Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 motive pentru care cariera lui Adam Sandler se duce din ce în ce mai jos

      16 septembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Pare greu de crezut că, la un moment dat, Adam Sandler era unul dintre cei mai de succes actori de comedie de la Hollywood. După scurta dar notabila perioadă la Saturday Night Live, Sandler a reprezentat, pentru o întreagă generație, chintesența comediantului adorabil.

       

       

      Filmele sale post-SNL precum “Billy Madison” și “Happy Gilmore” au fost adevărate succese pe piața micilor ecrane. Ulterior, în producțiile “Big Daddy” și “The Wedding Singer”, Adam Sandler a dovedit că e un actor principal de comedie care poate să joace din inimă, ceea ce i-a permis să își demonstreze talentul actoricesc în filmul lui Paul Thomas Anderson, “Punch-Drunk Love”.

       

      Dar ca orice altceva în lumea asta, Hollywood-ul rămâne sclav al eternei zicale: “toate lucrurile bune trebuie să se încheie la un moment dat”.

       

      O dovadă suficientă a veridicității expresiei e chiar cariera recentă a lui Adam Sandler. Dacă facem o trecere în revistă a proiectelor în care a fost implicat actorul în ultima vreme, se poate observa cu ușurință că Sandler a suferit o cădere destul de bruscă pe plan profesional. Are parte de eșec după eșec în box office, iar cariera lui pare să fie distrusă iremediabil, scrie looper.com. Iată și câteva motive:

       

      1. Studiourile s-au săturat de filmele lui antice care pur și simplu risipesc bani. În 2014 au apărut informații conform cărora majoritatea angajaților de la Sony considerau că filmele lui sunt depășite.

       

       

      2. Nici publicul nu mai gustă aparițiile lui pe marile ecrane. Chiar dacă filmele lui Adam Sandler nu au fost ridicate în slăvi niciodată, munca lui din ultima decadă lasă de dorit. S-a ajuns în punctul în care pe pagina de filmografie a sa de pe Wikipedia apare un link către un articol intitulat „Lista celor mai proaste 10 filme”, iar Adam Sandler a fost producător sau protagonist în trei dintre ele.

       

       

      3. Refuză constant să ofere interviuri pentru publicații. Adam Sandler nu pare să fie interesat să își îmbunătățească imaginea prin intermediul presei. Actorul a început să respingă cererile de interviu cu mult timp înainte ca filmele lui să nu mai fie apreciate. După cricile pentru apariția din "Billy Madison", se pare că ar fi citit câteva descrieri nefavorabile lui și s-a hotărât atunci să nu mai vorbească cu niciun jurnalist.

       

       

      4. Are o reputație proastă printre femei. Misoginismul a început să devină din ce în ce mai puțin tolerat în industria de entertainment și, recent, Adam Sandler a primit câteva mustrări feministe. În iunie 2016, actrița Rose McGowan a venit cu dovezi care arătau că la audițiile pentru unul dintre filmele lui Sandler, femeile erau încurajate să poarte haine strâmte pe corp și sutiene push-up care să le scoată în evidență decolteul. La scurt timp după, McGowan a spus că a fost concediată de agentul său și totul a iscat un scandal mediatic.

       

       

      5. E pur și simplu leneș și știm asta! Impresia multor foști fani ai lui Adam Sandler este că actorul pare să nu mai depună niciun efort. Rolurile pe care le-a jucat în filmele produse de el în ultimii zece ani au fost descrise drept obosite, depășite și lipsite de energie.

       

       

      De altfel, Sandler și-a demonstrat apatia de a produce filme când a confirmat public că filmează pelicule doar în locații în care vrea să meargă în vacanță. Drăguț, nu?

       

      Cu un background drept regele comediei anilor '90, aroganța lui Sandler nu mai este genul de comportament pe care publicul să îl ignore în zilele noastre.

       

      Sursa: looper.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor