Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, cine este Darkseid?

      29 martie 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, doi dintre cei mai mari eroi din lume ajung să lupte unul contra celuilalt şi ceea ce este de necrezut devine inevitabil sub forma unei înfruntări de proporţii seismice: Batman – apărătorul secret, un cavaler al întunericului - şi Superman, extraterestrul de neînvins al cerurilor... Cine poate să învingă într-un asemenea război?


      Batman (Ben Affleck) şi Superman (Henry Cavill). Gotham şi Metropolis. Lex Luthor (Jesse Eisenberg), Doomsday şi - pentru prima dată - Wonder Woman (Gal Gadot). Cu o pleiadă de eroi pozitivi şi negativi, lupte mai mari şi mai multe, miză mai mare decât distrugerea Pământului, filmul lui Zack Snyder, „Batman vs Superman: Zorii dreptăţii” este un călătorie epică a super-eroilor, aşa cum nu s-a mai văzut până acum.

             Încă de la lansarea primului trailer “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” mulţi s-au întrebat dacă Doomsday va fi singura ameninţare din film. Trailerele ce au urmat au dezvăluit o scenă în care Batman se află într-un deşert şi se lupta cu nişte soldaţi loiali lui Superman şi cu nişte creaturi zburătoare. Deasemenea a mai fost o imagine în care Batman priveşte spre un simbol Omega imens aflat în nisipul deşertului. Acestea ar putea fi semnele prezenţei lui Darkseid, unul dintre cele mai feroce personaje din Universul DC.

       

      Spre finalul filmului “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, Batman îl vizitează pe Lex Luthor în închisoare iar acesta îl avertizează că “a sunat ceasul” şi că “urmează să vină El”, făcând clar referire la o ameninţare din spaţiu, mult mai mare că până acum.  Mai mult ca sigur Luthor vorbeşte despre Darkseid, dictatorul din Apokolips care îşi doreşte să stăpânească întreg universul. Conexiuni cu acesta pot fi făcute încă de la primele trailere ale filmului în care creaturile zburătoare seamănă foarte mult cu acoliţii lui Darkseid numiţi Parademoni şi simbolul Omega din nisip este acelaşi cu cel folosit de dictator.

       

       

      Unii răufăcători vor doar să-şi mărească averea, alţii să-ţi învingă în lupta adversarii, cei mai răi dintre ei vor să stăpânească un teritoriu sau chiar planetă. Însă unul este mai presus dacat toţi, unul dintre ei vrea tot universul sub conducerea să. Acesta este Darkseid şi mai rău decât el nu este nimeni în tot Universul DC.

       

      Puterea lui Darkseid poate fi egalată doar de cea a lui Superman, însă spre deosebire de Doomsday, el este mult mai inteligent. Darkseid este deasemenea capabil să-şi mărească statura fizică şi are abilităţi de zbor, super viteză, telekinezie şi telepatie.

       

      Super puterea principala a lui Darkseid sunt Razele Omega, care sunt raze de energie foarte puternice capabile să readucă morţii la viaţă. Asta face că armata lui să fie imposibil de înfrânt în căutarea a ceea ce el numeşte Ecuaţia Anti-Viaţă. Odată ce va obţine asta, el va putea lua tuturor fiinţelor liberul arbitru şi astfel va stăpâni universul.

       


       

      Numele sau nu a fost menţionat în “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, dar toate semnele indică că Darkseid este acel personaj puternic care va juca rolul negativ suprem în Universul DC. La fel s-a întâmplat şi cu Thanos când pe parcursul mai multor filme doar s-a făcut referire la implicarea sa pentru ca acum să devină principala ameninţare în "Avengers: Infinity War”. Cel mai probabil, Darkseid va avea un rol important în “Justice League” odată cu lansarea sa în noiembrie 2017 şi va fi motivul pentru care Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg şi Aquaman se vor alătură pentru a lupta împreună.      Sursa: techtimes.com
      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor