Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      6 seriale de văzut în iunie la AXN şi AXN White

      19 iunie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Aventurile “Travelers” și “Battle Creek” ajung pe micile ecrane din România prin AXN, în prima lună de vară, în care “Candice Renoir” revine cu un nou sezon, iar povestea lui Mary, Regina Scoției, ajunge la ultimul sezon din “Regina”.

       

      Travelers/ Călători din viitor       

      Dacă n-aţi început vizionarea internetică a poveştii celor „călători” din viitor, din momentul în care își transferă conștiința, să ştiţi că serialul a debutat pe 15 iunie şi se poate urmări de la ora 22:55 la AXN.
      Eric McCormack, Mackenzie Porter şi Jared Abrahamson cunt câţiva dintre aceşti „călători” care pun stăpânire pe viața unor oameni aparent aleși întâmplător din secolul 21, având misiunea secretă de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia nefericită din viitorul pe care l-au abandonat. Asta pentru că, într-un viitor foarte îndepărtat, ultimii oamenii care au reușit să supraviețuiască găsesc o soluție prin care să își trimită conștiința înapoi în trecut, iar „călătorii” aleg viețile unor oameni care sunt pe punctul de a muri, însă, descoperă rapid că vieţile şi personalităţile acestora le îngreunează misiunea, iar păstrarea aparențelor se dovedeşte la fel de dificilă ca misiunea inițială, aceea de a salva lumea.

       

       

      Battle Creek       

      Noua serie creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad) are premiera pe 19 iunie şi se poate urmări în fiecare marţi la AXN, de la ora 22:00.

      O tragicomedie cu Josh Duhamel şi Dean Winters, serialul urmărește relația complicată dintre un detectiv al poliției pe nume Russ Agnew și agentul FBI Milt Chamberlainse, în orășelul Battle Creek din Michigan.

       

      Detectivul cere condiţii mai bune de muncă şi un echipament pe măăsura nevoilor, iar agentul FBI, sosit în oraş pentru a deschide o agenție, află că tocmai s-a comis aici una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare să aibă legătură cu traficul de metamfetamine.

       

       

      Regina/ Reign      Povestea ascensiunii la tron a Reginei Scoției, Mary, prinsă într-un tumult de intrigi sexuale și politice, ajunge la final în ultimul sezon al dramei istorice cu accente fantasy, „Regina”, ce are premiera pe 22 iunie la AXN şi poate fi urmărit de luni până vineri de la ora 15:10.

      Noul sezon al serialului cu Adelaide Kane, Megan Follows, Rachel Skarsten în distribuţie urmăreşte încercările lui Mary de a redobândi controlul asupra pământului ce i se cuvine şi de a stabili relaţii cu aliaţi şi duşmani depotrivă - bastardul ei frate vitreg, James, și sincerul Lord Bothwell, respectiv pastorul protestant John Knox, în contextul tensiunilor cu regina Elisabeta şi al căsătoriei aranjate cu Lordul Darneley, un englez catolic care revendică tronul englez, în speranța ocupării Angliei. Între timp, în Franța, Catherine trebuie să își protejeze fiul, pe Regele Charles al IX-lea, de ambițiile fiicei sale, Regina Leeza a Spaniei, și ale fiul ei cel mic, Henry.

       

      Candice Renoir      În sezonul patru care a început pe 7 iunie la AXN (şi se difuzează) joia de la ora 22:55, Cécile Bois şi Raphaël Lenglet împart un scenariu aparent de vis.  Candice se mută într-o casă nouă și frumoasă pe malul apei, unde copiii, câinele și David, iubitul ei care locuiește în noua sa barcă, se simt în al nouălea cer. În timpul unei investigații privind crima suspectă a unui paznic ucis de o rachetă de semnalizare, unde fiul victimei pare a fi principalul suspect, Candice se reîntâlnește cu Antoine, transferat recent la P.J. de Montpellier. Povestea complicată dintre Antoine și noua lui șefă, Sylvie Leclerc, îi face astfel câteva surprize neplăcute

       

      The art of more/ Artă și mistere
      Primul sezon al acestui serial a intrat în programul AXN White din 18 iunie şi se poate urmări de luni până vineri de la ora 00:00.  Dennis Quaid, Christian Cooke, Kate Bosworth au cele mai importante partituri în serialul în care, după ce casa de licitațiii Parke-Mason vinde colecția Davenport, ia avânt cariera lui Graham Connor, cel mai nou licitator. Hassan, un hoț  pe care Graham îl știe de pe vremurile petrecute în Irak, revine, aşa că încep să apară probleme. În același timp, mogul imobiliar Sam Brukner decide să își scoată la licitație impresionanta colecție de artă, ceea ce declansează o competiție aprigă între Parke-Mason și casa de licitații rivală, DeGraaf’s.

       

       

      Ofiţeri începători/ Rookie Blue


      Începutul celui de-al treilea sezon al serialului cu Missy Peregrym, Gregory Smith, Charlotte Sullivan în rolurile principale debutează la AXN White pe 25 iunie, şi se va putea urmări de luni până vineri de la ora 17:35.

      Câţiva ofițeri în primii ani în acțiune la secţia 15 mult sunt acum mai experimentați şi cu câteva cazri rezolvvate la activ, dar vor afla acum şi cât de periculoasă este lipsa de informaţii sau cum a reuşit uniforma să le transforme personalitatea sau ne noi întrebări şi răspunsuri se nasc în această nouă etapă din vieţile lor.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor