Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 motive pentru a deveni fan “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună”

      2 februarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Beautiful Creatures” este primul roman dintr-o serie de 5 cărţi scrise de Kami Garcia şi Margaret Stohl şi cu siguranţă va stârni interesul iubitorilor de lume fantastică. Subiectul se învârte în jurul lui Ethan Wate (Alden Ehrenreich), care se îndrăgosteşte de o fată misterioasă nou sosită în oraş, Lena Duchannes, înzestrată cu puteri magice.

       

       

      Noua trilogie Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) îşi asigură un loc de cinste alături de seriile de succes “The Hunger Games – Jocurile foamei, “Twilight – Saga Amurg şi “Harry Potter”.

       

      Dacă iniţial am crezut că vom asista la o nouă şi răsuflată poveste de dragoste între adolescenţi, atât trailerul, cât şi cel mai recent spot TV ne demonstrează exact contrariul. Mai mult de atât, vă oferim 5 motive pentru a vă convinge să vizionaţi filmul “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures):

       

       

      1. Este cu vrăjitoare!

      Filmele cu vrăjitoare sunt haioase şi pe gustul tuturor, indiferent de vârstă. Cine nu a văzut filmul “Practical Magic – Ce vrăji mai fac fetele”, cu Sandra Bullock şi Nicole Kidman sau comedia neagră “Witches of Eastwick – Vrăjitoarele din Eastwick” cu Jack Nicholson?

       

       

      Ca să nu mai vorbim de clasicul “Hocus Pocus”, cu Bette Midler şi Sarah Jessica Parker! Era şi timpul ca cineva să reaprindă lumânarea neagră şi să aducă vrăjitoarele din nou la modă. Iar “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) pare să aibă toate ingredientele necesare!

       

       

      2. Richard LaGravenese 

      Nu vă lăsaţi păcăliţi de zâmbetul său, deoarece veţi plânge din cauza acestui bărbat! În sensul cel mai bun, fireşte! Ca să evităm orice confuzie, proprietarul acestui zâmbet este Richard LaGravenese, regizorul filmului. Tot el s-a aflat la cârma producţiilor “P.S. I Love You – P.S. Te iubesc” şi “Water For Elephants – Apă pentru elefanţi”.  Aşa că ştim la ce să ne aşteptăm: grandoare, sensibilitate şi peisaje copleşitoare. Reţeta perfectă, nu-i aşa?!

       

       

      3. Actorii din rolurile secundare

      Distribuţia filmului “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) este completată de actriţele Viola DavisEmma Thompson şi Emmy Rossum. După cum era de aşteptat, jocul acestor talentate şi puternice doamne este absolut spectaculos şi este un argument în plus pentru a vă determina să vedeţi această fantezie romantică.

       


      4. “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) este opus “Twilight – Saga Amurg 

      Scenele cu peisaje frumoase, săruturile furate şi faptul că aparţin aceluiaşi gen, constituie elementele pe care “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) şi “Twilight – Saga Amurg” le au în comun.

       

       

      E adevărat că filmele cu vrăjitoare, vampiri, vârcolaci, orci și alte creaturi supranaturale sunt în mare vogă acum și au fani pretutindeni, însă filmul “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) vine cu ceva inedit. În această serie, personajul feminin principal este cel înzestrat cu puteri magice. Oricum, chiar dacă sunteți un fan al seriei “Twilight – Saga Amurg”, aceste inversări de rol sunt nostime și binevenite.

       

       

      5. Alden Ehrenreich

      Personajul principal este interpretat de tânărul actor Alden Ehrenreich, care a fost descoperit de Steven Spielberg în timpul unei ceremonii bat mitzvah.  Pariem că frumosul Alden va reuși să stârnească pasiuni în rândul adolescentelor, iar filmul are șanse să cucerească inimile tinerilor din întreaga lume, așa cum a făcut-o și Twilight – Saga Amurg.

       

       

      Filmul Cronicile Casterilor: A 16-a Lună” (Beautiful Creatures) este distribuit în România de Media Pro Distribution și poate fi văzut în cinematografe din 15 februarie.

       

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor