Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce filme și seriale vedem pe HBO și HBO GO în martie

      1 martie 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Blockbusterele „Mission: Impossible - Fallout”, „Ant-Man and The Wasp”, „Solo: A Star Wars Story”, animația „Hotel Transylvania 3”, filmul românesc „Moromeții 2” și multe seriale noi te asteaptă pe HBO în luna martie.

       

      Filme din 2018 disponibile pe HBO și HBO GO

       

      MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT/ MISIUNE: IMPOSIBILĂ. DECLINUL

       

      cruise

       

      Regia: Christopher McQuarrie

      Cu: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson

      Acțiune, S.U.A. 2018

      Difuzări: 24, 25, 27, 28, 30

       

      Ethan Hunt și echipa lui trebuie să facă echipă cu August Walker, un asasin CIA, pentru a preveni o catastrofă nucleară.

      În timpul unei misiuni periculoase ca să recupereze niște plutoniu furat, Ethan Hunt (Tom Cruise) alege să-și salveze echipa și nu termină misiunea. Astfel armele nucleare ajung în mâinile unor agenți periculoși care vor să distrugă civilizația. Acum, Ethan și oamenii lui (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) sunt forțați să facă echipă cu un agent CIA (Henry Cavill) ca să prevină o catastrofă nucleară. Nu a existat niciodată o amenințare mai mare sau o misiune la fel de imposibilă.


      ANT-MAN AND THE WASP/ OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA

       

      ant-man

       

      Regia: Peyton Reed

      Cu: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale

      Acțiune, S.U.A. 2018

      Difuzări: 10, 11, 13, 14, 16, 28, 29

       

      În timp ce Scott încearcă să fie supererou și tată, Hope van Dyne și doctorul Hank Pym îl însărcinează cu o nouă misiune, iar Omul Furnică trebuie să lupte alături de Viespe ca să descopere secrete din trecutul lor.

      Din universul cinematografic Marvel apare un nou capitol, „Omul Furnică și Viespea”, care îi are în rolurile principale pe eroii cu abilitatea incredibilă de a se micșora. În intervalul tulbure de după evenimentele din „Căpitanul America: Război civil”, Scott Lang (Paul Rudd) se luptă cu consecințele alegerilor pe care trebuie să le facă atât în rolul lui de supererou, cât și în acela de părinte. Pe măsură ce se străduiește să găsească un echilibru între viața personală și responsabilitățile Omului Furnică, el este însărcinat de Hope van Dyne (Evangeline Lily) și de doctorul Hank Pym (Michael Douglas) cu o nouă misiune urgentă. Scott trebuie să-și pună din nou costumul și să învețe să lupte alături de Viespe în timp ce fac echipă pentru a descoperi niște secrete din trecutul lor.

       

      HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION/ HOTEL TRANSYLVANIA 3: MONȘTRII ÎN VACANȚĂ

       

      hotel

       

      Regia: Genndy Tartakovsky

      Animație, S.U.A. 2018

      Difuzări:

      -  Varianta subtitrată: 16, 22

      - Varianta dublată: 17

       

      Monștrii noștri preferați pleacă într-o aventură pe o navă de croazieră. Dar vacanța de vis se transformă într-un coșmar când Drac se îndrăgostește de Ericka, misteriosul căpitan al navei, care ascunde un secret periculos. Mavis îi face o surpriză lui Dracula: toată familia va pleca într-o croazieră de lux astfel încât Dracula nu va mai fi nevoit să se ocupe de vacanțele tuturor, iar toți ceilalți din grupul lui Drac nu pot rezista și vin și ei. Monștrii se distrează, profită de tot ceea ce se oferă pe vapor, de la volei pentru monștri la un bufet enorm și la excursii exotice. Dar vacanța de vis se transformă într-un coșmar atunci când Mavis își dă seama că Drac s-a îndrăgostit de Ericka, misteriosul căpitan al navei, care ascunde un secret periculos care ar putea distruge întreaga lume a monștrilor. 

       

      INCREDIBLES 2/ INCREDIBILII 2

       

      incredibles

       

      Regia: Brad Bird

      Animație, S.U.A. 2018

      Difuzări: 31 (varianta subtitrată)

       

      Helen se află în lumina reflectoarelor, iar Bob încearcă să se descurce cu actele de eroism zilnice ale vieții normale.Helen este chemată să conducă o campanie prin care supereroii să intre din nou în legalitate, iar Bob rămâne acasă unde încearcă să se descurce cu actele de eroism ale vieții normale alături de Violet, Dash și bebelușul Jack-Jack ale cărui superputeri încep să iasă la iveală. Misiunea lor este dată peste cap când un nou ticălos apare și are un plan genial de periculos care amenință totul. Dar Incredibilii alături de Frozone nu fug de nicio provocare.

       

      SOLO: A STAR WARS STORY/ SOLO: O POVESTE STAR WARS

       

      solo

       

      Regia: Ron Howard

      Cu: Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover

      Acțiune, S.U.A. 2018

      Difuzări: 3, 4, 6, 7, 9, 21, 22, 31

       

      Han Solo se împrietenește cu viitorul lui copilot, Chewbacca, și îl întâlnește pe Lando Calrissian de-a lungul unor aventuri în periculoasa lume criminală subterană.

      Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, pe nava Millennium Falcon, în filmul "Solo: O poveste Star Wars ", o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. De-a lungul unor escapade în lumea întunecată și periculoasă a infractorilor, tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie ce va stabili cursul unuia dintre eroii cei mai populari ai universului Star Wars.

       

      MOROMEȚII 2THE MOROMETE FAMILY 2 (AKA. MOROMETE FAMILY: ON THE EDGE OF TIME)

       

      morometii2

       

      Regia: Stere Gulea

      Cu: Horațiu Mălaele, Dana Dogaru, Iosif Paștină, Răzvan Vasilescu, George Mihăiță

      Dramă, România 2018

      Difuzări: 17, 18, 20, 21, 23

       

      Filmul continuă povestea familiei Moromete după cel de-al Doilea Război Mondial și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Filmul „Moromeții 2” continuă povestea lui Ilie Moromete și a familiei sale, iar în prim-plan se află acum mezinul Niculae. Întreaga ordine a satului, unde cel mai important este să ai pământ pe care să-l muncești, se schimbă odată cu venirea regimului comunist și apariția colectivizării. Anii 1945 și 1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Tensiunile continuă între el și Catrina, cea de-a doua soție, și copiii lui Ilie din prima căsătorie. Mezinul Niculae este singurul copil care a mers la școală: el a făcut deja trei clase la liceu și s-a oprit înainte de ultimul an din motive financiare. Ceea ce își dorește cel mai mult pe lume este să-și termine studiile. El devine scriitor și jurnalist și scrie despre vremurile pe care le-a văzut schimbându-se.

       

      GOTTI (2018)

       

      gotti

       

      Regia: Kevin Connolly

      Cu: John Travolta, Spencer Lofranco, Kelly Preston, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince

      Biografic, S.U.A. 2018

      Difuzări: 23, 28, 29

       

      Această dramă biografică trece prin trei decade ale vieții mafiotului John Gotti și prezintă ascensiunea lui, alături de fiul său și de soția lui loială, până la preluarea conducerii familiei mafiote Gambino din New York.

      John Travolta este legendarul gangster John Gotti, conducătorul celei mai mari și mai puternice organizații mafiote din America de Nord, familia Gambino. Stilul lui extravagant, farmecul și duritatea l-au transformat în cel mai faimos mafiot al secolului XX. Întinzându-se de-a lungul a trei decenii și povestit de fiul său, John Jr. (Spencer Rocco Lofranco), filmul examinează viața tumultoasă a lui Gotti pe măsură ce el și loiala sa soție Victoria (Kelly Preston) încearcă să țină familia unită în ciuda tragediei suferite și a numeroaselor condamnări la închisoare.

       

      UNSANE/ TULBURARE

       

      unsane

       

      Regia: Steven Soderbergh

      Cu: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins

      Horror, S.U.A. 2018

      Difuzări: 9, 10, 15, 22, 23

       

      O tânără continuă să fie bântuită de viziuni cu hărțuitorul ei chiar și după ce se mută într-un oraș nou. Ea caută ajutor la un centru pentru sănătatea mintală, dar este internată împotriva voinței sale și descoperă că hărțuitorul ei lucrează acolo. Sawyer Valentini (Claire Foy) se mută din Boston în Pennsylvania ca să scape de un bărbat care o hărțuiește de doi ani. În timp ce se consultă cu un terapeut, ea acceptă fără să-și dea seama să se ducă timp de 24 de ore la centrul comportamental Highland Creek. În scurt timp, șederea ei este prelungită atunci când doctorii și asistentele încep să pună sub semnul întrebării sănătatea ei mintală. Sawyer crede că unul dintre angajați este hărțuitorul ei și ea va face tot ce-i stă în putință ca să rămână în viață și să fugă.

       

      ZOE (2018)

       

      zoe

       

      Regia: Drake Doremus

      Cu: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James, Rashida Jones, Christina Aguilera

      S.F., S.U.A. 2018

      Difuzări: 7, 8, 23

       

      Zoe și Cole sunt iubiți și colegi la Relationist Labs, o companie care produce însoțitori sintetici. Relația lor este amenințată când Zoe descoperă un adevăr dureros. Zoe (Léa Seydoux) și Cole (Ewan McGregor) sunt iubiți, dar și colegi la Relationist Labs, o companie de robotică unde sunt produși însoțitori sintetici. Pe măsură ce legătura lor devine mai puternică, Ash (Theo James), unul dintre androizii pe care i-au creat, le descoperă relația secretă și, fiind gelos, dezvăluie un adevăr dureros: Zoe este robot. Împărțiți între sentimentele pe care le au unul pentru celălalt și stigma pusă relațiilor dintre oameni și androizi, Zoe și Cole sunt despărțiți în timp ce invidiosul Ash încearcă să o convingă pe Zoe să accepte ceea ce este, transformând acest triunghi amoros într-un amestec de confuzie, trădare și dragoste.

       

      THE INVENTOR: OUT FOR BLOOD IN SILICON VALLEY/ O INVENTATOARE ÎN SILICON VALLEY

       

      Regia: Alex Gibney

      Documentar, S.U.A. 2019

      Difuzări: 28

       

      Cu o invenție nouă care a promis revoluționarea testării sângelui, Elizabeth Holmes a devenit cea mai tânără miliardară și a fost considerată un nou Steve Jobs. Apoi, peste noapte, compania ei s-a dizolvat.

      Elizabeth Holmes a venit în Silicon Valley cu o invenție medicală revoluționară. A numit-o „the Edison”: o cutie mică, neagră, sofisticată care făcea 200 de teste într-un minut, toate pornind de la o singură picătură de sânge. Acele, laboratoarele și cele câteva companii care controlează testările ar fi devenit inutile. Ca Mark Zuckerberg, Steve Jobs și Thomas Edison, Holmes dorea să revoluționeze întreaga industrie. Care a fost problema? Totul era o minciună. Sistemul era o farsă. Și ceea ce a pornit că una dintre cele mai tari companii din 2014 – a cărei valoare era estimată la 9 miliarde de dolari – s-a transformat într-un schemă frauduloasă care a expus dedesubturile din Silicon Valley.

       

      UNITED SKATES/ UNITED SKATES

       

      Regia: Dyana Winkler, Tina Brown

      Documentar, S.U.A. 2018

      Difuzări: 14

       

      În timp ce pistele pentru patine cu rotile încep să se închidă, acest documentar prezintă o comunitate cu sute de oameni care luptă într-un mediu amenințat de rasism ca să salveze subcultura afro-americană a patinatului pe rotile. Documentarul prezintă o comunitate de sute de oameni care luptă într-un mediu amenințat de rasism ca să salveze subcultura afro-americană a patinatului pe rotile. Aceasta este o lume care a fost neglijată timp de mai multe generații pe măsură ce a oferit o platformă pentru unele dintre cele mai mari talente muzicale ale lumii. Regizat și produs de Dyana Winkler și Tina Brown, filmul a primit premiul publicului pentru documentar la Festivalul de Film Tribeca din 2018.

       

      Seriale disponibile pe HBO GO


      EIGHT DAYS (AKA. ACHT TAGE)/ OPT ZILE


      tot sezonul disponibil pe HBO GO din 1 martie


      Au rămas 8 zile. Un meteorit urmează să se ciocnească de Pământ. Zona de impact se află în centrul Europei. Rata de supraviețuire estimată: zero. Statele Unite ale Americii încearcă să distrugă meteoritul cu arme nucleare, dar fără succes.

      Au rămas opt zile. Un meteorit de 40 de kilometri se îndreaptă spre Pământ cu o viteză de 30.000 de kilometri pe oră. Zona de contact se află chiar în mijlocul Europei. Rata de supraviețuire estimată: zero. Statele Unite ale Americii încearcă să distrugă meteoritul cu arme nucleare, dar fără succes... Toată Europa este pe fugă. „Opt zile” spune povestea unei lumi pe care nu am mai văzut-o niciodată. Dintr-odată, oamenii pot depăși limita de viteză, pot face sex neprotejat, pot lua toate drogurile pe care le doresc, pot cumpăra fără bani, trăiesc fără să muncească și iubesc fără să se teamă de consecințe. Dar, în cele din urmă, un singur lucru contează: care sunt cele mai importante lucruri în ultimele zile și ore pe care le mai ai de trăit?

       

      THE PIER/ DEBARCADERUL


      tot sezonul disponibil pe HBO GO din 3 martie


      Serialul spune povestea arhitectei Alexandra care, deși e distrusă de moartea soțului său, Oscar, este și mai devastată când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica, și cu copilul lor.

      Alexandra se confruntă cu cel mai aprig coșmar - ea primește un apel de la polițistul Conrado și e chemată să identifice corpul soțului său, Oscar, găsit pe un dig în frumoasa zonă Albufera de lângă Valencia. Sinucidere? Imposibil - cei doi au făcut planuri de viitor cu doar câteva ore în urmă. Și mai e ceva - înainte să moară, Oscar a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica. Cine este această femeie? Cine a fost, de fapt, bărbatul pe care l-a iubit 15 ani? Și ce s-a întâmplat în acea noapte fatală pe dig? Sub o identitate falsă, Alex se mută cu Veronica și, cu ajutorul lui Conrado, pătrunde din ce în ce mai adânc în misterul lui Oscar. 

       

      BETTER THING/ LUCRURI MAI BUNE – III


      disponibil pe HBO GO din 1 martie, un episod pe săptămână


      O comedie ce o are în centrul atenției pe Sam Fox (Pamela Adlon), o actriță ce își crește singură cele trei fete la Los Angeles. E mamă, tată, arbitru și polițist. Viața ei e amuzant de urmărit, dar nu de copiat (cu câteva excepții).

      BETTER THINGS o are în centrul atenției pe Sam Fox (Pamela Adlon), o actriță ce își crește singură cele trei fete, pe Max, Frankie și Duke la Los Angeles. Ea e mamă, tată, arbitru și polițist. Totodată, Sam are grijă și de mama ei, Phil, o englezoaică tipică, ce trăiește peste drum de ele. Sam are defecte și e aprigă în dragostea pentru fetele și mama ei, dar explicația e simplă: trebuie să muncească, să își ghideze fetele în viață, să se distreze și - dacă e posibil - să aibă parte și de ceva momente intime.

       

      THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ – III

      Din 14 martie, un episod pe săptămână

       

      O enormă înșelătorie financiară a distrus reputația unei tinere avocate, Maia Rindell, și a înghițit toate economiile mentorului ei, Diane Lockhart, forțându-le să înceapă de la zero la o nouă firmă. 

      Serialul reia acțiunea la un an după evenimentele ultimului episod din „The Good Wife”. În noul serial, o escrocherie financiară enormă a distrus reputația unei tinere avocate, Maia Rindell, și economiile mentorei și nașei ei, Diane Lockhart. Obligate să plece din Lockhart & Lee, cele două i se alătură lui Lucca Quinn la una dintre cele mai importante firme de avocatură din Chicago.

      În sezonul 3, Diane Lockhart încearcă să-și dea seama dacă poate face față unei administrații nebune fără să o ia chiar ea razna, în timp ce Adrian Boseman și Liz Reddick-Lawrence se chinuie în noua lume post-fapte, în care avocatul care spune cea mai bună poveste îl învinge pe avocatul care are faptele de partea sa. Între timp, Lucca Quinn încearcă să găsească echilibrul între un bebeluș nou și o nouă dragoste, iar Maia Rindell găsește în Roland Blum un avocat asemănător lui Roy Cohn, care este încarnarea corupției.

       

      BILLIONS/ MILIARDE – IV


      Din 18 martie, un episod pe săptămână


      O dramă complexă despre puterea din lumea marilor finanțe din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby "Axe" Axelrod și aprigul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un învingător.

      Laureații cu Emmy® și Globul de Aur® Paul Giamatti și Damian Lewis sunt protagoniștii unei drame complexe despre puterea din lumea marilor finanțe din New York. Durul și abilul procuror Chuck Rhoades (Giamatti) și genialul și ambițiosul rege al fondurilor speculative Bobby "Axe" Axelrod (Lewis) sunt gata de confruntare, fiecare dintre ei utilizându-și inteligența, puterea și influența pentru a-l învinge pe celălalt, căci miza confruntării se calculează în miliarde.

       

      KNIGHTFALL/TEMPLIERII – II


      Din 26 martie, un episod pe săptămână


      Serialul poartă telespectatorii în lumea clandestină a celei mai puternice, bogate și misterioase structuri militare din Evul Mediu, Cavalerii Templieri, care au avut misiunea să protejeze cele mai prețioase relicve creștine.

      Cavalerii Templieri au fost cea mai puternică, bogată și misterioasă structură militară a Evului Mediu. Lor le-a fost încredințată protecția celei mai importante relicve a creștinismului - Sfântul Graal. Serialul pătrunde adânc în lumea clandestină a acestei fraternități legendare a călugărilor războinici. De la bătăliile lor din Țara Sfântă, până la relația lor complexă cu regele Franței și la trădarea care va duce, în cele din urmă, la tragica lor dispariție, povestea Cavalerilor Templieri nu a mai fost niciodată spusă pe deplin, până acum.

       

      FARGO – III


      Din 1 martie (tot sezonul)


      Cel de-al treilea sezon al serialului îi are în centrul atenției pe Emmit Stussy și pe geamănul lui, Ray. Rivalitatea lor frățească începe cu un furt mărunt și sfârșește într-o încleștare pe viață și pe moarte din care nu lipsesc crimele și mafioții.

      Cu acțiunea petrecându-se în 2010, cel de-al treilea sezon din „Fargo” îl are în centrul atenției pe Ewan McGregor în dublul rol al fraților gemeni Emmit și Ray Stussy. Emmit, „regele parcărilor din Minnesota”, e un mogul al imobiliarelor, e prezentabil și are o familie perfectă. Ray - nu prea. Sătul de viața dusă în umbra lui Emmit, Ray este un ofițer de eliberări condiționate chelit prea devreme și cu burtă. Convins că vina pentru eșecul său aparține fratelui, el pune la cale un furt mărunt ce va duce, în timp, la crimă...

       

      GOMORRA/ GOMORA – IV


      Din 30 martie, câte două episoade în fiecare săptămână


      Bazat pe bestseller-ul lui Roberto Saviano, acest serial prezintă povestea din interior a Camorrei, organizația de crimă napolitană, spusă din perspectiva lui Ciro, care e mâna dreaptă a nașului clanului, Pietro Savastano.

      „După finalul șocant al sezonului 3, Genny și Patrizia trebuie să stabilească un nou echilibru al puterii, în timp ce Enzo și Valerio confirmă autoritatea bandei lor în Napoli. Toți se vor confrunta cu amenințări noi și dușmani nemiloși. Genny va trebui să ia o decizie dificilă pentru a-și proteja familia și se hotărăște că e timpul să se schimbe. În timp ce încearcă să se reabiliteze în comunitate, el intră în lumea afacerilor și se distanțează de cunoștințele vechi. Ascensiunea lui o să-l ducă în Londra, banii lui fiind în joc. Azzurra e din ce în ce mai implicată în imperiul Savastano. Saga epică continuă!”

       

      PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS/ MICUȚELE MINCINOASE: PERFECȚIONISTELE


      Din 21 martie, un episod în fiecare săptămână


      Orașul Beacon Heights pare perfect la prima vedere, însă nimic nu este așa cum pare. După prima crimă din istoria orașului, devine evident că fiecare perfecționistă are un secret.

      Totul despre orașul Beacon Heights pare perfect, de la colegiul de prestigiu până la rezidenții perfecționiști, însă nimic nu este așa cum pare. Când rezidenții sunt împinși la limită de împrejurări cu mize mari, cineva nu mai poate răbda și o crimă este comisă. Lucrând împreună pentru a rezolva misterul crimei, devine evident că în spatele fiecărei perfecționiste se ascunde un secret, o minciună și un alibi necesar.

       

      Filme disponibile pe HBO și HBO GO

       

      GEORGE OF THE JUNGLE 2/ GEORGE, TRĂSNITUL JUNGLEI 2

       

      Regia: David Grossman

      Cu: Christopher Showerman, Julie Benz, Angus T. Jones, Thomas Haden Church, Christina Pickles

      Comedie, S.U.A. 2003

      Difuzări: 9, 10

       

      Au trecut cinci ani de când Ursula a părăsit civilizația ca să se căsătorească cu George, adorabilul și stângaciul rege al junglei. Acum tatăl lui George Junior, lui George îi e greu să jongleze cu rolurile sale de rege, tată și soț iubitor.

      Comedia apreciată de familii și critici continuă cu întoarcerea personajelor îndrăgite de toată lumea. Când l-am văzut ultima oară pe George, era fericit alături de soția lui, Ursula, în junglă. Din păcate, totul urmează să se schimbe. Soacra lui, Beatrice Stanhope, nu o să-și lase fiica și nepotul să trăiască în junglă pentru totdeauna. Ea face echipă cu fostul logodnic al Ursulei, Lyle, și cei doi pun la cale un plan ca să o hipnotizeze pe Ursula, pentru ca aceasta să-l părăsească pe George. Din acel moment, toate drumurile duc la Las Vegas. Acolo, George, Ape, Shep și Tookie-Tookie trebuie să o salveze pe Ursula și să salveze jungla de buldozerele lui Lyle.

       

      TANGLED: BEFORE EVER AFTER/ O ALTĂ POVESTE ÎNCÂLCITĂ

       

      Regia: Tom Caulfield, Stephen Sandoval

      Animație, S.U.A. 2017

      Difuzări: 2, 3, 27

       

      Rapunzel vrea să recupereze timpul pierdut după toți anii petrecuți în turn. Cu ajutorul prietenilor loiali și al lui Eugene, adevărata ei iubire, ea pleacă să exploreze lumea de dincolo de zidurile Coronei.

      Prințesa Rapunzel vrea să recupereze timpul pierdut după toți anii petrecuți închisă în turn. Cu ajutorul lui Eugene, adevărata ei iubire, al prietenilor ei, Pascal și Maximus, și al Cassandrei, noua ei prietenă, curajoasa Rapunzel își amână nunta și îndatoririle regale ca să exploreze lumea periculoasă aflată dincolo de zidurile Coronei.

       

      CHARLIE'S ANGELS: FULL THROTTLE/ ÎNGERII LUI CHARLIE: ÎN GOANA MARE

       

      Regia: McG

      Cu: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bernie Mac, Demi Moore

      Acțiune, S.U.A. 2003

      Difuzări: 1, 16, 26, 27

       

      Îngerii se întorc pentru o nouă aventură: ele investighează furtul unei baze de date cu profilurile mai multor martori după ce cinci oameni de pe listă sunt omorâți.

      Îngerii, trei agenți (Drew Barrymore, Cameron Diaz și Lucy Liu) care lucrează pentru agenția de detectivi Charles Townsend, se întorc pentru o serie de aventuri: ele investighează furtul unei baze de date cu profilurile martorilor protejați, după ce cinci dintre oamenii de pe listă sunt omorâți. Ele sunt ajutate de un nou Bosley (Bernie Mac) într-o situație în care se confruntă cu un înger decăzut (Demi Moore), cu un fost dușman (Crispin Glover) și cu mulți alții.

       

      OPEN SEASON (2006)/ NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE

       

      Regia: Roger Allers, Jill Culton

      Animație, S.U.A. 2006

      Difuzări: 23, 24

       

      Un urs grizzly pe nume Boog, domesticit de pădurarul Beth, își ajută prietenul cerb adolescent, Elliot, să scape de vânătorul Shaw. Când Elliot vrea să întoarcă ajutorul primit de la Boog și să îl ajute pe acesta să scape de Beth, el descoperă că ursul este de fapt foarte fericit cu viața lui domestică.

      Un urs grizzly pe nume Boog, domesticit de pădurarul Beth, își ajută prietenul cerb adolescent, Elliot, să scape de vânătorul Shaw. Când Elliot vrea să întoarcă ajutorul primit de la Boog și să îl ajute pe acesta să scape de Beth, el descoperă că ursul este de fapt foarte fericit cu viața lui domestică. Așa se face că urmează o neînțelegere la capătul căreia Beth, crezând că în Boog se zbate adevărata lui natură, cea sălbatică, îi dă acestuia drumul înapoi în pădure chiar la începutul sezonului de vânătoare. Dar Boog habar nu are cum să supraviețuiască în afara garajului său fără Beth. Încercând să rămână în viață, Elliott și Boog se apropie foarte tare unul de celălalt și se aliază cu celelalte animale ale pădurii pentru a alunga vânătorii care le amenință viața.

       

      THE ISLAND (2005)/ INSULA

       

      Regia: Michael Bay

      Cu: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean, Steve Buscemi

      Acțiune, S.U.A. 2005

      Difuzări: 2, 3, 8, 11, 12

       

      Un bărbat care trăiește într-o colonie futuristă sterilă începe să-și pună existența sub semnul întrebării când prietena lui este aleasă să meargă pe Insulă, aparent ultimul loc necontaminat din lume.

      Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) și Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se află printre sutele de rezidenți ai unei instituții futuriste la mijlocul secolului 21. La fel ca toți locuitorii acestui mediu controlat cu atenție, tot ce se referă la viețile lor de zi cu zi este monitorizat. Singura cale de ieșire – și speranța pe care o împărtășesc cu toții - este să fie aleși să meargă pe „Insulă” – ultimul loc necontaminat din lume după un dezastru ecologic care, după cum s-a anunțat, a luat viețile tuturor de pe planetă … mai puțin a lor.

      Afectat de curând de coșmaruri inexplicabile, Lincoln este neliniștit și începe să pună la îndoiala din ce în ce mai mult restricțiile asupra vieții lui. Dar nu este pregătit pentru adevăr, atunci când curiozitatea sa din ce în ce mai mare duce la descoperirea teribilă ca tot ce știa despre existența lui este o minciună, că Insula este o farsă crudă …și că el, Jordan și toți cei pe care îi cunosc sunt de fapt mai valoroși morți decât vii. Timpul se scurge, iar Lincoln și Jordan încearcă să scape în lumea exterioară pe care nu au cunoscut-o niciodată. Odată ce se află în exterior și departe de ochii indiscreți ai institutului, prietenia inocentă pe care au împărtășit-o începe să capete profunzime. Dar având forțele instituției pe urmele lor, Lincoln și Jordan au o misiune foarte importantă: să supraviețuiască.

       

      TRANCE (2013)/ CAPCANA MINȚII

       

      Regia: Danny Boyle

      Cu: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson, Danny Sapani, Matt Cross

      Thriller, Marea Britanie 2013

      Difuzări: 8, 19, 30

       

      Simon, un licitator, face echipă cu niște hoți pentru a fura o pictură a lui Goya care valorează milioane de dolari. După ce, în timpul jafului, este lovit la cap, când se trezește descoperă că nu mai știe unde a ascuns pictura. Simon, un licitator de artă fină, își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o pictură a lui Goya care valorează milioane de dolari. După ce primește o lovitură în cap în timpul jafului, se trezește fără să-și mai amintească unde a ascuns tabloul. Când amenințările fizice și tortura nu dau niciun rezultat, șeful benzii, Franck, o angajează pe terapeuta Elizabeth Lamb pentru a analiza cele mai întunecate colțuri ale minții lui Simon. Pe măsură ce aceasta sapă mai adânc în subconștientul distrus al acestuia, granițele dintre realitate, sugestie și înșelăciune încep să se estompeze.


      WALK THE LINE/ POVESTEA LUI JOHNNY CASH

       

      Regia: James Mangold

      Cu: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick, Dallas Roberts

      Dramă, S.U.A. 2005

      Difuzări: 14, 15, 24

       

      În 1955, un tânăr slăbănog, cu o chitară în mână și care se recomanda J.R. Cash, intră în ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marchează un moment crucial pentru cultura americană. Johnny Cash va influența definitiv muzica Statelor Unite, compozițiile sale originale oferind inspirație viitoarelor vedete rock, country, punk, folk și rap.

      Cu vocea sa profundă și sumbră ca noaptea, lovindu-și sec chitara, Cash a cântat despre iubire, viață și moarte, într-o manieră plină de disperare și pasiune, așa cum nu se mai auzise până atunci. Viața sa a fost o continuă căutare și transformare de sine, confruntând-se cu demonii săi, luptându-se pentru iubirea care îl va schimba definitiv, învățând să meargă pe linia subțire dintre autodistrugere și împăcarea cu sine. Povestea începe în Arkansas, în perioada marii depresiuni economice, în copilăria lui Cash, continuă cu turneele sale răsunătoare alături de pionerii rock & roll-ului - Elvis Presley, Carl Perkins, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis și Waylon Jennings – și atinge punctul culminant cu memorabilul concert de la închisoarea Folsom, din 1968. Cash s-a bucurat de un succes enorm, vânzând mai multe discuri decât Beatles. Filmul este cronica nașterii unui nou tip de artist american, care a suportat ravagiile dependenței de droguri și a rezistat tentațiilor celebrității, lăsând moștenire generațiilor viitoare o voce inconfundabilă, interpretând melodii cu teme universal umane: iubirea, moartea, trădarea, păcatul, speranța și credința.


      YOGI BEAR/ URSULEȚUL YOGI

       

      Regia: Eric Brevig

      Cu: Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Nate Corddry, Andrew Daly

      Comedie, S.U.A. 2010

      Difuzări: 30, 31

       

      Atunci când un primar hrăpăreț decide să închidă parcul Jellystone, Yogi îi cooptează pe Boo Boo, ajutorul său de încredere, și pe pădurarul Smith ca să salveze parcul și să demonstreze că e, într-adevăr, “mai isteț decât ursul obișnuit.”

      După ce a adus primăria în pragul falimentului, folosind banii din bugetul local pentru a-și satisface propriile capricii, primarul corupt Brown intenționează să închidă Jellystone Park și să vândă pământul pe care a fost amenajat acesta în comedia "Ursulețul Yogi ". Dacă planul diabolic al acestuia va fi pus în aplicare, urșii Yogi (Dan Aykroyd) și Boo Boo (Justin Timberlake) vor fi dați afară din singurul cămin adevărat pe care l-au cunoscut, iar oamenii din zonă nu vor mai avea ocazia de a se relaxa în mijlocul naturii… Astfel, Yogi trebuie să găsească rapid o soluție salvatoare. Ajutat de către documentarista Rachel Johnson (Anna Faris) și de către paznicul Smith, ursul Yogi încearcă să împiedice planul primarului Brown, care vrea să distrugă o specie rară de broască țestoasă pentru a împiedica transformarea parcului Jellystone în rezervație naturală.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor