Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      12 titluri care te răcoresc în august pe HBO şi HBO GO

      5 august 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Noile sezoane din Ballers, Casual, Animals, Snowfall, filme cu succes la box office şi multe alte propuneri de vară te aşteaptă pe HBO şi HBO GO.

       

      HBO

       

      BALLERS IV/ JUCĂTORII – IV


      Din 13 august, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO tot din 13)


       

      Dwayne “The Rock” Johnson este protagonistul sezonului 4 al serialului HBO de comedie care explorează lumea strălucitoare și, uneori, extrem de dură, a fotbalului profesionist, așa cum este ea văzută prin ochii unui grup de foști și actuali jucători care se străduiesc să rămână relevanți.

       

      Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) și un grup de colegi, rivali și clienți din lumea fotbalului profesionist revin pentru un nou sezon al serialului de comedie producție originală HBO, care analizează în și mai multă profunzime lumea extravagantă și foarte bogată a acestui sport. În acest sezon, după ce au refuzat să își sacrifice principiile făcând alianță cu foarte bogații frați Anderson în ideea mutării unei echipe de fotbal la Las Vegas, Spencer și partenerul său, Joe Krutel, hotărăsc să-și extindă firma în domeniul managementului și iau în calcul achiziționarea unui magazin pentru sporturi extreme ce este condus de  independentul Lance Klians. Între timp, Ricky Jerret vrea să revină în teren în ciuda faptului că e proaspăt tătic; Charles are probleme în funcția de director general; Vernon continuă să ducă un trai extravagant spre exasperarea tovarășului său Reggie; iar Jason încearcă să îl combine pe Spencer cu un puşti super talentat, Quincy Crawford, dar și cu mama acestuia, Jayda.

       

      INSECURE III./ NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU – III


      Din 13 august, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO tot din 13)

       

      Creatoarea/ scriitoarea/ vedeta Issa Rae revine cu sezonul 3 al unui serial popular tocmai pentri că prezintă călătoria a două prietene, Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji) care încearcă să facă față problemelor de la muncă, escapadelor romantice și momentelor jenante. Acțiunea se petrece la două săptămâni după finalul sezonului 2, în care Issa și Lawrence și-au recunoscut amândoi partea de vină în despărțire. În noile episoade, Issa încearcă să își refacă viața și lucrează ca șofer pentru a mai câștiga nişte bani, fiindcă doarme pe canapeaua lui Daniel, un aranjament care se dovedește a fi complicat, având în vedere istoria lor. Între timp, Molly începe să lucreze la o firmă de avocatură, însă, încrederea ei în sine are de suferit când nu este aleasă automat „vedeta”. De asemenea, întâmpină dificultăţi şi când vrea să îşi facă ordine în viața romantică.

       

      SNOWFALL II./ PRAFURI – II


      Din 17 august, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

       

      Los Angeles. 1983. SNOWFALL este o dramă thriller despre apariția epidemiei de cocaină și impactul său extrem de radical asupra culturii orașului. Serialul urmărește poveștile mai multor personaje ale căror vieți se intersectează.

       

      Acum SNOWFALL își continuă povestea despre începutul epidemiei de cocaină și impactul său radical asupra lumii în timp ce urmărește același grup de personaje care se intersectează și se suprapun în Los Angeles-ul anului 1984, ţintind banii, puterea și influența: Franklin Saint, tânărul antreprenor stradal care începe să vadă cât de periculos poate fi succesul; Teddy McDonald, agentul CIA care constată că operațiunea finanțată de droguri este amenințată din ambele surse, personale și profesionale; și Gustavo "El Oso" Zapata și Lucia Villanueva, cei doi traficanți de droguri care descoperă puterea cocainei și decid să o exploateze, în ciuda noilor pericole. 

       

       

      HBO GO

       

      THE BIG BANG THEORY

      Sezoanele 3 și 4 sunt disponibile din 1 august

       

      Leonard și Sheldon sunt doi fizicieni strălucitori - geniali în laborator, dar provocați social peste tot. Dacă o mai punem la socoteală și pe frumoasa și isteața Penny, care dorește să-i învețe câte ceva despre viață, în timp ce prietenii jor la cataramă Raj şi Howard se chinuie să-şi găsească jumătăţile sau să-şi mulţumească părinţii, divertismentul este garantat.

       

      Sheldon, colegul de cameră al lui Leonard, este destul de mulțumit să își petreacă nopțile jucând Klingon Boggle cu prietenii lor social-disfuncționali de la Caltech, Wolowitz și Koothrappali. Cu toate acestea, Leonard vede în Penny un întreg nou univers de posibilități... inclusiv dragoste. 


       

      CASUAL IV. / FĂRĂ OBLIGAȚII - IV

      Tot sezonul (8 episoade) este disponibil din 1 august

       

      O comedie despre recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, care se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice.

       

      Creatorul Zander Lehmann și producătorul executiv Jason Reitman (regizor nominalizat la Oscar pentru „Up in Air” și „Juno”) vă propun „Casual”, o comedie nominalizată la Globul de Aur® care explorează dinamica amuzantă și incomodă a familiilor și relațiilor moderne. Recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice și se ocupă de fiica adolescentă. 

       

      ANIMALS III./ ANIMALE – III

      Din 4 august, un episod pe săptămână

             Fie că este vorba de șobolani amorezați, de porumbei care se întreabă ce sexualitate au sau de gândaci  aflați în mijlocul crizei vârstei a doua, discuțiile despre nimic, ambiguitatea morală și problemele existențiale ale orășenilor non-umani se dovedesc uimitor de asemănătoare cu ale noastre, ba chair ne inspiră să ne mai adresâm din când în când întrebpri similare.

       

      Serialul de animație pentru adulți ANIMALS se axează pe creaturile din cel mai puțin locuibil loc din lume - New York. O lume pestriţă, fix ca minţile pe care nu ni le punem la contribuţie, iar un astfel de serial ne mai poate antrena creierul ropit de căldură.

       

       

      BLACK LAKE

      Tot sezonul – 8 episoade - este disponibil pe HBO GO din 1 august

       


      O dramă horror despre un grup de tineri prieteni și despre lanțul șocant de evenimente care au loc atunci când vizitează izolata și dărăpănata stațiune de schi Black Lake, care a fost închisă ani de zile după ce acolo a avut loc o crimă - o familie a fost găsită moartă, ucisă prin strangulare. 

      Izolată și neglijată, stațiunea a stat închisă de ani de zile, dar Johan visează să o restaureze la fosta ei glorie, Ceea ce începe ca o călătorie amuzantă de cercetare, ia o turnură sinistră. În prima noapte, prietena lui Johan, Hanne, este trezită de zgomotele din pivniță, dar nu e lăsată de proprietar să investigheze sursa.  Unul câte unul, membrii grupului se trezesc cu ochi injectați după coșmaruri teribile. Tot mai îngrozită, Hanne e convinsă că forțe supranaturale le doresc răul, însă, nu mai ştie în cine poate avea încredere. Cine va supraviețui?

       

      CASTLE ROCK

      Din 2 august (4 episoade, apoi un episod în fiecare joi)

       

      Un horror psihologic, serialul îmbină latura mitologică și poveștile intime ale personajelor din cele mai îndrăgite opere ale lui Stephen King, într-o saga epică, plină de întuneric și lumină, care are loc la câțiva kilometri depărtare de pădurea din Maine.

       

       

      FILME

       

      DADDY'S HOME 2/ TATA ÎN RĂZBOI CU... TATA 2

      Premiera: 12 august, de la ora 20:00 (va fi disponibil și pe HBO GO)

      Regia: Sean Anders

      Cu: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini

       

      Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a le oferi copiilor Crăciunul perfect. Noul lor parteneriat este pus la încercare atunci când apar tatăl lui Dusty și tatăl lui Brad.

       

      În continuarea filmului din 2015, tatăl și tatăl vitreg, Dusty (Mark Wahlberg) și Brad (Will Ferrell), își unesc forțele pentru a le oferi copiilor Crăciunul perfect. Noul lor parteneriat este pus la încercare atunci când își fac apariția tatăl lui Dusty, un macho demodat (Mel Gibson), și tatăl lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos (John Lithgow). Cei doi ajung la timp pentru a le da peste cap vacanța și pentru a o transforma într-un haos complet.

       

      HOME AGAIN (2017)/DIN NOU ACASĂ

      Premiera: 18 august, de la ora 20:00 (va fi disponibil și pe HBO GO)

      Regia: Hallie Meyers-Shyer

      Cu: Reese Witherspoon, Pico Alexander, Michael Sheen, Candice Bergen, Jon Rudnitsky

       

       

      Reese Witherspoon o interpretează pe Alice Kinney în această comedie romantică. Recent separată de soțul ei (Michael Sheen), Alice decide să o ia de la capăt și se mută înapoi acasă, la Los Angeles împreună cu cele două fiice ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care au nevoie de un loc unde să locuiască. Ea acceptă ca bărbații să stea temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea consecințe neașteptate. Noua ei familie, dar și o nouă idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când Alice se trezește la ușă cu fostul ei soț. Filmul este o poveste despre dragoste, prietenie și despre familiile pe care ni le formăm. Dar este și o lecție de viață: să o iei de la început nu este pentru începători.

       

       

      KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE/ KINGSMAN: CERCUL DE AUR

      Premiera: 19 august, de la ora 20:00 (va fi disponibil și pe HBO GO)

      Regia: Matthew Vaughn

      Cu: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry

       

      După ce sediul Kingsman este distrus și lumea este în pericol, agenții supraviețuitori trebuie să ceară ajutorul unei organizații din S.U.A. care le este aliată. Cele două agenții trebuie să învingă un dușman comun.

       

      “Kingsman: Serviciul Secret” a introdus lumea Kingsman - o agenție secretă internațională și independentă care acționează până la cel mai înalt nivel de discreție, al cărei obiectiv principal este să țină lumea în condiții de siguranță. În “Kingsman: Cercul de Aur”, eroii noștri fac față unei noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus, iar lumea este în pericol, călătoria lor îi conduce către o organizație de spionaj din America cu numele Statesman, creată în același timp cu Kingsman. În această aventură în care se  testează limitele puterii și ale inteligenței agenților, aceste două organizații secrete de elită luptă împotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea, ceva ce devine o obișnuință pentru Eggsy.

       

      STAR WARS: ULTIMII JEDI/ STAR WARS: THE LAST JEDI

      Premiera: 26 august, de la ora 20:00 (va fi disponibil și pe HBO GO)

      Regia: Rian Johnson

      Cu: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega

       

      Odată cu distrugerea republicii, Primul Ordin este la conducere. Liderul suprem Snoke vrea să distrugă ce a mai rămas din rezistență și să conducă galaxia. Dar speranța nu a murit încă: Luke Skywalker, maestrul Jedi poate schimba cursul războiului.

      Primul Ordin conduce. După ce a distrus republica pașnică, liderul suprem Stoke își trimite legiunile nemiloase să preia controlul galaxiei. Doar ultimii luptători ai rezistenței conduși de generalul Leia Organa stau împotriva tiraniei și sunt convinși că maestrul Jedi Luke Skywalker se va întoarce și va aduce o rază de speranță luptei. Dar rezistența a fost expusă. Pe măsură ce Primul Ordin se grăbește spre baza rebelilor, eroii curajoși încearcă să scape.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor