Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      -Arnold: “I’ll be back”- Bruce: “You’ve been back enough. I’ll be back."

      1 octombrie 2012, Autor: Iulian Chirila
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Trebuia să existe o continuare a nebuniei pline de testosteron din 2010, The Expendables. Aceasta nu a întârziat să apară, materializându-se în The Expendables 2, un film cu – dacă vă vine să credeţi – chiar mai multe perechi de ouă decât primul.


      Povestea aminteşte de filmele de acţiune de la sfârşitul anilor ’90: cineva care nici nu e american, nici nu are scrupule, pune mâna pe nişte focoase nucleare, însă nu uită să şi omoare pe cineva drag personajului principal. Care personaj principal va folosi orice mijloc are la dispoziţie pentru a răzbuna moartea celui drag şi, dacă mai rămâne timp, pentru a salva lumea.


      Distribuţia filmului e impresionantă, adunându-i la un loc pe majoritatea bărbaţilor puternici ai generaţiei trecute: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Terry Crews, plus mamuţii Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi însuşi Chuck “Lupul Singuratic” Norris.


      Acţiunea filmului e explozivă, foarte puţine fiind momentele în care nu se întâmplă ceva zgomotos şi dureros. Dialogul e nesurprinzător de mediocru, fiind salvat însă de replici amuzante în care “boşorogii” Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger şi Chuck Norris fac mişto unii de alţii, cu referinţe la filmele mai vechi ale acestora:
      Arnold: “I’ll be back”Bruce: “You’ve been back enough. I’ll be back. ”Arnold: “Yippee-ki-yay.”Chuck: “What’s next, Rambo?”

       

      citeste tot articolul pe sirb.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor