Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Actori celebri în reclame inedite la parfum

      4 octombrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Când nu sunt ocupați cu filmările, actorii de la Hollywood adoră să își împrumute imaginea unor branduri renumite de parfumuri. În primul rând pentru că sunt plătiți cu sume astronomice și în al doilea rând pentru că le aduce un plus de imagine, care este întotdeauna binevenit.

       

      Am selectat câțiva actori celebri care promovează parfumuri masculine la fel de celebre. Enjoy!

       

      Johnny Depp – Dior Sauvage

      depp


      Deși Johnny Depp rămâne idolul femeilor și stârnește constant invidia bărbaților, reclama la parfumul Dior Sauvage a apărut într-un moment total nepotrivit. Vorbim despre august 2016, când fosta soție a actorului, Amber Heard, l-a acuzat pe Depp de violență domestică și a pus capăt mariajului de 18 luni. Fotografiile cu Amber Heard lovită și agresată de către Depp au făcut înconjurul planetei, iar în același timp, Dior ne prezenta imaginea unui Johnny Depp sălbatic, care își ridica mânecile, parcă gata-gata să mai tragă o mamă de bătaie dacă cineva îndrăznește să comenteze. În plus, doar numele parfumului – Sauvage, care înseamnă sălbatic, neîmblânzit – este suficient pentru a înțelege mesajul.

       

      Ryan Reynolds – Hugo Boss Bottled Night

      reynolds


      De când Ryan Reynolds a devenit boss la Hollywood, toate marile branduri l-au curtat pe actor pentru a le promova produsele. Reynolds a ales parfumul Hugo Boss Bottled Night pentru că “Boss este un brand care reprezintă nu doar stilul clasic și sofisticat, ci îi inspiră totodată pe bărbați să muncească din greu, să îmbrățișeze oportunitățile care li se oferă și să caute succesul în toate aspectele vieții lor. Sunt onorat de faptul că Boss m-a ales pe mine să devin imaginea noului lor parfum.”, a mărturisit actorul.

       

      Brad Pitt – Chanel No. 5

      pitt

       

      Brad Pitt este primul bărbat care face reclamă la un parfum pentru femei. Dar pentru că este vorba de celebrul Chanel No. 5, putem trece cu vederea acest mic detaliu. De ce a ales Brad să promoveze acest parfum? În primul rând datorită sumei uriașe primite: 7 milioane de dolari. Cum să refuzi așa ceva? În al doilea rând, pentru că “Chanel No. 5 este parfumul emblematic al zilelor noastre, iar Brad Pitt este actorul emblematic de astăzi. Femeile din toate culturile adoră No. 5. Indiferent unde te afli, No. 5 este acolo”, spune C.E.O.-ul casei Chanel.

       

      Nu vă gândiți că Brad Pitt a scăpat de parodii și alte clipuri amuzante în care bărbații (mai ales) îl ironizează pentru alegerea făcută. Dar cu 7 milioane de dolari mai bogat, este evident că cine râde la urmă râde mai bine.

       

      George Clooney – Whatever it takes

      clooney


      Elegant, sexy, cu o distincție rar întâlnită printre vedetele masculine, George Clooney a ales să promoveze parfumul creat de o organizație de caritate și să doneze banii în scopuri umanitare (spre deosebire de bunul său prieten Brad Pitt).

       

      Parfumul Whatever it takes face parte dintr-o campanie lansată de 21 Century Leaders, care încurajează celebritățile să susțină proiecte și cauze umanitare importante precum protejarea naturii sau ajutorul oferit copiilor săraci și orfani.

       

      Matthew McConaughey - The One Gentleman de la Dolce&Gabbana

      mcconaughey


      Pentru reclama la parfumul masculin The One de la G&B, Matthew McConaughey a renunțat la look-ul de bărbat dur și a acceptat să fie pensat! Probabil că femeile vor fi impresionate de acest gest, iar bărbații se vor amuza pe seama actorului. Nu contează, cât timp parfumul se vinde.

       

      Jared Leto – Guilty de la Gucci

      leto


      Pentru a reda mesajul și semnificația parfumului Guilty de la Gucci, reclama produsului ni-l înfățișează pe Jared Leto gol în cadă alături de două femei superbe. Guilty sugerează ideea de anarhie, de răzvrătire împotriva regulilor impuse de o societate rigidă și anostă. Nimeni nu ar fi putut să joace mai bine rolul bărbatului excentric, bogat, relaxat și puternic decât Jared Leto, care, de-a lungul carieriei, a ales cele mai ciudate roluri, dar care i s-au potrivit de minune.

       

      Liam Hemsworth – Only The Brave de la Diesel

      liam


      Brandul Diesel evită să folosească celebrități în promovarea produselor, însă nu a putut rezista farmecului emanat de frumosul actor australian Liam Hemsworth. Astfel, Hemsworth este prima vedetă aleasă de către Diesel pentru a deveni imaginea parfumului Only The Brave. Fostul iubit al lui Miley Cyrus este ideal în campania de promovare pentru că “întruchipează putere, determinare și mai ales abilitatea de a-și trăi viața în termenii aleși de el”, au justificat cei de la Diesel alegerea făcută.

       

      Chris Pine – Armani Code Profumo

      pine


      Chris Pine a devenit imaginea parfumului Armani Code Profumo în 2014. Actorul din “Star Trek” spune că și-a dorit să promoveze acest parfum pentru că “Giorgio Armani inspiră o eleganță atemporală în hainele și parfumurile sale. Ne demonstrează că ceea ce era magnetic în urmă cu 50 de ani este la fel de puternic în prezent și va rămâne la fel în viitor. Încredere, atitudine de gentleman, umor și integritate – toate sunt ingrediente secrete Armani.” Dacă nu ar fi reușit la Hollywood, Chris Pine ar fi fost extrem de convingător în rolul de agent comercial.

       

      Kit Harington – Jimmy Choo Man

      kit


      Actorul care îl interpretează pe Jon Snow în “Game of Thrones” este imaginea parfumului Jimmy Choo Man. Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai în vogă actori, Kit Harington are numeroase calități care îl transformă în candidatul ideal pentru un astfel de produs. Sexy, natural, cu o atitudine cool și o senzualitate puternică, Harington este întruchiparea unui adevărat gentleman englez.

       

      Jude Law – Dior Homme Intense

      jude law


      Ne-am obișnuit ca Dior să colaboreze cu toți greii din industria de film pentru a-și menține reputația. În 2010, Dior i-a angajat pe Jude Law și pe Guy Ritchie pentru a filma o reclamă chiar lângă Turnul Eiffel din Paris.

       

      Evident că Jude Law nu putea lipsi din lista actorilor care promovează parfumuri celebre. Dior Homme Intense și Dior Homme Sport sunt produsele pe care actorul le recomandă bărbaților care doresc să adauge cât mai multe femei pe lista de cuceriri (nici domnișoarele babysitter nu sunt excluse).

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor