Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 filme potrivite pentru angajaţii care îşi urăsc şefii

      5 decembrie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Pe parcursul vieţii, trecem prin anumite etape în care există întotdeauna cineva să ne îndrume, să ne înveţe lucruri, să ne dea sfaturi sau să ne dea ordine. În timpul copilăriei trebuie să ascultăm de părinţi, mai apoi de profesori, iar când ajungem adulţi ne angajăm şi avem şefi. Prin urmare, autoritatea nu dispare niciodată. Unii au un şef bun, alţii un adevărat tiran. Depinde de norocul fiecăruia. Iată un top al celor mai potrivite filme pentru angajaţii cu nemulţumiri care îşi urăsc şefii:


      1. The Secret Life of Walter Mitty


      De ce: vine un moment când te opreşti din visat şi îţi croieşti propriul destin. Ben Stiller este un angajat visător, tachinat și hărțuit de noul său șef și amicii lui. Ura pe care Stiller o are pentru şeful lui, este amplu descrisă în visele sale, în care el se luptă cu șeful său prin tot orașul, pentru o jucărie. În cele din urmă, Stiller iese învingător, într-o ședință de personal, folosind ca armă de atac chiar cuvintele pe care şeful său le-a rostit de atâtea ori.

      Ne place pentru că: deşi a fost concediat de la locul de muncă, personajul interpretat de Stiller încă îşi găseşte curaj să o ia de la capăt. Făcându-şi șeful de ras în fața tuturor angajaților este un plus mare, desigur.

       


      2 . Harold & Kumar Go To White Castle

       
      De ce: Harold Lee este un angajat conştiincios, care lucrează din greu şi devine sclavul de weekend, când șeful său îi pasează câteva sarcini într-o zi de vineri. Desigur, nimeni nu are tupeul să-şi refuze şeful când acesta îi cere să facă ceva. Până la sfârșitul filmului, Harold nu reuşeşte doar să-şi termine treburile, ci şi să-şi înfrunte şeful.

      Ne place pentru că: şeful afemeiat și amicul lui de birou primesc ceea ce merită, iar trecerea responsabilității în sarcina unui subordonat ca ei sa aibă parte de un week-end de distracţie, cum se întâmplă şi în viaţa reală în unele cazuri.

       


      3. Horrible Bosses

       
      De ce: fiecare angajat de birou se va regăsi în această comedie. Trei colegi pentru care viaţa la muncă a devenit un coşmar, caută o modalitate pentru a-şi pune şefii abuzivi cu botul pe labe. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare şi apelează la un puşcăriaş cu care cred că vor pune la cale planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar surprizele se ţin lanţ.

      Ne place pentru că: situaţia se întoarce frumos în favoarea angajaţilor. Sentimentul că toată lumea primeşte ceea ce merită, este profund satisfăcător.


      4. Office Space

       
      De ce: nu contează cât de stimulantă este munca ta, există momente când te simți plictisit și nemulțumit - și un șef dur nu îmbunătăţeşte deloc situaţia. Îţi vine să arunci laptop-ul, actele, poate chiar să dai foc biroului. "Office Space" este un film pe care orice persoană care a lucrat vreodată într-un birou îl va aprecia.

      Ne place pentru că: reprezintă o lecție valoroasă, şi anume că, în viaţă nu este vorba doar despre ce obţii, ci despre cum o trăieşti făcând lucrurile pe care doreşti să le faci. Dacă munca într-un birou nu este ceea ce îţi doresti, ar trebui să faci o schimbare şi să-ţi îndrepţi atenţia spre alt domeniu.

       

       

      5. The Devil Wears Prada

       

      De ce: nici nu mai are rost să spunem că Miranda Priestly este una dintre cele mai nesuferite femei din lumea modei. O perfecţionistă, elegantă şi ambiţioasă, ale cărei reproşuri determină orice angajat să demisioneze. Cei mai mulţi dintre noi au trecut prin acea etapă în care am încercat să-i intrăm în graţie şefului şi a trebuit să-i facem pe plac şi să-i îndeplinim orice dorinţă, deşi nu ne convenea.

       

      Ne place pentru că: atunci când ai de-a face cu şefi dificili, te întrebi dacă într-adevăr vrei să te afli acolo – Anne Hathaway îşi dă seama că industria modei nu este ceea ce îşi doreşte şi îşi părăseşte şefa tocmai când aceasta a început să devină indispensabilă pentru şefa ei.

       

       

      Indiferent cât de nesuferit ţi se pare şeful tău, nu vei da foc niciodată biroului şi nu-l vei bate în faţa tuturor, pentru că pur şi simplu nu poţi. Ce poţi face în schimb, e să urmăreşti aceste filme şi după, sigur îl vei aprecia mai mult. Şefi mai dificili ca în aceste pelicule, sigur nu există! 

       

       

      Sursa: mensxp.com 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor