Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cariera Zoei Saldana a avut cu siguranta un start bun

      6 septembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Venind din circuitul teatrului de amatori, Zoe Saldana a primit un loc ca oaspete in serialul Lege si Ordine (1999), ca apoi sa apara direct pe marele ecran.


      Primul ei rol, in Mirajul dansului (Center Stage), i-a permis să-şi prezinte personalitatea de foc şi abilităţile uimitoare în ale dansului, atrăgând atenţia regizorilor. In  2001 Saldana a jucat alături de Kirsten Dunst  şi Mila Kunis,  în comedia romantică Sedus şi abandonat (Get over it).

       

      Născută la 19 ​​iunie 1978, în New Jersey, Zoe Yadira Zaldaa Nazario a crescut în Queens până la vârsta de 10 ani, atunci când familia ei s-a decis sa se mute în Republica Dominicană.

       

      Dansul, pasiunea din adolescenţă

      Pasiunea sa pentru dans a început încă din adolescenţă,  când a câştigat o bursă la Academia de Dans Ritmos Espacio, unde a studiat jazz balet, dans modern şi latino. 

      În 2003, a avut  cel mai mare salt din carieră (deşi într-un rol minor), în Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre.

       

      Alături de rolul principal din musicalul Temptation,  Zoe a adaugat un alt blockbuster protofoliului său, în 2004, primind  rolul unui agent de INS în filmul lui Steven Spielberg, Terminal (cu Tom Hanks şi Catherine Zeta-Jones).

       

       

      75% talent, 25% sex-appeal sau invers?!

      Rolul din Avatar(2009) al lui James Cameron, alături de Sam Worthington şi Michelle Rodriguez, i-a adus o mulţime de fani, devenind una din cele mai cunoscute si apreciate vedete de la Hollywood.

       

      O puteti urmari pe frumoasa Zoe Saldana, din 9 septembrie in “Columbiana”, unde joaca rolul unei  asasine profesioniste care, martoră la asasinarea parintilor sai, are un singur scop:  razbunarea.  

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor