Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actori care se jenează cu anumite roluri

      27 iunie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Există prea puțini actori la Hollywood care au curajul să recunoască faptul că anumite roluri pur și simplu nu le-au ieșit cum trebuie. Însă cei care sunt sinceri cu publicul și mai ales cu ei înșiși merită să fie iertați, pentru că, așa cum umblă vorba prin filme, “the truth will set you free”.

       

      Iată o listă cu actori celebri și totodată modești care au mărturisit că au jucat atât de prost încât nu și-au meritat sacii de bani primiți răsplată.

       

      Halle Berry în “Catwoman

       

      catwoman

       

      La scurt timp după ce a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din “Monster's Ball/ Puterea dragostei”, Halle Berry a reușit să obțină și un premiu Zmeura de Aur la categoria Cea mai proastă actriță a anului, pentru rolul din “Catwoman” (2004).

       

      Spre deosebire de majoritatea actorilor care ignoră aceste premii, Halle Berry a decis să își accepte trofeul și chiar să ofere un discurs inedit. Astfel, actrița i-a “mulțumit” managerului său, colegilor actori și regizorului francez Pitof, pe care Halle Berry abia îl putea întelege pe platourile de filmare. Discursul a culminat cu o frumoasă lecție de viață, pe care actrița a învățat-o de la mama ei: dacă vrei să fii câștigătoare, trebuie să știi să pierzi.

       

      Kate Winslet în “Titanic

       

      titanic

       

      Kate Winslet nu este deloc mândră de interpretarea oferită personajului Rose în blockbusterul “Titanic” (1997). Într-un interviu acordat ziarului The Telegraph în 2012, Winslet mărturisește că este de-a dreptul dureros pentru ea să își revadă scenele din “Titanic”, cu toate că a fost nominalizată la Premiile Oscar pentru acest rol. “La fiecare scenă mă îngrozesc și nu îmi vine să cred că am făcut asta. Accentul meu american din film este îngrozitor, nici nu vreau să mă aud vorbind”, a povestit actrița originară din Marea Britanie.

       

      Daniel Radcliffe în “Harry Potter și Prințul Semipur

       

      potter

       

      Cea de-a șasea parte a francizei Harry Potter a fost lansată în 2009 și a primit critici favorabile, însă Daniel Radcliffe mărturisește că nu suportă să își vadă interpretarea pe marile ecrane. “Detest jocul meu actoricesc din acest film. Apar ca fiind foarte stăpân pe situație, dar, de fapt, nimic din ceea ce mi-am propus nu mi-a ieșit așa cum am dorit”, a povestit Radcliffe. Tânărul actor recunoaște că nu prea se uită la filmele în care apare, însă este mândru de interpretarea oferită în “Harry Potter și Ordinul Pheonix”, pe care o consideră opera sa de referință.

       

      Ewan McGregor în “Emma”

       

      emma

       

      Înainte de a deveni marele Obi-Wan Kenobi, Ewan McGregor a jucat rolul lui Frank Churchill în filmul “Emma” (1996) și nu a fost deloc satisfăcut de rezultatul final. Faptul că nu a citit romanul lui Jane Austen pe care filmul se bazează ar putea fi unul dintre motivele pentru care McGregor a eșuat în portretizarea lui Churchill. Actorul a declarat în 2003 că “Emma este un film bun, dar eu nu joc prea bine. Nu sunt deloc ajutat nici de faptul că am fost nevoit să port cea mai oribilă perucă din lume.”

       

      Colin Farrell în “Miami Vice”

       

      miami

       

      Bazat pe serialul care a făcut furori în anii ’80, “Miami Vice” (2006) i-a adus în rolurile principale pe Jamie Foxx și pe Colin Farrell. Deși a fost apreciat de critici, filmul a fost un eșec total de box-office, reușind să obțină doar 6 milioane de dolari, față de suma de 135 de milioane care a fost investită în producția filmului. Colin Farrell a declarat: “Miami Vice? Nu prea mi-a plăcut. Consider că s-a pierdut substanța filmului și îmi asum o parte din responsabilitate. Am dat-o în bară”. Este de admirat faptul că actorul a recunoscut că traversa o perioadă dificilă în viața lui – lupta cu abuzul de alcool și de droguri – și nu s-a putut concentra pentru a oferi o interpretare memorabilă.

       

      Nicole Kidman în “Australia”

       

      kidman

       

      Filmul "Australia" a fost lansat cu mare tam-tam și toată lumea se aștepta să devină un succes de box-office, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Interpretarea lui Nicole Kidman a fost catalogată de presă drept “teribilă și dureros de banală”, însă nici actrița nu a fost deloc mulțumită de rezultat. În timpul premierei din Sydney, Nicole Kidman se tot agita pe scaun, întrebându-și soțul dacă este o actriță bună. “Nu pot să urmăresc filmul și să fiu mândră de ce am făcut. Îmi este imposibil să mă conectez emoțional cu personajul creat”, a povestit Kidman.

       

      Megan Fox în franciza “Transformers”

       

      fox

       

      Este frumoasă, dar abilitățile sale de actriță încă lasă de dorit. Franciza “Transformers” chiar a transformat-o pe Megan Fox într-o celebritate, însă tranziția nu a fost deloc ușoară. Actrița a fost concediată după ce l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler, iar teama că nu poate oferi tot ce are mai bun i-a știrbit încrederea în talentul său actoricesc. Referitor la primul film al francizei, Megan Fox a declarat: “Joc oribil. Nu sunt deloc satisfăcută de interpretarea mea.” Deși recunoaște că a făcut eforturi mari pentru cel de-al doilea film – “Transformers: Revenge of the Fallen/ Transformers: Răzbunarea celor învinși” - Fox consideră că publicul a văzut doar 7% din tot ce poate să facă și speră că “într-o zi voi deveni o actriță bună”. Este important să fii sincer/ă cu tine, așa că avem răbdare și încredere în Megan Fox.

       

      George Clooney în “Batman și Robin”

       

      batman

       

      De la glumele răsuflate și până la celebrul costum cu sfârcuri purtat de George Clooney în calitate de Batman, “Batman și Robin” (1997) este considerat unul dintre cele mai slabe filme cu super-eroul mascat. Toată lumea este de acord, inclusiv Clooney, care a comentat adesea despre eșecul filmului.

       

      Fiind întrebat ce părere are despre Ben Affleck în rolul Batman din “Batman v Superman: Dawn of Justice/ Batman vs. Superman: Zorii dreptății”, George Clooney a declarat: “Sunt persoana cea mai puțin îndreptățită să comenteze, având în vedere că am distrus personajul Batman.” Lecția învățată a fost o piatră de temelie în cariera lui Clooney, care mărturisește că păstrează pe birou o fotografie cu el în costumul de Batman cu sfârcuri pentru a-și aminti să își aleagă cu grijă proiectele pe viitor.  

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor