Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actori care au jucat împreună, dar care în realitate nu se suportă deloc

      5 octombrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Se pare că fiecare loc de muncă are cel puțin unul – acel coleg enervant pe care toată lumea de la birou îl evită sub orice pretext. Poate că le place să facă “farse” pe care doar ei le consideră amuzante, sau fură mâncare din frigiderul comun, sau poate le place să iasă în evidență cu orice cost asumându-și meritele pentru munca făcută de alți oameni.

       

      În multe feluri, munca la Hollywood se dovedește de multe ori a fi la fel ca orice alt job și, din păcate, la fel e cazul și aici. De-alungul anilor, câteva celebrități au dobândit o reputație serioasă printre colegii lor – atât de serioasă încât unii actori nu mai vor să lucreze cu ei niciodată.  

       

      De la simple conflicte de personalitate până la răbufniri jignitoare, iată câteva dintre cele mai faimoase dispute între actorii de la Hollywood, povestite de looper.com.

       

      Jim Carrey și Tommy Lee Jones

       


      Când Jim Carrey a jucat rolul lui Riddler în “Batman Forever”, era chiar pe culmile carierei sale de actor de comedie. Colegul lui de platou, Tommy Lee Jones – care l-a portretizat pe Harvey Dent – nu era deloc impresionat de stilul lui Carrey și de simțul său exagerat al umorului.

       

      Regizorul Joel Schumacher a confirmat că Jones s-a arătat deranjat pe platourile de filmare, afirmând pentru Entertainment Weekly în 1996: “Jim Carrey a fost un gentleman și Tommy Lee se simțea amenințat de el. M-am săturat să apăr actori supra-privilegiați și supra-plătiți".

       

       

      Cu o noapte înainte să filmeze o scenă împreună, Carrey și Jones s-au întâlnit din întâmplare într-un restaurant. Când Carrey s-a apropiat de masa lui Jones ca să îl salute, nu a primit chiar întâmpinarea la care se aștepta. “S-a ridicat, ușor tremurând, m-a îmbrățișat și mi-a spus: Te urăsc. Chiar nu te plac deloc”, i-a mărturisit Carrey omului de radio Howard Stern.

       

      Julia Roberts și Nick Nolte

             În 1994, Nick Nolte și Julia Roberts au jucat împreună în comedia romantică “I Love Trouble”. Cei doi nu s-au înțeles prea bine pe platourile de filmare și lipsa totală de chimie dintre ei se poate observa cu ușurință și pe marile ecrane.

       

      Conform zvonurilor, cearta constantă dintre cei doi actori a devenit atât de gravă încât regizorul Charles Shyer a fost nevoit să filmeze separate unele scene cu ei, doar pentru a-i putea ține departe unul de celălalt cât mai mult.

       

       

      În timpul filmărilor, Roberts a declarat pentru The New York Times că Nolte era “dezgustător de-a dreptul” și că “părea să se străduiască să respingă oamenii din jurul lui”. În replică, Nolte a spus atunci: “Nu e drăguț să spui despre cineva că e dezgustător. Dar ea nu e o persoană drăguță. Toată lumea știe asta”.

       

      Disputa lor din spatele ecranelor nu a fost dată uitării în 2009, când Roberts a apărut în emisiunea The Late Show, unde a râs copios de un fost coleg de platou, care s-a dovedit a fi nimeni altul decât… Nick Nolte!

       

      Shannen Doherty și… toată lumea!

             Shannen Doherty are ceva istoric când vine vorba de dispute la locul de muncă, mai ales cu colegele de același sex. Era aproape să ajungă la un scandal de proporții cu colega sa de distribuție din “Beverly Hills 90210”, Jennie Garth.

       

       

      Altă actriță din serial, Tori Spelling, a dezvăluit în 2015 că l-a convins pe tatăl său, Aaron Spelling, producătorul seriei, să o dea afară pe Doherty din serialul pentru adolescenți.

       

      Patru ani mai târziu, Doherty a avut ceva de împărțit și cu Alyssa Milano, colega ei de platou la o altă producție semnată de Aaron Spelling: “Charmed”.

       

       

      Milano a recunoscut ulterior: “au fost cu siguranță câteva zile dure și mă simțeam oarecum la fel ca în liceu”. Surse au declarat pentru TV Guide în 2001 că “într-un final a devenit mai mult decât evident că ori Doherty, ori Milano trebuie să plece”.

       

      A trecut mai bine de un deceniu de la despărțirea lui Doherty de “Charmed”, și se pare că până la urmă ea și Milano s-au împăcat între timp: Milano a căutat-o pe Doherty în 2016, după ce fosta ei colegă a fost diagnosticată cu cancer la sân și acum cele două sunt în relații bune.

       

      Richard Gere și Sylvester Stallone

       


      Ani la rândul, aparent a existat o dispută în spatele cortinei între Richard Gere și Sylvester Stallone.

       

      Stallone a explicat totul abia în 2006 în timpul unei sesiunni Q&A pentru Ain't It Cool News, când a mărturisit că Gere a fost ales inițial pentru a juca rolul personajului principal Chico din drama “The Lords of Flatbush” din anul 1974.

       

       

      Din păcate, Gere și Stallone nu s-au înțeles deloc bine în timpul filmărilor, generând conflict după conflict, așa că Gere a fost înlocuit de Perry King.

       

      Stallone a mai spus despre Gere că era de-a dreptul nesimțit pe platourile de filmare, devenea mult prea agresiv în timpul antrenamentelor de luptă și vărsa mâncare unsuroasă pe pantalonii lui Stallone.

       

       

      Regizorul trebuia să aleagă: unul dintre noi trebuia să plece și unul, să rămână. Richard a fost dat afară și până în ziua de azi mă antipatizează profund”, a mărturisit Sylvester Stallone.

       

      Wesley Snipes și Ryan Reynolds

             Contul plin de bani al lui Patton Oswalt de pe vremea filmărilor din 2004, la “Blade: Trinity”, e cu siguranță mult mai interesant de urmărit decât pelicula în sine. Spre deosebire de primele două lungmetraje din trilogie,  “Trinity” a fost o dezamăgire, nu doar pentru critici, ci și pentru publicul din toată lumea.

       

      Potrivit lui Oswalt, regizorul David S. Goyer nu ar trebui să fie învinovățit pentru cum a ieșit filmul, de vreme ce și-a petrecut jumătate din timp încercând să facă față cu brio comportamentului haotic al actorului principal, Wesley Snipes.

       

       

      Wesley era pur și simplu nebun într-un mod destul de amuzant”, a declarat actorul și comediantul Oswalt pentru A.V. Club. “Nu ieșea din cabina lui și fuma iarbă toată ziua”. Oswalt susține că Snipes “a încercat să îl strângă de gât pe regizor” la un moment dat, ceea ce l-a determinat pe Goyer să își angajeze gărzi de corp.

       

      “Asta l-a băgat în sperieți atât de tare pe Wesley, încât pe toată perioada filmărilor a mai comunicat cu regizorul doar prin notițe Post-It. Și încheia fiecare Post-It cu semnătura – "De la Blade".

       

      Snipes nu a avut ceva doar cu Goyer. Actorul nu s-a înțeles nici cu colegul său Ryan Reynolds, pe care se zvonește că refuza să îl strige pe nume, referindu-se la el doar cu porecla “the cracker”.

       

       

      Mai târziu, Reynolds a râs copios când a fost întrebat dacă se gândește să facă din nou echipă cu Snipes pentru un al patrulea film “Blade”, răspunzând cu un “nu” hotărât.

       

      Sursa: looper.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor