Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce-ar fi dacă ne-am folosi 100% din capacitatea creierului? “Lucy”, o nouă teorie despre inteligenţă cu Scarlett Johansson în rolul principal

      7 august 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Un nou film despre inteligenţă s-a lansat în această lună pe marile ecrane. Regizorul este nimeni altul decât Luc Besson, cel care a creat unele dintre cele mai dure şi memorabile eroine de acţiune din istoria cinematografului. Acum, el ne-o prezintă pe Lucy (Scarlett Johansson), o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă ce are drept rezultat transformarea ei într-o maşinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înţelegere omenească. Alături de Scarlett Johansson, îl găsim şi pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar.

       

       

      Scarlett Johansson şi regizorul Luc Besson, fac o echipă perfectă în acest plăcut thriller. După performanţele fascinante din filmele Her şi Under the Skin, Scarlett Johansson face o alegere bună acceptând rolul din Lucy, o productie despre primul om care reuseşte să îşi folosească întreaga capacitate a creierului. Deşi reprezintă un risc destul de mare, fiind proiectul cel mai costisitor al casei de productie EuropaCorp, producătorii au sperat că Lucy va deveni cel mai de succes film al lui Besson de la The Fifth Element încoace.

       

       

      Scenele de la început nu prea demonstrează că regizorul şi-a folosit întreaga capacitate intelectuală. După o scurtă prezentare a trecutului, filmul ne duce cu rapiditate în Taipei-ul zilelor noastre, unde Lucy (Johansson), o blondă americancă, pusă pe distracţii, se trezeşte prinsă în plasa unui nemilos interlop korean, pe nume Mr Jang (Choi Min-sik), fiind obligată să se implice în transportarea unui pachet de droguri sintetice. Însă, pachetul pe care îl transportă în interiorul organismului se sparge şi se răpândeşte în corp, Lucy începând să dezvolte abilităţi supraumane mentale şi fizice. De aici, începe întreaga poveste, pe care vă invităm să o descoperiţi urmărind filmul!

       

       

      Sursa: variety.com

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor