Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Al Pacino este Doctorul Moarte

      27 octombrie 2011, Autor: Madi`s Blog(ProVideo.ro)
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nu sunt mare amatoare de filme biografice, mai ales de subiectele pe care HBO tinde sa le abordeze, insa Al Pacino sustine un rol extraordinar intr-un film extrem de controversat – Doctorul “Moarte”/ You Don’t Know Jack. Dupa filmul biografic Temple Grandin, Doctorul “Moarte” impresioneaza prin abordarea laturii personale a doctorului Jack Kevorkian, cel pe care il stiam mai mult din povesti doar ca doctorul care sustinea sinuciderea asistata.

       

      Al Pacino este un medic controversat


      Recunoscut drept “adeptul eutanasierii”, Kevorkian a redenit actual din cauza demagogiei din jurul pedepsei cu moartea si a calitatii scazute din domeniul sanatatii. Se ia in discutie calitatea vietii masurata in perioada cu care medicii reusesc sa o prelungeasca si sa asigure alinarea durerilor.Filmul relateaza toate aceste probleme evidente, avandu-l in centru pe Kevorkian, dar acordand suficient spatiu de desfasurare si oponentilor sai.

       

       

      Povestea este mult mai patrunzatoare si impresionanta cu cat cunoastem caracterul unui personaj curajos, capabil sa lupte impotriva legii intr-o chestiune legata, la propriu, de viata si de moarte.Personajul lui Al Pacino este in acelasi timp mitocan si plin de principii, integru si arogant pana la limita caraghiosului. Poate fi milos cu pacientii a caror durere este dispus sa o curme, dar poate fi si egocentric, fara sensibilitate sociala chiar si fata de sora lui care s-a sacrificat pentru a-l ajuta in misiunea lui. Acesta porneste o cruciada din pur idealism si persista fara urma de vanitate

       

       

      Personajul lui Al Pacino este in acelasi timp mitocan si plin de principii, integru si arogant pana la limita caraghiosului. Poate fi milos cu pacientii a caror durere este dispus sa o curme, dar poate fi si egocentric, fara sensibilitate sociala chiar si fata de sora lui care s-a sacrificat pentru a-l ajuta in misiunea lui. Acesta porneste o cruciada din pur idealism si persista fara urma de vanitate.

       

       

      Citeste tot articolul pe Madi`s Blog.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor