Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bruce Willis şi Mary-Louise Parker, un cuplu fierbinte în RED 2

      22 iulie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Totul se învârte în jurul sexului, asta trebuie să conştientizăm, şi filmele, de asemenea, declarau cei doi protagonişti într-un interviu. Ca atare, în aceste condiţii, trebuie să fim mai atenţi la detalii, nu-i aşa?

       

      Indiferent de alianţele care se formează / destramă, de situaţiile explozive sau de fazele haiose din franciza „Red”,  în centrul filmului se află relaţia de dragoste dintre Sarah (Mary-Louise Parker) şi Frank (Bruce Willis). Nu cu mult timp în urmă, aceştia au vorbit legat de „Greu de pensionat 2” (Red 2), despre schimbările intervenite în viaţa personajelor după primul film şi tensiunile din cuplu.

       

      Willis şi-a început discursul afirmând că „tensiunea sexuală este cea care.....”, în timp ce Parker a conchis astfel: „face pământul să se învârtă”.

       

      Pe tot parcursul interviului, cuvântul „tensiune” este uzitat destul de des, însă ideea rămâne aceeaşi – tot ce se întâmplă în film gravitează în jurul personajelor centrale, care încearcă să-şi rezolve problemele din cuplu.

       

       

      În clipul TV pe care vi-l prezentăm, putem remarca cu uşurinţă chimia dintre Parker şi Willis, precum şi faptul că se completează şi se pun în valoare unul pe celălalt. Este foarte haios să-i vedem cum cei doi fac salturi între trecut şi prezent şi se distrează copios.

       

      Cu această ocazie, Willis a declarat că Sarah ar fi trebuit să fie liderul găştii. Cu toate acestea, chiar dacă Parker este mult mai implicată în film, nu înseamnă că vom avea şansa să o vedem în rolul unei femei super-spion, au conchis cei doi protagonişti. De asemenea, Parker ne-a mărturisit că personajul interpretat de ea şi-ar pierde din farmec dacă ar deveni un expert în arta spionajului.

       

      Bruce Willis a cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”. Ulterior, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie “Greu de ucis” (Die Hard), „Ultimul samaritean” (The Last Boy Scout), „Pulp Fiction” şi „Şacalul” (The Jackal), iar de curând, l-am putut vedea în filmul de acţiune „Eroi de sacrificiu” (The Expendables), regizat şi produs de Sylvester Stallone. Partenera sa, Mary-Louise Parker, este o actriţă americană pe care am putut-o admira în serialele de televiziune „Îngeri în America” (Angels in America) şi „Ierburi” (Weeds), pentru care a fost distinsă de două ori cu premiul Globul de Aur.  

       

       

      Suntem foarte nerăbdători să vedem ce se va mai întâmpla în cel de-al doilea film din franciza “Red” şi mai ales prin ce aventuri vor trece Sarah şi restul personajelor interpretate de Helen MirrenJohn MalkovichCatherine Zeta-JonesAnthony Hopkins şi Byung Hun Lee, despre care Willis şi Parker au afirmat că “este aidoma unui Rockette”.

       

      Filmul „Greu de pensionat 2” (Red 2), în regia lui Dean Parisot, va rula în cinematografele din România începând cu data de 2 august. 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor