Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      50 Shades of Grey: Scenele din carte sunt prea sexy pentru a fi introduse în film

      1 septembrie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Mult aşteptata adaptare a romanului de succes Fifty Shades of Grey, apare în sfârşit în cinematografe, anul viitor de Sf Valentin. Cu Jamie Dornan în rolul sociopatului Christian Grey şi Dakota Johnson în cel al studentei timide, Anastasia Steele, filmul promite multe momente de suspans. Aşa cum se întamplă întotdeauna când  se reproduce un roman de mare success, câteva dintre scenele extreme, nu sunt introduse în film. Cartea, care s-a vândut în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, a fost pe prima pagină a ziarelor, din cauza descrierii amănunţite a practicilor erotice şi a relaţiilor abuzive, fapt ce a dus la scoaterea de la vânzare a cărţii din câteva librarii. Iată care sunt scenele ce trebuie ferite de ochii minorilor!

       

      1. Bilele. Toate bilele

       

      Ţine mâna întinsă, iar în palma lui sunt două bile lucioase legate cu un fir gros negru...Expir şi toţi muşchii din interiorul stomacului meu se încordează. Simt parcă dansul celor şapte voaluri....oh .. e o senzatie ciudata. Cu toate că nu le simt, ştiu că sunt acolo .... oh ...Trebuie să le pastrez. Îmi fac poftă, poftă de sex.

       

       

      2. „Zeiţa din interiorul” Annei


      Îl trag mai adânc în gura mea cât să îl simt în cerul gurii. Limba se învârte în jurul lui. Este îngheţata mea cu gust de Christian Grey. Sug din ce în ce mai tare .... hmmm .. Zeiţa din mine dansează merengue cu mişcari de salsa.

       


      3. Faimoasa scenă a tamponului


      Suspină..la fel ca mine. „Când ţi-a venit menstruaţia Anastasia? Întinde mana între picioarele mele şi trage de sfoara albastra – ce? – îmi scoate încet tamponul aruncând-ul în toaleta din apropiere. La naiba. Sfanta Fecioara ... Doamne. Apoi intra în mine ... Ah!

       


      4. Chiloţeii târfei


      Îmi trage încet pantalonii de trening în jos. În sus şi în jos, ca pe chiloţii unei târfe, subconştientul meu o ia razna. Cu ajutorul minţii, îi spun unde să se ducă. Christian îşi stropeşte mâna cu ulei de bebeluş apoi îmi masează funduleţul cu atenţie.

       


      5. Sfinte Sisoie!

       

      Deodată, se ridică, îmi trage chiloţeii de pe mine şi îi aruncă pe jos. Îsi dă jos boxerii, lăsând erecţia lui să iasă afară. Sfinte Sisoie ... işi trage un prezervativ peste mărimea lui considerabilă. Oh nu ... O să? Cum? 

       

       

      Care scenă ai vrea să o vezi în film?

       

       

      Sursa: moviepilot.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor