Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold dispus să facă orice pentru a-și salva oraşul

      27 ianuarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Aţi fi dispuşi să faceţi orice pentru a vă salva oraşul, nu-i aşa? Pelicula „Ultima redută” marchează atât revenirea fostului guvernator al Californiei pe marile ecrane într-un rol principal, cât şi debutul în limba engleză al regizorului coreean Kim Jee-Woon, cunoscut pentru producţiile „L-am văzut pe Diavol – I Saw the Devil” sau „A Tale of Two Sisters”.

       

      În vârstă de 65 de ani, Arnold Schwarzenegger dovedeşte că este mai energic ca oricând şi pregătit pentru o acţiune explozivă,  bătăi cu pumnii, curse de maşini şi focuri de armă. 

       

      După ce îşi părăseşte postul din cadrul Departamentului anti-drog al Poliţiei din Los Angeles în urma unei misiuni care îl lasă plin de remuşcări, şeriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se mută din marele oraş în liniştitul Sommerton Junction, unde continuă lupta împotriva micilor infractori de acolo. 

       


      Lucrurile se precipită atunci când Gabriel Cortez (Eduardo Noreiga), faimosul lider al unui cartel de droguri, reuşeşte o evadare spectaculoasă dintr-un convoi al FBI condus de John Bannister (Forest Whitaker), care transporta deţinuţii către un penitenciar. Cu ajutorul trupei sale de mercenari condusă de durul Burrell (Peter Stormare),

       

       

      Cortez porneşte o cursă spectaculoasă spre graniţa americană cu Mexicul, la 300 km pe oră, cu un ostatic în remorca unui Corvette furat şi pregătit special pentru asta. Traseul lui Cortez trece prin Summerton Junction, unde şeriful Owens, însoţit de agenţii Mike Figuerola (Luis Guzmán), Sarah Torrance (Jamie Alexander), precum şi de proprietarul magazinului de arme, Lewis Dinkum (Johnny Knoxville), abia aşteaptă să îl prindă pe celebrul mafiot.  

       

       

      „Ultima redută” este un film de acţiune şi aventuri de modă veche, realizat într-o manieră modernă. Filmul are de toate: maşini puternice, explozii, focuri de arme, împuşcături şi mult sânge. Scena în care Arnold goneşte prin lanul de porumb la bordul unui Camero este fantastică. De asemenea, nu trebuie să omitem replicile geniale ale lui Schwarzenegger (multe dintre acestea devenite faimoase în toată lumea). Producătorii filmului „Ultima redută” speră ca noua replică a actorului – “Mă simt bătrân” – să devină la fel de celebră ca altele, printre care “Hasta la vista, baby” sau “I’ll be back”.

       

       

      În final, dar nu în cele din urmă, trebuie să laudăm specialiştii în efecte speciale sonore care au realizat o adevărată simfonie de gloanţe, acompaniată de zgomotul asurzitor al motoarelor turate la maxim. 

       

       

      Filmul ”The Last Stand” este distribuit în România de Media Pro Distribution și poate fi văzut în cinematografe din 25 ianuarie, iar din distribuţia acestuia mai fac parteHarry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman şi Jaimie Alexander.  

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor