când nu delirează... Cam astea sunt pe scurt lucrurile care se întâmplă în producţiile serializate cu şi despre fotbal.
      Iată câteva care au şi nişte merite artistice pentru care merită deranjul de a le include pe lista de vizionare în această perioadă.

       
      21 Thunder


       

       Realizatorii Adrian Wills, Riley Adams şi Kenneth Hirsch au pus Canada pe harta serialelor despre fotbal cu o dramă ce urmăreşte echipa fictivă Montreal Thunder, mai precis jucătorii sub 21 de ani ai unei academii care-i pregăteşte pentru succesul în domeniu. Cei care l-au văzut din martie pe Netflix în câteva teritorii se declară extrem de încântaţi.


      All or Nothing        

      E o serie interesantă care a dus documentarul despre fotbal la un alt nivel, insistând asupra tuturor aspectelor din viaţa jucătorilor. A Season with the Arizona Cardinals a deschis drumul colabărării dintre Amazon şi NFL Films, continuat cu A Season with the Los Angeles Rams, The Michigan Wolverines şi The Dallas Cowboys (în campania 2017), însă, a reuşit să atragă atenţia europenilor odată cu proiectul All or Nothing: Manchester City, ce oferă fanilor din întreaga lume acces în lumea din spatele succesului înregistrat în premier League sub conducerea lui Pep Guardiola.
       

       
      Blue Mountain State      Petreceri monumentale şi antrenamente serioase pigmentează tot proiecţelul ăsta care îţi face cunoştinţă cu Thad Castle, Alex Moran şi cel mai bun prieten al lui Sammy, ce îţi pot deveni companioni de distracţie o vreme.

       

       

      Club of Crows
      Îl găseşti cel mai probabil sub titlul original Club de Cuervos şi te poate relaxa cu aventurile moştenitorilor unui patron de club -The Cuervos of Nuevo Toledo -, care se ceartă din cauza viziunilor diferite de a face bani şi performanţă. 


      F2 Finding Football

             YouTube Premium a mizat pe o serie reality în care echipa F2 - Jeremy Lynch, Billy Wingrove - călătoresc  în Argentina, Brazila, Islanda, Franţa, Mexic, Thailanda şi multe alte locuri, să studieze cultura fotbalistică din zonă şi să stea de vorbă cu celebrităţile locale. Primele două episoade se pot urmări gratuit aici.


      First Team: Juventus

       

      O mini-serie reuşită despre tradiţia, ascensiunea şi transformările suferite de echipa Juventus, dar mai ales despre impactul local al brandului, First Team: Juventus s-a bucurat de succes pe Netflix, unde te şi ajută să te amorezezi uşor de aproape fiecare jucător şi să devii rapid membru al galeriei.

       

       

      Friday Night Tykes

       

      Cum ajung oare nişte copii să se remarce în liga lor şi să îşi urmeze visul de a face performanţă în NFL, vezi în Friday Night Tykes, urmărind o echipă mică din Texas care dă totul pe teren. 

       

       

      Friday Night Lights

       


      După o carte şi un film cu aceeaşi temă, serialul a cărui acţiune se petrece în Dillon, Texas, unde echipa Panthers condusă de antrenorul Eric Taylor trece prin tot felul de situaţii şi se confruntă cu probleme diverse, arată cum se poate ajunge la unitate, cum se poate menţine şi cum se formează o atitudine câştigătoare.

       


      Last Chance U

       


      East Mississippi Community College este echipa antrenată de Buddy Stephens care vă captează atenţia în acest show. Se adună cei mai talentaţi jucători, cărăra li se dă o nouă şansă de a repara greşelile din trecut, pentru a deveni campioni la juniori.


      The League

       


      Dacă vrei să vezi cum şi de apar jucători din NFL într-un serial dedicat fantasy football, e opţiunea perfectă. Cine ştie, poate te inspiră să scrii propria poveste, dacă la fel ca tinerii ăştia care-şi fac propria ligă unde se lupă pentru trofeul Shiva,  vrei să te implici într-un joc diferit, cu şi după regulile comunităţii din care faci parte sau pe care o construieşti.      Ce se mai aude despre alte proiecte ce pun accentul pe fotbal      Netflix a confirmat achiţitionarea drepturilor de ecranizare a cărţii "One Goal", ce spune povestea echipei Lewiston High School, într-un oraş care se confruntă cu un val masiv de imigranţi. Nu se ştie, însă, dacă va fi vorba despre un film sau despre un serial, dar lumea pare extrem de încântată de idee.

      MipTV, Beta Film şi Red Bull Media House promit 5 sezoane a câte 8 episoade din "The Net", un proiect ambiţios despre lumea fotbalului, care va ajunge pe micile ecrane cel mai probabil la finalul anului viitor. Matthais Hartmann şi Plinio Bachmann îşi propun să arate lumii ce se întâmplă în majoritatea ţărilor unde fotbalul e "sportul rege" şi ascunde dopaj, crimă organizată, mită, blat, spălare de bani sau alte acţiuni care n-ar trebui să aibă legătură cu activitatea cluburilor sau a jucătorilor.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor