Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Arnold is back!

      5 februarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Chiar dacă eram destul de pesimişti în legătură cu filmul “Ultima redută – The last Stand”, aşteptările noastre au fost depăşite!

       

      E adevărat că filmul nu are un scenariu strălucit, însă avem parte de voie bună, replici haioase, acţiune cât cuprinde şi întoarcerea lui Arnold, bătrân dar pus pe fapte mari şi filmând ceea ce l-a consacrat spre bucuria fanilor săi.

       

       

      Ne-a spus de multe ori că se va intoarce, ei bine, s-a întors şi se vede că s-a simţit bine interpretând un rol consistent, după o absenţă de zece ani de pe marile ecrane!

       

       

      Filmul de debut pe piaţa americană al regizorului sud-coreean Jee-woon Kim (cunoscut publicului pentru filmele horror “I Saw the Devil” şi “A Tale of Two Sisters”, precum şi datorită remake-ului nord-american “The Uninvited” sau a western-ului “The Good, the Bad, the Weird”) este cinstit cu spectatorul venit pentru a vedea un film de acţiune construit ca pe vremuri. 

       

       

       

      Filmul “Ultima redută (The Last Stand)” debutează într-un registru lent, care se intensifică gradual şi culminează cu o serie de secvenţe ce evidenţiază calităţile pentru care Arnold a devenit unul din cei mai cunoscuţi actori de acţiune din lume.

       

       

      În ciuda faptului că unele acţiuni ale protagoniştilor devin destul de previzibile şi că filmul este plin de clişee cinematografice, încă de la început suntem supuşi unor glumiţe drăguţe, marca Arnold Schwarzenegger, ce pe mai tot parcursul filmului, face haz de necaz de vârsta lui.

       

       

      Arnie face ce ştie el cel mai bine, vorbeşte puţin, cotonogeşte zdravăn şi este plin de poante, iar rolul şerifului Owens este foarte credibil şi îi vine ca o mănuşă. "Băiatul rău" este Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), liderul traficanţilor de droguri mexicani, care reuşeşte să scape din mâinile agenţilor FBI şi porneşte într-o cursă nebună, la bordul unui Corvette ZR1, spre oraşelul de graniţă, Sommerton Junction, pentru a-şi găsi refugiul în Mexic.

       


       

      În acest oraşel uitat de lume, cu o singură stradă principală, şeriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) duce un trai tihnit, asigurând respectarea legii şi protecţia acelui loc. În subordinea sa îi are pe ajutorii de şerif, Sarah Torrance (Jaimie Alexander), Jerry Bailey (Zach Gilford) şi Mike Figuerola (Luis Guzmán), cel din urmă fiind un fel de clovn al forţelor de ordine din Summerton, care în combinaţie cu personajul lui Johnny Knoxvilleun fel de Jar Jar Binks ("Războiul stelelor - Star Wars") – aduc probabil cele mai bune momente ale filmului.

       

       

      Pe lângă personajul negativ, îl regasim şi pe Forest Whitaker în rolul unui agent FBI, care face greşeli copilăresti, dar de dragul acţiunii le trecem cu vederea.

       

       

      Distribuţia filmului “Ultima redută (The Last Stand)” este completată cu succes de Harry Dean Stanton, care are o apariţie scurtă şi deosebit de impresionantă, în rolul unui fermier. Acesta este filmat la cârma unui tractor, într-un decor deprins parcă dintr-unul din tablourile pictorului Grand WoodTrebuie să aplaudăm prezenţa feminină (Jaimie Alexander) în film, mai ales pentru faptul că nu-i un rol de cuconiţă la ananghie, ci de ajutor de şerif cu ochi ager. 

       


      Ultima redută (The Last Stand)” este un film de actiune făcut ca pe vremea copilăriei noastre, ce conţine comedie la greu, personaje fără fasoane, bătăi şi acţiune, iar în final putem să spunem cu toţii că Arnold Schwarzenegger is back.

       

      Rezervă-ți bilet

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor