Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ABSENȚA - la sezon nou, amenințări pe măsură

      3 aprilie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Stana Katic revine în rolul lui Emily Byrne, agent FBI care, după 6 ani de dispariție în care a fost declarată moartă, e descoperită amnezică și suspectă de crimă pe deasupra. Soțul ei, Nick (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit, fiul ei Flynn (Patrick McAuley) a crescut și se înțelege bine cu noua lui mamă Alice (Cara Theobold), dar Emily n-are habar de tot ce s-a întâmplat cu familia, așa cum nu știe nici de unde să înceapă sa-și pună viața în ordine sau să contribuie la rezolvarea misterului propriei dispariții – marcate de tortură fizică și psihică. În cele din urmă, cel care a răpit-o e vânat și ucis, dar viața ei, din care au mai ieșit la iveală detalii legate de copilăria ei și traumele din orfelinat, e tot dată peste cap.

       

      ABSENȚA - premiera sezonului 2 – joi, 4 aprilie, ora 23.00, AXN România

      Al doilea sezon începe cu introspecții și căutări pentru Emily, în încercarea de a fi aproape de familia pe care a pierdut-o și mai ales de fiul aproape adolescent. Emily cere ajutorul detectivului Tommy Gibbs (Angel Bonanni) pentru rezolvarea propiului caz, în timp ce fostul soț se angajează într-o altă investigație: găsirea vinovatului pentru un atac terorist cu gaze în Boston. Tommy Gibbs, cel care a condus ancheta împotriva lui Emily Byrne, i-a devenit între timp confident și, dorind să o ajute, fiind oricum atras de ea și încrezător într-o relație romantică, nimerește în mijlocul unei situații care-i pune viața în pericol.

      Primul episod include câteva indicii atât despre relația lor, cât și despre elementele din dosarul lui Emily care i-ar putea aduce mai aproape de răspunsuri pertinente.

      Agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger) conduce investigația, lucrând cot la cot cu agentul Derek Crown (Christopher Colquhoun) și cu noul psihanalist Julianne Gunnarsen (Natasha Little), iar Emily, după ce află că o persoană dragă a fost victima unui criminal odios, pornește pe urmele acestuia alături de agentul special Cal Isaac (Matthew Le Nevez), fost ofițer Navy SEAL. Motivația ei supremă este binele familiei, așa că se implică total și asta o determină să descopere o legătură strânsă între cele două cazuri – o conspirație periculoasă.

       

      Al doilea sezon din serialul produs pentru Sony Pictures Television (SPT) de Masha Productions, va avea 10 episoade a câte 60 de minute și va putea fi urmărit pe AXN începând de joi, 4 aprilie, de la ora 23.00. 


      Dacă ați văzut Castle, Blindspot, Blacklist și alte seriale recente cu agenți FBI angajați în anchete periculoase, serialul creat de Matt Cirulnick și Gaia Violo, bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo s-ar putea să vi se pară mai tern, dezechilibrat, mult mai previzibil și mai obositor. Are totuși, actori talentați și destul suspans (mai degrabă balkan noir) cât să vă țină interesați de parcursul poveștii și rezolvarea misterelor. (TRAILER)

       

      Stana Katic a fost inspirată de povestea dramatică a lui Jaycee Dugard, captivă vreme de 18 ani, pe care a cunoscut-o întâmplător. E posibil ca asta s-o fi ajutat să înțeleagă resorturile unui personaj care se chinuie să reia legătura cu familia, după o absență îndelungată. Drama mamei care încearcă să construiască o relație cu fiul care n-o mai cunoaște, a soției care își vede viața imaginată alături de el trăită de el cu altcineva, a fiicei care nu mai știe ce să creadă despre originile și trecutul ei, a iubitei care nu știe dacă se poata angaja pe bune într-o relație amoroasă, precum și provocările meseriei în care s-au schimbat multe sunt câteva din aspectele personajului ce reușesc să transpară în al doilea sezon din Absența. 

       

       

       

       

      CUM DESCRIU ACTORII DIN ABSENȚA NOUL SEZON

      Atât actorii din primul sezon, cât și cei care s-au alăturat recent (Matthew Le Nevez și Natasha Little) au fost rugați de echipa de producție, în timpul filmărilor care au avut loc la Sofia, în Bulgaria, să descrie noul sezon în doar trei cuvinte.

       

      Stana Katic - EMILY BYRNE

      Luptă, obraznic și murdar

      După cei șase ani petrecuți în captivitate, în al doilea sezon, cu imaginea curată, Emily Byrne investighează pe cont propriu, fără știrea FBI-ului, piste legate de trecutul ei misterios.  

       

      Patrick Heusinger - NICK DURAND
      Intens, dramatic și curajos 

      Agentul FBI Nick Durand își continua viața de familie alături de soția sa, Alice, și de fiul său, Flynn, menținând, în același timp, o relație complicată cu Emily, fosta soție. Tensiunea în viața personală crește, iar Nick se regugiază în muncă, testându-și determinarea atunci când un atac terorist violent în inima orașului Boston îl aruncă în prima linie a luptei pentru găsirea responsabilului.

       

       

      Cara Theobold - ALICE DURAND

      Răsturnări de situații, secrete 

      Alice Durand dorește să-și protejeze familia cu orice preț, așa că, după atacul terorist, își reia munca de psihoterapeut, ajutând persoanele îndurerate, chiar dacă implicarea și dedicarea îi amenință relația cu Nick.

       

      Neil Jackson - JACK BYRNE

      Incitant, evocator și surprinzător  

      Jack este în plin proces de recuperare după o lungă perioadă de dependență și se împrietenește din ce în ce mai mult cu Alice, relație care îl convinge să creadă că are o a doua șansă la viață.

       

      Christopher Colquhoun - DEREK CROWN
      Exploziv, intens și surprinzător  

      Agentul special Derek Crown, șeful biroului FBI Boston, se luptă să gestioneze urmările atacului terorist în timp ce se ocupă și de cazul unui ucigaș în serie care face ravagii în oraș. În relația sa personală cu reporterul Erica Lyle apar tot felul de complicații, iar rivalitatea profesională cu psihanalistul FBI Julianne Gunnarsen continuă.

       

      Matthew Le Nevez - CAL ISAAC
      Maniac, acțiune și sălbatic

      La întoarcerea în FBI, Emily Byrne primește un nou partener, agentul special Cal Isaac, un fost ofițer Navy SEAL plin de optimism. Familiar cu demonii care o bântuie pe Emily, Cal se dovedește a fi un partener loial și plin de compasiune.

       

       

      Natasha Little - JULIANNE GUNNARSEN  

      Tensiune, aventură și suspans

      Julianne Gunnarsen este un agent FBI adus la Boston pentru a ajuta la capturarea responsabilului pentru atacul terorist. Enigmatică, ea nu se limitează la a profila atacatorul, ci îi analizează și pe cei din jurul ei, în special pe agentul Nick Durand.

       

       

      ÎN ROLURILE PRINCIPALE: 

       

      STANA KATIC

      “Emily Byrne”/ Producător executiv

       

      Katic a apărut în numeroase filme - The Possession of Hannah Grace, CBGB, Big Sur, The Spirit, Feast of Love, The Double și în Quantum of Solace, parte din franciza Bond.  În 2019 va putea fi urmărită în thrillerul a cărui acțiune are loc în timpul celui de-al doilea război mondial, Liberté: A Time to Spy

       

      Timp de opt sezoane, Stana a jucat în serialul "Castle", care a avut o medie de 10 milioane de telespectatori pee săptămână.

       

      Stana a primit de-a lungul carierei zece nominalizări și șapte premii - inclusiv trei premii People's Choice, un premiu PRISM și trei premii TV Guide. Actrița este, de asemenea, dedicată proiectelor filantropice cu accent pe mediul înconjurător și pe educația și îngrijirea sănătății copiilor, fiind implicată în diferite organizații non-guvernamentale.

       

      PATRICK HEUSINGER

      “Nick Durand”

       

      Recent a putut fi urmărit alături de Tom Cruise în Jack Reacher 2: Never Go Back, și poate fi văzut alături de Abigail Spencer și Cheyenne Jackson în comedia neagră A Beautiful Now.

       

      Heusinger a mai apărut în filme precum Frances Ha și Sweet Land, câștigător al premiului de audiență la Festivalul Internațional de Film Hamptons și premiul Independent Spirit pentru cel mai bun First Feature. A mai jucat și în producții ca Tie a Yellow RibbonThe Nanny Diaries sau scurtmetrajul Willowbrook.

       

      În televiziune, Heusinger a jucat ultima dată în Casual (Hulu) și în seria lui Marti Noxon, Girlfriend’s Guide to Divorce. Alte roluri episodice includ Revolution, Royal Pains, Friends with Benefits și Gossip Girl, precum și apariții în The Good Wife, 30 Rock, Roughness Necessary, Rescue Me și Law & Order: SVU.  

       

      Heusinger a jucat recent în producția primită excelent de critici, Bent, regizată de Moises Kaufman, la Theatre Group din Los Angeles. Pe Broadway, Patrick a jucat în piesa Next Fall, nominalizată la premiile Tony, în remake-ul Fiddler on the Roof, dar și în Spamalot, turneul național regizat de Mike Nichols.

       

      Credit photo imagini - ©2019 Sony Pictures Television. Image by Elena Nenkova.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor