Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      5 seriale noi pe care le așteptăm toamna asta

      11 octombrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Trăim epoca de aur a televiziunii și a serialelor, în care calitatea conținutului se ridică la nivelul așteptărilor publicului. Până acum, anul 2018 ne-a adus seriale noi foarte bune, precum “Barry”, “Good Girls” sau “The Assassination of Gianni Versace”, dar ce altceva ne așteaptă în grila de programe din toamnă? Iată 5 seriale noi pe care le așteptăm cu sufletul la gură.

       

      1. The Innocents

      innocents

       

      Timp de 17 ani, HBO a fost stăpânul absolut al televiziunii. Asta până la apariția Netflix, care, în prezent, a devenit cea mai importantă platformă de difuzare a filmelor și a serialelor. Cel mai nou serial produs de Netflix este “The Innocents”, care prezintă povestea a doi adolescenți fugiți de acasă și care se îndreaptă către Londra. Ceea ce inițial pare o clasică poveste de dragoste se transformă într-un thriller supranatural atunci când June (Sorcha Groundsell) descoperă că este un shapeshifter (o persoană cu abilitatea de a-și modifica forma fizică).

       

      Crize violente și țipete înspăimântătoare apar în momentele în care June ia forma unor străini, iar iubitul acesteia este îngrozit de ceea ce vede. Relația celor doi adolescenți este pusă la încercare de condiția misterioasă a lui June. Între timp, în peisaj apare Holvorson (Guy Pearce), care realizează experimente dubioase pe diverse persoane de sex feminin. Analizând ce definește personalitatea umană, “The Innocents” examinează modul în care iubirea poate supraviețui atunci când identitatea unui om se află într-o continuă schimbare.

       

      “The Innocents” va putea fi vizionat pe Netflix din data de 24 august.

       

      2. Maniac

      maniac

       

      O nouă dovadă a faptului că televiziunea atrage din ce în ce mai mulți actori de succes este “Maniac”, un serial psihedelic cu Emma Stone și Jonah Hill în rolurile principale. Cei doi joacă rolurile unor participanți la un experiment farmaceutic coordonat de Dr. Mantleray (Justin Theroux). Acesta susține că a inventat niște medicamente ce pot vindeca toate bolile mentale, de la schizofrenie până la suferință în dragoste. După ce se oferă să încerce pastilele, subiecții se scufundă într-un multivers indus de substanțele respective, fără a mai face distincția între imaginație și realitate.

       

      Subiectul interesant și talentul actorilor implicați în acest proiect ar putea crea dependență față de serialul “Maniac”, care va avea premiera pe Netflix în data de 21 septembrie.

       

      3. Camping

      camping

       

      Aer curat. Peisaje superbe. Plimbări care mângâie sufletul. Natura a fost văzută întotdeauna drept refugiul perfect pentru a aduce echilibru între corp, minte și suflet. Dar nu toată lumea împărtășește această idee. Serialul “Camping” ne prezintă o viziune a comuniunii om-natură în termeni deloc idilici. Bătaia pe mâncare, certurile și discuțiile pasiv-agresive sunt la ordinea zilei atunci când petreci prea mult timp în natură.

       

      Camping” este un remake al serialului britanic cu același nume din 2016, iar protagonista Jennifer Garner se întoarce pe micile ecrane pentru prima dată după finalizarea seriei “Alias”. Personajul lui Garner este Kathryn, care organizează o ieșire cu cortul pentru a sărbători aniversarea soțului său. Un personaj memorabil din serial este maestrul reiki și totodată DJ-ul interpretat de Juliette Lewis, care contribuie masiv la comicul de situație.

       

      “Camping” va putea fi vizionat pe HBO începând din 14 octombrie.

       

      4. The Bisexual

      bisexual

       

      Stigmatul bisexualității se află în centrul serialului creat de Desiree Akhavan, care mărturisește că nu poate suferi cuvântul “bisexual”. “De ce îmi produce silă acest cuvânt? De fiecare data când cineva mă întreba dacă sunt lesbiană, trebuia să răspund că da, sigur, sunt lesbi. Dar mințeam de fapt. Nu voiam să spun că sunt bisexuală, pentru că suna urât, ca și cum ai fi un amant mincinos. Nu doream să fiu asociată cu acest cuvânt, dar am început să mă întreb de ce.”

       

      “The Bisexual”, noul sitcom scris și regizat de Desiree Akhavan, a luat naștere din aceste probleme existențiale. După ce se desparte de femeia cu care a avut o relație lungă, Leila (Akhavan) se mută din New York și trebuie să facă față provocării de a ieși la întâlniri atât cu femei cât și cu bărbați.  

       

      Serialul ne prezintă universul prea puțin cunoscut al comunității LGBT, într-o lume dominată (încă) de bărbații heterosexuali. “The Bisexual” își propune să spargă tabuuri și să analizeze condiția femeii bisexuale în societatea modernă.

       

      “The Bisexual” va avea premiera pe Channel 4 în data de 16 noiembrie.

       

      5. My Brilliant Friend

      brilliant

       

      După succesul înregistrat de seriale precum “The Handmaid’s Tale/ Povestea slujitoarei”, “Sharp Objects/ Obiecte ascuțite” sau “Big Little Lies/ Marile minciuni nevinovate”, a venit rândul unui alt roman de a fi ecranizat. Este vorba despre “My Brilliant Friend”, opera scriitoarei italiene Elena Ferrante, care s-a vândut în peste un million de exemplare în întreaga lume. Serialul este povestea prieteniei dintre Elena și Lila, două fete care cresc în sărăcia anilor ’50 în orașul Napoli.

       

      Pentru a găsi actrițele perfecte, la casting au participat peste 9.000 de fete. Decorurile triste ale vremurilor de după război, alături de inocența și jocurile copilăriei ne promit un serial autentic, în dulcele stil italian.

       

      “My Brilliant Friend” va avea premiera pe HBO în data de 18 noiembrie.

       

      Sursa: Harper’s Bazaar

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor