Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      30 de seriale de văzut în vara 2018

      12 iunie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Vara anului 2018 e plină de propuneri interesante în materiale de seriale aflate la debut şi sezoane noi din seriale consecrate. Iată o listă generoasă.

       

      C.B. Strike (Cinemax)

       

       

      Povestea unui veteran ajuns detectiv particular care investighează crime idioase cu ajutorul asistentei sale, continuă din 1 iunie în al doilea sezon din serialul C.B. Strike realizat după romanele “The Cuckoo’s Calling”, “The Silkworm” şi “Career of Evil”) scrise de J. K. Rowling sub pseudonimul Robert Galbraith. În rolurile principale îi regăsiţi pe Tom Burke şi Holliday Grainger.

       

      FLCL (Adult Swim)

       

      Animaţia FLCL: Progressive a debutat pe 2 iunie, iar următorul sezon, FLCL: Alternative, va fi disponibil din septembrie pe Hulu.
      Kana, Pets, Mossan şi Hijiri discută despre viitor şi lucrează la o rachetă din pet-uri, în vreme ce Haruko, detectiv al Space Police Brotherhood porneşte în căutarea lui Atomsk, cel mai puternic pirat al galaxiei, aventură care le marchează tuturor maturizarea.

       

      Pose (FX)

       

      Pe 3 iunie a intrat în programul FX noul proiect al lui Ryan Murphy care ne poartă în lumea anilor 1980 în New York, cu Evan Peters, Kate Mara, Indya Moore, MJ Rodriguez, Ryan Jamaal Swain, alături de James Van Der Beek în rolul unui tip care se ocupă de afacerile lui Trump, aflat atunci în plină ascensiune financiară. Se anunţă interesant din punct de vedere muzical.

       

      Succession (HBO)

       

       

      Jesse Armstrong (Peep Show, The Thick of It) şi Adam McKay (Anchorman, The Big Short) au adus pe 3 iunie în programul HBO povestea familiei disfuncţionale Roy, un soi de alegorie a clanului Murdoch, arătând viaţa din culisele unui imperiu media, prin intermediul actorilor Brian Cox, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass şi Jeremy Strong. Ratingurile au fost modeste la primul episod în care Logan Roy (Brian Cox) şi cei 4 copii narcisişti au început răzbiul pentru controlul companiei Waystar (luptă similar cu cea din Empire, dar la alt nivel şi din alt mediu). Cel mai simpatic personaj, Kendall Roy (Jeremy Strong din The Big Short sau Detroit), e fiul cel mare, preocupat de inovaţie, leadership curat şi mai puţin de mulţumirea familiei. Faptul că toate personajele sunt bine scrie, imaginea e glam şi dialogurile au umor fin, s-ar putea să vă atragă mai mult decât povestea în sine.

       

      Dietland (AMC)


      Dietland a întrat în programul AMC pe 4 iunie, având şi susţinerea unui talkshow găzduit de Aisha Tyler pentru a vorbi despre lumea imaginată de Sarai Walker în cartea publicată în urmă cu 3 ani ce stă la baza proiectului în care îi veţi repedea pe Julianna Margulies (fashion editor în New York) şi Joy Nash (ghostwriter care tânjeşte după recunoaştere).

      Humans (AMC)

       

      Tot pe AMC a revenit, cu al treilea sezon, serialul Humans, pe 3 iunie, continuând povestea supravieţuirii androizilor cu suflet şi voinţă proprie, dar şi a celor exploataţi de o lume întreagă.

       

      Younger (TV Land)

       

      Serialul creat de Darren Star a ajuns la sezonul 5, care-a avut premiera pe 5 iunie, cu Sutton Foster (Bunheads) la fel de energică în rolul Lizei Miller. Noi triunghiuri amoroase, proiecte haioase şi replici acide îşi aşteaptă spectatorii pe TV Land.

       

      Condor (AT&T/DirecTV)

       

      Brendan Fraser, William Hurt, Mira Sorvino, Max Irons şi Bob Balaban joacă în acest serial care a debutat pe 6 iunie cu povestea unui tânăr analist CIA pe nume Joe Turner care descoperă o conspiraţie ce ameninţă milioane de vieţi, inspirată din filmul Three Days of the Condor şi cartea Six Days of the Condor.

       

      Marvel's Cloak & Dagger (Freeform)

       

      Benzile desenate cu acelaşi nume au un serial dedicate din 7 iunie, completând universul Marvel în vara asta cu Tyrone, aka Cloak (Aubrey Joseph), şi Tandy, aka Dagger (Olivia Holt) care luptă pentru apărarea unui oraş în timp ce explorează limiterile puterilor pe care şi le-au descoperit. Pentru imersare Marvel, nu uitaţi de noul sezon Luke Cage din 22 iunie pe Netflix.

       

      American Woman (Paramount)

       


      Alicia Silverstone şi Mena Suvari joacă rolurile principale în serialul American Woman care a început pe 7 iunie cu povestea unei mame divorţate care-şi creşte singură fetele la finalul anilor 1970.

       

      The Staircase (Netflix)

       

      Pe 8 iunie a fost difuzat un nou episod din seria documentaristului Jean-Xavier de Lestrad începută în 2013 ce urmăreşte cazul romancierului Michael Peterson, condamnat pentru uciderea soţiei sale, şi dezvăluie nu doar hăţişul unui proces, ci mai ales al sistemului judiciar American.

       

       

      Claws (TNT)

       


      Claws a revenit pe micile ecrane cu al doilea sezon pe TNT, iar viaţa celor cinci fete care lucrează la salonul de manichiură în mijlocul intereselor mafiote din oraş pare să ia o turnură neaşteptată, tocmai când Desna (Niecy Nash) era gata să-şi deschidă propria afacere, dar se vede nevoită să spele bani în continuare printr-o clinică.

       

      The Bold Type (Freeform)

       

      The Bold Type debutează pe 12 iunie cu al doilea sezon din serialul cu Katie Stevens, Aisha Dee, Amada Lasher şi Meghann Fahy, inspirat din viaţa redactorului-şef Cosmopolitan, Joanna Coles, ce vorbeşte nu doar despre viaţa din spatele revistei, dar şi despre reprezentare, identitate şi diversitate.

       

      The Hollow (Netflix)

       


      The Hollow intră pe Netflix tot pe 12 iunie, cu povestea animată în care trei străini se trezesc într-o lume ciudată din care pot scăpa doar dacă au încredere unul în altul.

       

      Just Another Immigrant (Showtime)

       

       

      Just Another Immigrant spune din 12 iunie pe Showtime povestea lui Romesh Ranganathan, unul din cei mai populari comici din Marea Britanie, şi a familiei sale complicate. 

       

      The Last Defence (ABC)

       


      Pe 12 iunie începe The Last Defence pe ABC, un serial documentar despre cazurile de condamnare la moarte şi erorile judiciare din sistemul de justiţie american.

       

      Strange Angel (CBS All Access)

       

       

      Mark Heyman (Black Swan) e scenaristul Strange Angel, un serial biografic despre viaţa lui Jack Parsons (Jack Reynor), fondatorul celebrului Jet Propulsion Laboratory din Pasadena şi unul din cei care a inspirit societatea ocultă Ordo Templi Orientis. Premiera e pe 14 iunie.

       

      Goliath (Amazon Prime)

       

      Pe 15 iunie începe al doilea sezon al serialului creat de David E. Kelley cu Billy Bob Thornton  în rolul lui Billy McBride, care investighează cazul unui asasinat de care e acuzat fiul adolescent al unui bun prieten şi se pregăteşte să-l apere ca avocat în proces.

      Yellowstone (Paramount)

       

       

      Kevin Costner, Brecken Merrill, Dave Annable joacă în serialul creat de Taylor Sheridan (Hell or High Water, Wind River, Sicario) care începe pe 20 iunie. E un western a cărui acţiune se desfăşoara în Montana, unde o familie se luptă pentru a-şi apăra pământul.

       

      Preacher (AMC)

       

      Al treilea sezon din Preacher debutează pe 24 iunie cu noile aventuri ale pastorului Jesse în Angelville, o plantaţie din the Louisiana unde şi-a petrecut primii ani din viaţă, şi unde crede că îl poate găsi pe Dumnezeu.

       

      Glow (Netflix)

       

      Glow revine cu al doilea sezon pe 29 iunie, fetele care s-au apucat de wrestling căutând acum fiecare gloria şi chinuindu-se pentru audienţă.

       

      Sharp Objects (HBO)

       

       

      Amy Adams joacă într-un serial ce debutează pe 8 iulie la HBO şi care cuprinde în 8 episoade o adaptare a romanului scris de Gillian Flynn despre o reporteriţă pe nume Camilla Preaker, care se întoarce în oraşul natal, după o scurtă şedere într-un spital de psihiatrie, pentru a investiga moartea unor fetiţe.

       

      Heathers (Paramount)

       


      După câteva luni de amânare, în contextual incidentului de la Stoneman Douglas High School în Parkland, serialul reboot Heathers  al comediei din 1988 cu acelaşi nume vine pe 10 iulie în programul Paramount. Va fi diferit de scriitura original, cu mai mult accent pe identitate şi diversitate.

       

      Snowfall (FX)

       

      Al doilea sezon din Snowfall începe pe 19 iulie, iar Franklin (Damson Idris) şi gaşca lui înfruntă alte provocări ale distribuţiei de cocaină…

       

      Castle Rock (Hulu)

       

      Unul din cele mai aşteptate seriale ale verii, Castle Rock, debutează pe 25 iulie, şi promite complete imersare în multiversul lui Stephen King multiverse, la cârma proiectului fiind J.J. Abrams, iar în distribuţie André Holland, Melanie Lynskey, Jane Levy, Sissy Spacek, Bill Skarsgård, Scott Glenn, Terry O'Quinn, Frank L. Ridley.

       

      Orange Is the New Black (Netflix)

       

      Ajuns la sezonul cu numărul 6, Orange Is the New Black revine pe 27 iulie  cu noi poveşti din buncărul din Litchfield care le adună pe Frieda (Dale Soules), Suzanne (Uzo Aduba), Cindy (Adrienne C Moore), Taystee (Danielle Brooks), Red (Kate Mulgrew), Piper (Taylor Schilling), Alex (Laura Prepon), Nicky, Gloria (Selenis Leyva) şi Blanca (Laura Gomez), Flaca (Jackie Cruz), Maritza (Diane Guerrero), Maria (Jessica Pimentel), Lorna (Yael Stone), alturi de nou-venita Tina Swope (Rebecca Knox),  după tragica moarte lui Poussey. Serialul se va sfârşi după al şaptelea sezon.

       

       

      Casual (Hulu)

       

       

      Pe 31 iulie începe ultimul sezon (al patrulea) din Casual, unui din cele mai populare seriale de comedie Hulu, regizat de Jason Reitman, ce urmăreşte scene din viaţa lui Valerie (Michaela Watkins), o mamă singură care locuieşte cu fratele ei Alex (Tommy Dewey) şi fiica ei Laura (Tara Lynne Barr), încercând să-şi găsească fiecare norocul în amor, în timp ce se îngrijesc şi de creşterea fetei.

       

      Better Call Saul (AMC)

       

       

      Ce se întâmplă după moartea lui Chck în al patrulea sezon din Better Call Saul de pe 6 august se vede…


      Lodge 49 (AMC)

       

      6 august e şi data premierei unui serial creat de Jim Gavin (Middle Men) şi Peter Ocko (The Office). Lodge 49 îl urmăreşte pe Dud, un surfer din Cali (Wyatt Russell) care, în timp ce încearcă să-şi revină după moartea tatălui şi decăderea afacerii de familie, ajunge în miezul unei frăţii locale cu numele ăsta.

       


      Insecure (HBO)

       

       

      Issa Rae, Yvonne Orji şi Jay Ellis revin pe 12 august în al treilea sezon al serialului Insecure, cu mai multe încercări de a trăi relaţii sănătoase şi mai multă drama ce însoţeşte eşecul…


      Disenchantment (Netflix)

       

       

      Cel mai recent proiect al Matt Groening ajunge pe micile ecrane din SUA pe 17 august, cu povestea unei prinţese aburite de alcool (Abbi Jacobson), care umblă peste tot cu un elf (Nat Faxon), şi un demon (Eric André), într-un serial descris drept versiunea fantasy a celebrului Futurama.

       

      The Innocents (Netflix)

       

       

      24 august e data premierei serialului britanic The Innocents, despre iubirea dintre doi adolescenţi cu puteri supraanaturale, Harry şi June, fugiţi de-acasă pentru a scăpa de familiile severe, şi horărâţi să descopere împreună maturitatea şi viaţa.      Jack Ryan (Amazon Prime)

       

      John Krasinski (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) joacă rolul principal în serialul ce debutează pe 31 august, inspirit de povestea lui Tom Clancy, asamblată de Carlton Cuse (Lost, Colony), care urmăreşte prima misiune pe teren a unui analist CIA.  Din distribuţia serialului care are confirmat şi al doilea sezon anul următor mai fac parte Abbie Cornish, Wendell Pierce şi Ali Suliman.

       

       

      P.S. Seriale de care te poţi apuca, dacă n-ai făcut-o deja luna trecută: PATRICK MELROSE (pe HBO GO), KILLING EVE (tot pe HBO GO), THE TALE (HBO), CARGO (NETFLIX), PICNIC AT HANGING ROCK (AMAZON).

       

      Surse: Thrillist, Vogue, Deadline

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor