Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      4 titluri de urmărit în decembrie la AXN

      27 noiembrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Ia cu dramă, SF și acțiune, pregătește-te de maratoane de filme în weekend-uri, și, relaxează-te. Iată atracțiile AXN.

       

      Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone și Abigail Breslin te invită în Zombieland - 2 decembrie, duminică, de la ora 22:00      Columbus (Jesse Eisenberg) s-a obișnuit să fugă de ceea ce îl sperie. Tallahassee (Woody Harrelson), în schimb, nu se teme de nimic. Într-o lume controlată de zombi, cei doi sunt supraviețuitorii ideali. Dar acum, trebuie să se confrunte unul cu celălalt.

       

      Serialul „Grimm”(cu David Giuntoli și Russell Hornsby) revine cu premiera sezonului 6. Vor fi difuzate episoade duble din 7 decembrie, vinerea, de la ora 21:00


       

      După ce forțele Black Claw au fost reduse la tăcere, Nick se trezește cu un nou dușman, chiar în persoana căpitanului Sean Renard. După ce a câștigat alegerile pentru primăria din Portland, Renard este hotărât să instaureze un nou sistem de lege și ordine, așa cum și-a dorit mereu. Nick, însă, e nevoit să ia măsuri pentru a-și proteja orașul și pe cei dragi, mai ales pe copilul său și a lui Adalind. În același timp, Monroe și Rosalee se confruntă cu propriile îndoieli legate de a aduce un copil pe lume, iar Eve are probleme de identitate odată ce vechea sa personalitate reiese la suprafață.

       

      Inamicul invizibil / Flight of fury – 8 decembrie, sâmbătă, de la ora 21:00. Un film cu Steven Seagal și Steve Toussaint

       

      O misiune este o cursă contra cronometru cu mize mari. John Sand, un agent secret al forțelor aeriene,trebuie să acționeze în afara legii pentru a neutraliza agenți inamici și pentru a recupera un bombardier top secret înainte de a ajunge în mâini teroriste.

       

       

      Justițiarul: Zona de război / Punisher: War Zone  - 30 decembrie, duminică, de la ora 23:00       

      După ce a urmărit și capturat sute de criminali violenți, Frank Castle, cunoscut ca The Punisher, se confruntă cu cel mai mare dușman de până acum – Jigsaw. Fost ofițer al marinei și agent FBI, temutul Castle pornește singur în lupta impotriva răufăcătorilor. Un fost pușcăriaș, Russo, revine în New York și convinge restul capilor mafiei că poate să îl elimine pe Castle, după ce i-a venit de hac chiar capului unei rețele mafiote.  Iar lupta se complică când intervine agentul FBI West care vrea să îi prindă atât pe Castle, cât și pe Russo. Dar e evident cu cine ții..
      Un film cu cu Ray Stevenson, Dominic West, Wayne Knight.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor