Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 seriale noi de comedie numai bune de binging

      5 decembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Toată lumea știe că arhicunoscutele “Friends”, “Full House”, sau “Modern Family” sunt printre cele mai recomandate seriale de comedie dacă vrei să râzi până la lacrimi.

       

      Dar uneori, simți nevoia să te relaxezi în fața micului ecran și cu o doză de umor proaspăt din seriale mai puțin cunoscute publicului larg.

       

      Aici intervenim noi. Am alcătuit special pentru tine o mică listă cu 5 seriale de comedie destul de noi și numai bune de binging.

       

      1. “The Good Place”

       


       

      Dacă nu ai urmărit încă acest serial, nu îl căuta pe Google! Sezonul 1 are un final surprinzător și crede-ne, nu vrei să ai parte de niciun spoiler. Îl găsești pe Netflix.

       

      Primul episod începe cu Eleanor Shellstrop, jucată de Kristen Bell, care află ce se întâmplă după moarte: ori ajungi în Locul Bun, ori în Locul Rău. Când realizează că a ajuns din greșeală în Locul Bun, Eleanor nu are de gând să renunțe prea curând la beneficiile Raiului.

       

      2. “American Vandal”

       


       

      Niciun alt serial nu este mai strigător la cer și mai absurd decât această satiră de investigație de pe Netflix. Fiecare sezon analizează un “caz” diferit.

       

       

      Primul sezon vizează un inculpat care a desenat câte un penis pe toate mașinile profesorilor, în timp ce sezonul 2 urmărește dezvăluirea infamului “Turd Burglar”.

       

       

      Toată povestea e prezentată drept o anchetă serioasă derulată de detectivi adevărați care încearcă din răsputeri să deslușească misterele din spatele acestor "tragedii".

       

      3. “Black-ish”

       


       

      O familie de afro-americani se străduiește să își mențină identitatea culturală în timp ce își trăiește viața într-un cartier locuit în mare parte de americani albi. Copiii familiei sunt adevăratele vedete ale acestui serial de la ABC.

       

      4. "The Mindy Project"

       


       

      Mindy Kaling este o regină și, în același timp, o doctoriță extrem de amuzantă care încearcă să jongleze cât mai eficient între dragoste, carieră și distracție. Serialul a avut premiera pe Fox dar poate fi găsit și pe Netflix.

       

      5. "Community"

       


       

      Cine a spus că viața de colegiu comunitar trebuie să fie plictisitoare? Un grup eclectic de studenți de la Greendale Community College se implică în tot felul de situații neplăcute în încercarea de a desluși ce se întâmplă mai departe cu vieților lor.

       

      Scenariul serialului adus de NBC este unul din marile aspecte care te vor convinge să te uiți fără oprire la acest nou sitcom.

       

      Sursa: seventeen.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor