Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      30 de seriale de văzut în toamna 2019

      19 septembrie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Lume, lume, seriale noi pe alese! Strigă din toate colțurile platformele de streaming și televiziunile cu oferte speciale de binge pentru toate gusturile, din care răsar câteva titluri musai de văzut, cel puțin pentru distribuție. Catherine the Great (HBO) „Looking For Alaska” (Hulu), „Evil” (CBS), „Modern Love” (Amazon), Watchmen (HBO) sau Unbelievable (Netflix) sunt doar câteva dintre cele pe care am de gând să Le urmăresc. Regăsiți o listă de la A la Z cu cele mai interesante titluri ale toamnei cu care vă puteți împrieteni dacă ați terminat rația de filme și seriale bune, indiferent de gen sau ritm (inclusiv The Spy, miniseria apărută pe Netflix pe 6 septembrie).

       

      O ciocolată caldă  îi dă savoare oricărui film! Pe www.starcafe.ro ai acum ciocolata caldă Heracleea la un preț foarte bun. Clic aici

       

      American Horror Story: 1984 (FX)

       
      Din 18 septembrie s-a sunat adunarea vedetelor în scene care mai de care mai ciudate, horror sau tragicomice, dar cu siguranță antrenante: Sarah Paulson, Evan Peters, Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman, alături de DeRon Horton (Dear White People), Matthew Morrison (Glee), Angelica Ross (Pose).

       
      Back to Life (Showtime)

       

      Familia o reprimește cu drag și scepticism, orașul mic de coastă în care s-a născut nu-i e chiar cel mai prieten, dar Miri Matteson încearcă să-și croiască o viață, după 18 ani petrecuți departe și învăluiți în mister. Serialul cu Daisy Haggard, Geraldine James și Richard Durden are premiera pe 6 Octombrie.

       

       

      Batwoman (The CW)


      Serialul despre veterana devenită eroină are premiera pe 6 octombrie, cu Ruby Rose în rolul principal, într-un univers CW-DC Comics Universe în care publicul aștepta ceva interesant și poate mai puțin telenovelistic. Poate asta va fi prezența lui Rachel Skarsten în rolul lui Alice, șefa relelor sau relația dintre Kate Kane (Ruby Rose) și Sophie Moore. E primul serial „lesbian superhero” așa că toți ochii sunt ațintiți asupra acestui titlu.

       

      O ciocolată caldă  îi dă savoare oricărui film! Pe www.starcafe.ro ai acum ciocolata caldă Heracleea la un preț foarte bun. Clic aici

       

       

      Bob Hearts Abishola (CBS)

      O nouă comedie semnată de Chuck Lorre ne face cunoștință cu două personaje super simpatice interpretate de Billy Gardell (Mike and Molly) și Folake Olowofoyeku. Un bărbat între două vârste se amorezează de asistenta lui la prima vedere, după ce se trezește în spitalul în care-a fost internat pentru un atac de cord. Povestea lor are premiera pe 23 septembrie.

       

      Bluff City Law (NBC)


      Din 23 septembrie începe un nou serial despre avocați de elită (VEZI TRAILER).
      De data asta, acțiunea are loc în Memphis, unde specialiștii în drept civil se implică în cele mai dificile cazuri sub conducerea reputatului avocat Elijah Strait (Jimmy Smits) și a fiicei acestuia Sydney Keller (Caitlin McGee).

       

             Catherine the Great (HBO)


       
      De pus pe orice listă de vizionare din orice teritoriu, serialul care debutează pe 21 octombrie, cu Helen Mirren în rolul principal. O figură centrală a istoriei lumii, împărăteasa Ecaterina cea Mare a avut un rol definitoriu pentru politica și cultura secolului al optsprezecelea, însă, viața ei, plină de aventuri, a dat naștere multor controverse.   

       

       

      O ciocolată caldă  îi dă savoare oricărui film! Pe www.starcafe.ro ai acum ciocolata caldă Heracleea la un preț foarte bun. Clic aici

       

       

      Carnival Row (Amazon Prime)


      Orlando Bloom și Cara Delevingne împreună într-un serial reprezintă garanția unui cârlig puternic pentru un public comercial, interesat de o poveste fantasy istorisită de doi actori superbi. Serialul care a avut premiera pe 1 septembrie propune o lume fantatiscă victoriană plină de creaturi mitologice temute de oameni și fără libertate, în miezul căreia un mostru necunoscut amenință existența locuitorilor. Veți fi martorii întâmplărilor dintr-un oraș ciudat în care relația dintre un detectiv și o zână (care i-a fost iubită într-un alt tărâm, acum aproape distrus) pare un pericol pentru alții și în același timp o dramă.

       

       

      Creepshow (Shudder)      Antologia horror semnată de George Romero și Stephen King în 1982 are parte de o versiune nouă, cu povești inedite, jucate cu ajutorul actorilor Giancarlo Esposito, Tobin Bell, Adrienne Barbeau, Tricia Helfer, Jeffrey Combs, Big Boi, Kid Cudi, Bruce Davison, Dana Gould, David Arquette și DJ Qualls. O propunere interesantă pentru fanii genului și nu numai, mai ales că episoadele poartă semnăturile unor nume cunoscute ca David Bruckner, Roxanne Benjamin, Rob Schrab, John Harrison, Greg Nicotero și Tom Savini. Premiera are loc pe 26 septembrie.

       

       

      Criminal (Netflix)


      Din 20 septembrie, o nouă dramă procedurală își caută audiența. De scenariu s-au ocupat George Kay (Killing Eve, The Hour) și Jim Field Smith (Endeavour, The Wrong Mans), cu sprijinul altor scenariști cum ar fi Manuel Martín Cuenca (regizorul filmului Canibal, cu românca Olimpia Melinte în rolul principal feminin). Regia aparține unor talente din patru țări unde se desfășoară, de altfel, acțiunea: Jim Field Smith (UK), Frederic Mermoud (Franța), Oliver Hirschbiegel (Germania), Mariano Barroso (Spania).  Cu o perspectivă nouă asupra unui gen clasic, serialul ce cuprinde o antologie de 12 cazuri împărțite între aceste teritorii, nu iese în afara secțiilor de poliție, oferă câteva prestații actoricești magistrale (cum ar fi cea a lui David Tennant) și un mod cinematic aparte de a naște și menține tensiune dramatică.

       

       

      Emergence (ABC)

      Din 24 septembrie, o polițistă super respectată (Allison Tolman din Fargo) încearcă să afle dacă fetița pe care o găsește la locul unui accident misterios (Alexa Swinton) are superputeri sau un trecut explicabil pe planeta asta. Serialul creat de Michele Fazekas & Tara Butters (Reaper, Agent Carter) marchează revenirea într-un serial TV în primetime după multă vreme a lui Donald Faison din Scrubs.

       

       

      Evil (CBS)


      Katja Herbers (Westworld) investigheaza, din 26 septembrie, din rolul unei psiholoage criminaliste -  Dr. Kristen Bouchard – tot felul de fenomene religioase și paranormale, alături de un preot în formare (Mike Colter) într-un serial creat de Robert și Michelle King (The Good Wife), care s-ar putea să pună lumea pe filosofat sau măcar pe gânduri vreo 5 minute după vizionare.

       

      Limetown (Facebook Watch)


      Din 16 octombrie, platforma Facebook difuzează o adaptare a cunoscutului podcast despre paranormal, în care Jessica Biel joca rolul jurnalistei Lia Haddock ce investighează cazul dispariției a 300 de oameni dintr-un centru de cercetare în neuroștiințe din Tennessee.

       

       

      Living With Yourself (Netflix)


      Obosit, alienat de familie, nemulțumit și plictisit în cariera de publicitar, Miles Elliot acceptă un tratament care-i promite că va fi mai bun. După ce se prinde că a fost înlocuit cu o clonă, vârtejul întrebărilor și al deciziilor îl plasează în lupta pentru toate lucrurile la carea părea să fi renunțat: identitatea, soția, cariera. Din 18 octombrie, puteți vedea pe Netflix această comedie-thriller cu Paul Rudd în rolul principal, pe parcursul a opt episoade scrise din perspective diferite și cu fire narative care se intersectează. „Living With Yourself” a fost creat de câștigătorul Emmy® Timothy Greenberg (The Daily Show with Jon Stewart), care semnează și scenariul, și regizat de Jonathan Dayton și Valerie Faris (Bătălia sexelor, Little Miss Sunshine). Greenberg este și producător executiv, alături de Anthony Bregman și Jeff Stern pentru Likely Story, Tony Hernandez pentru Jax Media, Dayton, Faris, Rudd și Jeff Blit.

       

       

      Looking for Alaska (Hulu)


      Adaptare a romanului publicat de John Green în 2005, inspirat de experiențele sale din liceu (Indian Springs School), serialul spune povestea lui Miles Halter, un adolescent simpatic și obsedat de literatură care se mută în alt liceu, la internat, unde, pe lângă porecla Pudge primită de colegul de cameră, Chip "The Colonel" Martin, se bucură de prieteni noi: Takumi Hikohito și Alaska Young. În urma unui pariu câștigat, Alaska încearcă să-i găsească o prietenă și-l trimite la o întâlnire cu românca Lara, însă, după insuccesul acestei relații, Miles devine extrem de apropiat de Alaska, pe care o idealizează și de care se îndrăgostește, chiar dacă relația lor e imposibilă. Amintirea primei zile la internat (când fost răpit și aruncat în lac), relațiile cu colegii, în special cu Alaska și pierderea acesteia, sumedeniile de petreceri urmate de introspecții, îl pun pe Miles într-o continuă căutare de răspunsuri, acceptare și iertare.

      Charlie Plummer (Lean on Pete, Granite Flats, Boardwalk Empire) și Kristine Froseth (Sierra Burgess Is A Loser) joacă rolurile principale. Din distribuția serialului care debutează pe 18 octombrie fac parte: Ron Cephas Jones (This Is Us), Timothy Simons (Veep), Jordan Connor (Riverdale), Jay Lee (American Vandal), Sofia Vassilieva (Medium), Uriah Shelton (Girl Meets World) – o combinație cu maxim potențial de a atrage atenția și aprecierea publicului adolescent.

       

       

      Mixed-ish (ABC)      Din 24 septembrie, fanii „Black-ish” sunt invitați să descopere povestea familiei lui Rainbow Johnson (Tracee Ellis Ross), prin ochii copilei care și-a croit un drum în viață în anii 80. Rolul lui Bow e jucat de Arica Himmel, iar al părinților ei de Tika Sumpter (Final Space, Gossip Girl) și Mark-Paul Gosselaar (Franklin & Bash, Pitch și… mai ales „Saved by the Bell”, serial care l-a făcut celebru în întreaga lume).

       

      Modern Love (Amazon)


      Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery, Dev Patel, Cristin Milioti, Brandon Victor Dixon, Julia Garner, John Gallagher Jr, Peter Hermann și Andrew Scott joacă în serialul regizat de Emmy Rossum (Shameless), Sharon Horgan (Catastrophe), John Carney (Sing Street) și Tom Hall (Trivia) în care cireașa de pe tort la capitolul cameo va fi Ed Sheeran (pe care l-ați văzut recent în Yesterday sau Game of Thrones) . Plin de vedete, adaptarea secțiunii dedicate relațiilor din New York Times are mari șanse să devină un serial popular, haios și necesar într-un final de an în care se simte nevoia de exprimare relevantă a unei teme acute: empatia în comunicare.

       

      Mrs. Fletcher (HBO)


      HBO prezintă din 27 octombrie povestea unei mame singure Eve (Kathryn Hahn) al cărui unic fiu, un tânăr popular și impertinent, tocmai a plecat la facultate. Cele două noi pasiuni, pornografia online și cursurile de scriere creativă, îi ocupă timpul. Fiul ei, Brendan (Jackson White), are parte de o experiență total diferită: colegii săi îl consideră doar un heterosexual alb arogant și încuiat.

      Serialul bazat pe romanul lui Tom Perrotta poate fi urmărit pe HBO din 27 octombrie.

       

       

      Nancy Drew (The CW)


      După Riverdale, un nou serial dedicat adolescenților amatori de dezlegat mistere începe pe 9 octombrie. Cu debutanta Kennedy McMann în rolul lui Nancy Drew, drama polițistă inspirată de personajul volumelor cu același nume, expusă într-un oraș modern, plin de secrete, adună o mulțime de actori talentați și frumoși: Maddison Jaizani, Tunji Kasim, Leah Lewis și Alex Saxon.

       

       

      Perfect Harmony (NBC)      Bradley Whitford (Handmaid’s Tale, Brooklyn Nine-Nine) joacă rolul lui Arthur, un respectat profesor de la Harvard a cărui carieră ia o turnură neașteptată: devine creatorul și dirijorul unui cor bisericesc la țară. Cu Anna Camp (Pitch Perfect, Good Girls Revolt, The Good Wife, True Blood) în prim plan, serialul spune din 26 septembrie povestea unui grup de prieteni de conjunctură, trecuți de prima (unii și de a doua) tinerețe, care-și găsesc nu doar vocea, ci și salvarea, calea și mai ales bucuria de a trăi. Da, pare a un Glee cu și pentru grupa de vârstă 40 – 60, tocmai de aceea sper să fie simpatic, să aibă parte de succes și să inspire.

       

       

      Prodigal Son (FOX)

       

       

      Din 23 septembrie, publicul american e invitat să descopere un serial despre un psiholog criminalist  (Tom Payne), fiul unui criminal în serie (Michael Sheen), angajat de FBI să asiste într-un caz special, în care experiența sa este crucială.

       

       

      Raising Dion (Netflix)


       
      Un serial SF inspirit de benzile desenate semnate de către Dennis Liu are premiera pe 4 octombrie. Un tânăr dezvoltă puteri speciale, iar mama lui încearcă să-l înțeleagă și să-l protejeze. Din distribuție fac parte Alisha Wainwright și Michael B. Jordan.

       

       

      Stumptown (ABC)

       

      Cobie Smulders (Spider-Man: Far from Home, Avengers: Endgame, How I Met Your Mother) e din 25 septembrie din nou pe micile ecrane din SUA, în rol de fostă veteran, devenită detectiv particular și protectoare de frate. Se pupa cu Michael Ealy (Almost Human, The Good Wife) și dacă relația personajelor lor merge sau nu, om vedea, asta dacă ne facem timp pentru încă o dramă cu acțiunea în Portland, Oregon, inspirată de benzile desenate 

       


      Sunnyside (NBC)      Produs de Michael Schur (The Good Place, Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation), serialul de comedie urmărește povestea unui fost consilier la primăria orașului New York care își dedică timpul ajutând imigranți. Din distribuție mai fac parte Diana Maria Riva (Dead to Me) și comicul Joel Kim Booster. Premiera are loc pe 26 septembrie.

       

       

      The I-Land      Pe 12 septembrie a intrat în oferta Netflix o miniserie de 7 episoade despre 10 oameni care s-au trezit împreună într-un paradis tropical, dispuși la distanțe egale, îmbrăcați la fel fără vreo amintire, supraviețuind mai degrabă pentru amuzamentul sau cercetarea cuiva… Sunt pericole peste tot, dar relațiile pe care le construiesc și puterea instinctelor îi alătură sau îndepărtează unii de alții, de bine sau de adevăr. Activarea amintirilor și înțelegerea propriei condiții, dar și felul în care se raportează la spațiu sau la ceilalți le influențează alegerile și evoluția. Serialul scris de Neil LaBute îi are în rolurile principale pe Kate Bosworth, Alex Pettyfer și Natalie Martinez. Nu e o combinație de Lost cu Hunger Games și Lord of the Flies decât în aparență, fiindcă e puțin probabil ca vreunul dintre personaje sau dialogurile slabe să vă motiveze vizionarea prin carismă, ci mai degrabă prin curiozitatea confirmărilor propriilor supoziții despre fiecare tip de personaj în parte și povestea, pericolul sau pedeapsa fiecăruia. 

       

      The Morning Show (Apple TV+)

       

      Toamna asta, Jennifer Aniston și Steve Carrell revin împreună pe micile ecrane într-un serial care promite competiție și comedie. Mai ales între vedetele care vor să devină prezentatorii unui matinal și sunt dispuși să facă orice pentru popularitate. Dindistribuție mai fac parte Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, Gugu Mbatha-Raw și mulți alții. Data premierei nu a fost anunțată.

       

       

      The Politician (Netflix)


      Payton Hobart (Ben Platt) e un adolescent care se visează președintele Americii. Așa că luptă întâi să devină cel mai iubit, popular și mai ales votat elev din liceul său din Santa Barbara. În show-ul creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan, îi mai vedeți pe Gwyneth Paltrow, Lucy Boynton, Zoey Deutch, Jessica Lange, Bette Midler, January Jones și Dylan McDermott. Din distribuția inițială făcea parte și Barbra Streisand, care a refuzat anul trecut rolul pentru a lucra la un album. Premiera e pe 27 septembrie.

       

      The Unicorn (CBS)


      Walton Goggins (The Shield, Justified, Vice Principals) joacă rolul unui văduv cu doi copii, împins de prieteni să încerce să-și refacă viața. Se trezește dintr-o dată un tip vânat (e arătos, are bani, un job bun și e singur la 40 +) cu alegeri grele și întâmplări pentru care nu era pregătit. Din distribuția serialului care începe pe 26 septembrie mai fac parte Rob Corddry, Michaela Watkins, Maya Lynne Robinson, și Omar Benson Miller.

       

       

      Unbelievable (Netflix)
      Un serial interesant și intens cu Toni Collette și Merritt Wever în rolul unor polițiste (care se prind că urmăresc același violator în serie) a debutat pe Netflix în 13 septembrie. Munca și determinarea fiecăreia, acțiunile și căutările lor, dar mai ales greșelile sistemului, lipsa de protecție a victimelor abuzului sexual compun un peisaj apăsător în care serialul se dezvoltă și impresionează. „Unbelievable” adaptează articolul "An Unbelievable Story of Rape", răsplătit cu un premiu Pulitzer, care documentează procesul unei fete acuzate de mărturie falsă (după ce și-a retras plângerea de viol) și al unui violator în serie, prins cu greu.

       

      Undone (Amazon Video)      Tot din 13 septemnrie, dar pe Amazon Video, a avut premiera un serial animat creat de Raphael Bob-Waksberg și Kate Purdy (creatorul și producătoarea Bojack Horseman) ce spune povestea unei fete care, în urma unui accident grav în care a fost aproape de moarte, are tot felul de viziuni în care tatăl ei Jacob o ncurajeaă să descopere și să utilizeze o superputere care-o ajută să călătorească în timp și să-i împiedice moartea. Percepția de sine și percepțiile celorlalți se contopesc într-o animație inedită, poetică, psihedelică și captivantă.

       

       

      Watchmen (HBO)

       

      Din 20 octombrie (ora 21:00) puteți vedea unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului. Indiferent dacă ați văzut sau nu filmul de acum 10 ani ori benzile desenate, acțiunea ce are loc la vreo 30 de ani după acestea, într-o lume în care un grup ce militează pentru supremația albilor vrea un război rasial, iar polițiștii își ascund identitățile din pricina atacurilor teroriste, o să vă captiveze cu siguranță. Poate fanii își doresc mai mult decât ce oferă serialul cu Regina King, Jeremy Irons și Don Johnson în rolurile principale, însă, povestea pentru vârste și gusturi diferite, cu personaje care chiar stârnesc empatie, vine într-un context cum nu se poate mai potrivit.

       

       

      Wu-Tang: An American Saga (Hulu)


      O poveste americană despre succes, muncă și inspirație produsă de o parte din membrii Wu-Tang Clan a avut premiera pe 4 septembrie. Îi vedeți pe Ashton Sanders, Shameik Moore, Dave East și mulți alții rătăciți sau motivați de fervoarea anilor 90 în New York și descoperiți istoria unei trupe esențiale pentru hip-hop și a oamenilor care i-au dat aripi: RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa, Ol' Dirty Bastard, Cappadona.

       

       

      EXTRA:

      Dacă vreți ca, pe lângă seriale, să faceți loc și unei emisiuni (pe lângă Survivor, desigur, cel mai bun din univers și emisiunile prezentate de cei mai cunoscuți oameni de divertisment) dedicate talentelor debutante, încercați Rhythm + Flow (Netflix) – primul talent show focusat pe muzica rap. Din juriu fac parte Cardi B, Chance the Rapper și T.I. Din 9 octombrie, câte un episod în fiecare miercuri descoperă artiști intersanți din Atlanta, Chicago, Los Angeles și New York City.

      Vizionare plăcută!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor