Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Șase cadouri perfecte pentru fanii universului Marvel

      21 decembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      De la succesul celui de-al doilea film “Deadpool”, până la ascensiunea remarcabilă a peliculei “Black Panther”, 2018 a fost un an excelent pentru universul Marvel.

       

      Cu doar câteva zile înainte de cele mai magice sărbători ale anului, când toată lumea aleargă după cadouri, ne-am gândit că șansele să ai un fan Marvel prin preajmă sunt destul de mari, așa că am pus cap la cap o listă cu cele mai bune cadouri legate de universul celebrilor supereroi.

       

      1. Figurina interactivă Spider-Man cu aplicație inclusă

       


      Această mini figurină Spider-Man îți va răspunde comenzilor cu vocea și ochii animați, în timp ce senzorul încorporat îți detectează totul și reacționează la orice mișcare.

       

      Fie că o folosești pe post de alarmă dimineața, reminder pentru întâlniri sau pur și simplu te joci cu ea – aplicația are peste 25 de misiuni interactive – această figurină Spider-Man e perfectă pentru orice fan Spider-Man. Disponibilă la 99.99 dolari  pe ThinkGeek.com.

       

      2. Enciclopedia Marvel

       


       

      430 de pagini de volume ale Encicoplediei Marvel cuprind o introducere de la Stan Lee și detalii despre mai mult de 1.200 de personaje Marvel, de la supereroi la răufăcători.

       

      Ediția actualizată include alte peste 50 de personaje, printre care Anti-Venom, Sabreclaw, Doctor Nemesis și Spider-Man 2211. Poate fi cumpărată cu 18.22 dolari de pe Amazon.com.

       

      3. Cutia de unelte în forma ciocanului lui Thor

       


       

      Nu judeca o carte după copertă. Acest ciocan al lui Thor, în aparență, ascunde, de fapt un kit de 44 de unelte, inclusiv șurubelnițe, bandă de măsurat, chei și chiar cuțite. Disponibilă la 99.99 de dolari pe ThinkGeek.com.

       

      4. Jacheta Captain America

                                                                    

       

      Excelentă pentru iarnă, această geacă are emblema și culorile specifice ale lui Captain America. Mai mult, e foarte călduroasă, waterproof, are și glugă, plus trei buzunare cu fermoar. Costă 59.99 de dolari și o poți găsi pe ThinkGeek.com.

       

      5. Jocul Deadpool vs. The World

       


       

      Acest joc de societate pentru adulți, potrivit producătorului, îi provoacă pe participanți să ofere cea mai bună descriere pentru pozițiile compromițătoare ale lui Deadpool. Jucătorul cu cea mai creativă și amuzantă descriere câștigă jocul. Costă 20.95 de dolari și poate fi cumpărat de pe Amazon.com.

       

      6. Walkman-ul Star Lord

       


       

      Pentru cei care au o pasiune pentru tot ce înseamnă retro, iată un vechi walkman Sony, adaptat la tehnologia audio din 2018. Acest walkman Star Lord este de fapt un mini mini speaker și are un audio jack pe care poți să îl conectezi la telefonul mobil ca să îți asculți muzica preferată.

       

      Poți să și înregistrezi fișiere noi pe dispozitiv. Disponibil pentru 39.99 de dolari pe ThinkGeek.com.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor