Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 motive pentru care merită să vezi Godzilla 3D!

      28 aprilie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Regele monştrilor se întoarce! Nu ştiu ce părere aveţi voi, însă eu am fost întotdeauna atrasă de dinozauri. Da ştiu, Godzilla nu este un dinozaur dar îmi place să cred că seamănă cu acele creaturi.

       

      Pe parcursul acestui articol, voi încerca să vă conving că reboot-ul Godzilla 3D va fi un film original şi nu doar un alt proiect ieftin despre monştri. Iată 5 motive pentru care nu ar trebui să rataţi acest film:

       

      1. Regizorul

       

      După cum bine ştiţi cu toţii, regizorul joacă un rol important în realizarea unui film. În cazul de faţă, tipul care s-a ocupat de proiect nu este chiar atât de cunoscut publicului larg. Numele lui este Gareth Edwards. Dacă aveţi dubii în privinţa lui, vă invit să urmăriţi unul dintre proiectele sale, „Monsters”.

       

      Sunt sigură că mulţi dintre fanii filmului ar fi preferat să vadă un regizor mai experimentat la cârma producţiei, dar asta nu înseamnă ca succesul i-ar fi fost garantat. Să ne gândim de exemplu la Pacific Rim, care a fost regizat de binecunoscutul Guillermo del Toro. Însă, dacă stăm să analizăm filmul, nu a adus nimic nou sau inovator. Sunt curioasă dacă domnul Edwards va face treabă bună...sper să nu ne dezamăgească!

       

       

      2. Povestea/Distribuţia


      Le-am pus împreună pentru că aceste două elemente chiar au o strânsă legătură între ele. Dacă aruncăm o privire, distribuţia este chiar interesantă. O avem pe Elizabeth Olsen care a dovedit că este o actriţă foarte capabilă în filmul Silent House şi pe Bryan Cranston, pe care îl ştim din "Breaking Bad".

       

      Avem o distribuţie de excepţie şi o poveste grozavă care se poate transforma într-un adevărat blockbuster. Jurassic Park poate fi cel mai bun exemplu a cât de spectaculos poate fi un film dacă subiectul şi actorii sunt aleşi cum trebuie.

       

      Bineînţeles, cele două producţii sunt diferite, însă intriga este aceeaşi. Cu toţii suntem dornici să-l vedem pe rege întorcându-se, dar nu ar trebui să neglijăm nici personajele. Ar trebui să ne temem pentru viaţa eroilor noştri şi să răsuflăm uşuraţi doar atunci când sunt în siguranţă.

       

       

      3. Fizionomia monstrului Godzilla


      Acesta este un alt aspect care ne demonstrează că filmul va avea succes.  Dacă vă uitaţi la posterele care au fost lansate, veţi constata că, pe cât este de înspăimântător, pe atât este de interesant monstrul nostru. Cel din 1998, era mai mult inspirat de personajul T-Rex din Jurassic Park. Deşi vrem să aibă acelaşi impact pe care l-a avut şi T-Rex, ne dorim totuşi o creatură la care să ne uităm şi să ştim că este Godzilla, nu o copie deformată a lui T-Rex.

       

      Pentru a fi capabili să aducă pe ecran un monstru de care publicul să se sperie, realizatorii ar trebui să exceleze şi să repare greşelile stupide din trecut. Este singurul mod în care ne vor oferi un monstru pe care nu-l vom uita prea curând.

       

       

      4. Coloana sonoră

       

      Muzica joacă un rol important într-un film. Îl poate îmbunătăţi sau distruge. Îl poate transforma dintr-un film neinteresant într-unul extraordinar sau invers. Este uimitor cum, atunci când auzim o piesă muzicală dintr-un film ne poate declanşa o adevărată scenă în cap. Acest lucru ar trebui să se întâmple şi cu Godzilla 3D.

       

       

      5. Distrugerea


      Ne dorim un monstru care să distrugă doar ce-i stă n cale, nu toată planeta. Atunci când Godzilla trece printr-un oraş, lasă în urma sa un adevărat masacru. Acesta este motivul principal pentru care este renumit...este capabil să distrugă cu uşurinţă un oraş întreg şi să creeze efecte vizuale uimitoare şi terifiante în acelaşi timp. Ca filmul să aibă succes la public, uriaşul nostru ar trebui să creeze acea teamă pe care o simţim de câte ori auzim strigătul legendar şi sunetul paşilor săi.

       

      Circulă zvonuri că Godzilla nu va fi singurul monstru din film. S-ar putea ca acest lucru să conteze. Dacă vom avea o confruntare epică între doi titani, lucrurile se vor schimba mult, vom avea o scenă destul de antrenantă. Lupta dintre cele dou creaturi uriaşe va reprezenta punctul culminant al filmului.

       

       

      Godzilla 3D va ajunge în cinematografele din România pe 16 mai.

       

      Sursa: whatculture.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor