Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      A doua parte din seria Fantastic Beasts - “Crimele lui Grindelwald” excelează la capitolul efecte speciale

      15 noiembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      La cinci ani de când Harry Potter și-a încheiat, oficial, aventurile cu ultimul film al francizei, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2/Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a doua”, J.K. Rowling ne-a introdus din nou în lumea magică a vrăjitorilor cu “Fantastic Beasts and Where to Find Them/Animale Fantastice și unde le poți găsi”, un film creat ca un prequel la franciza Harry Potter.

       

       

      Al doilea capitol, “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald/Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a sosit, în sfârșit, după doi ani de așteptare pentru fanii filmelor de gen.

       

       

      Pelicula începe cu evadarea celui mai puternic vrăjitor al întunericului, Gellert Grindelwald, portretizat de Johnny Depp, care fusese arestat la finalul primului film.

       

       

      După evadare, așa cum promisese, marele vrăjitor începe să își adune adepți cu scopul de a-și duce la bun sfârșit un plan extrem de amenințător: să stăpânească ambele lumi, atât cea vrăjitorească, cât și întreaga omenire!

       

       

      Albus Dumbledore, jucat de Jude Law, îi cere ajutorul altruistului Newt Salamandă, portretizat de Eddie Redmayne, care se alătură cauzei fără să își imagineze pericolele care îl așteaptă.

       

       

      Bineînțeles că, într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai divizată, lucrurile iau o întorsătură neașteptată spre final, când personajele principale se confruntă cu o luptă între loialitatea față de persoanele dragi și devotamentul față de Lumea Vrăjitorească.

       

       

      Am trecut în revistă avanpremiera filmului având parte de experiența IMAX și, ca o impresie generală, la finalul peliculei am aplaudat cu precădere efectele vizuale, la care se poate observa că s-a lucrat, probabil, cel mai mult.

       

       

      Din păcate, însă, povestea în sine lasă de dorit. Îți creează sentimentul că a fost mai degrabă o altă sarcină de îndeplinit, fără un scenariu bine pus la punct demn de o călătorie distractivă în misterioasa Lume Vrăjitorească.

       

      E adevărat și că pelicula are destul de multe momente delicioase în care încântă publicul, dar asta mai ales datorită efectelor speciale. Dacă urmărești filmul și în varianta 3D, nu ai decât de câștigat.

       

       

      Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law şi Johnny Depp în rolurile principale, aventura “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald/Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” va putea fi urmărită în 3D pe marile ecrane din ţară începând din 16 noiembrie.

       

      Urmărește trailerul oficial aici.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor