Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce mai vedeți pe Netflix în noiembrie 2018

      7 noiembrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      După titluri ca Ghostbusters, Magic Mike, Resident Evil: Afterlife, Source Code, Arjun: The Warrior Prince, Children of Men, Grandmaster, Robin Hood: Men in Tights, The Reader și The Thirteenth Floor, oferta Netflix din noiembrie 2018 e destul de generoasă atât cu filme și seriale licențiate, cât mai ales cu producții originale

       

      Noul sezon (6) din House of Cards/ Culisele puterii, apărut pe 2 noiembrie,  urmărește povestea lui Claire Underwood  după moartea soțului ei, Frank, din momentul în care devine prima femeie președinte și se confruntă cu problem, amenințări și provocări la fiecare pas.

       

      The Good Place/ Locul Bun, ajuns la al treilea sezon, îi prezintă pe cei 4 prieteni care au aflat cum stă treaba cu Raiul și Iadul de la un demon și ajutoarea lui inteligentă, în încercarea de a-și rezolva problemele familial și în misiunea de a-i face pe alții să își dorească să facă fapte bune.

       

      The Holiday Calendar/ Calendarul de Crăciun, un film apărut tot pe 2 noiembrie, însoțește în drumul spre iubire o fotografă talentată cu un job neplăcut care moștenește un calendar antic adventist, care ar putea să prezică viitorul.

       

      The Other Side of the Wind, film complex de Orson Welles, pe care-l puteți vedea acum pe Netflix,  prezintă un regizor renumit care se luptă în ultima zi de viață să termine un nou proiect, contemplând moștenirea lăsată în urmă.

       

      ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black – un documentar al cărui subiect este vizita lui Johnny Cash la Casa Albă, în 1970, arată că Noile idealuri ale lui Cash contrastau puternic cu politica lui Richard Nixon.

       

      Al doilea sezon din Dynasty a debutat pe 3 noiembrie și urmărește itâmplăcrile prin care trec

      Membrii familiei Carrington pentru a-și reconstrui dinastia și ce piedici au de înfruntat să-și atingă scopurile sau să-și învețe lecțiile de viață.

       

      John Leguizamo's Latin History for Morons/ Istorie latino-americană pentru tâmpiți  e un program original prut pe 5 noiembrie în care actorul orbește într-un mod aparte despre cum e să fii hispanic în SUA.

       

      Al doilea sezon din Black Lightning/ Fulgerul negru a început pe 6 noiembrie, iar fanii sunt invitați să-I urmărească fră puteri, dar antrenându-și fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta împotriva răului.

       

      Riverdale propune din 8 noiembrie un sezon nou care suprinde gașca de liceeni curioși într-un război politic cu mize mari în care unul dintre ei riscă să ajungă la închisoare nevinovat.

       

      09 NOIEMBRIE 2018

       

      Super Drags

      Trei prieteni gay care lucrează într-un supermarket duc vieți duble de super-eroi drag queens, care luptă împotriva crimelor.

       

       

      The Sinner: Season 2

      Detectivul Harry Ambrose revine New York pentru a investiga o crimă dublă ciudată, suspectul principal fiind un copil de 13 ani.

       

      Westside

      Un serial reality extrem de personal având în prim-plan nouă muzicieni aspiranți care trec prin provocările și bucuria punerii în scenă a unei prezentări la Hollywood.

       

      Outlaw King

      Un film origimal care urmărește lupta lui Robert Bruce de a recâștiga independența Scoției după ce Regele Angliei a preluat controlul.

       

      Medal of Honor

      O dramă-documentar ce spune povestea militarilor americani decorați cu Medalia de Onoare în urma operațiunilor desfășurate în Irak, Afganistan, Vietnam și multe alte țări.

       

       

      13 NOIEMBRIE 2018

       

      Warrior
      Un veteran măcinat de vină după ultima sa misiune face echipă cu văduva celui mai bun prieten pentru a se infiltra într-o bandă periculoasă de motocicliști din Copenhaga.

       

      Loudon Wainwright III: Surviving Twin

      Câștigător Grammy, cântărețul Loudon Wainwright III reflectă asupra relației ciudate cu tatăl său într-o seară plină de muzică și storytelling.

       

      15 NOIEMBRIE 2018

       

      May The Devil Take You

      Un film ce urmărește o tânără care descoperă adevăruri întunecate după ce tatăl ei îndepărtat intră într-o comă misterioasă

       

      The Crew

      Cei mai buni jefuitori înarmați din Paris fac o greșeală gravă și sunt obligați să ia parte la un jaf de risc mare. Filmul îi urmărește în maxima  criză personal & profesională J

       

       

      16 NOIEMBRIE 2018

       

      Narcos: Mexico

      Un agent DEA american află la ce pericole se expune dacă îi vânează pe narcotraficanți în Mexic, odată cu ascensiunea Cartelului Guadalajara.

       

      The Kominsky Method

      Michael Douglas joacă în această comedie de Chuck Lorre, alături de Alan Arkin, rolul unui actor cu succes meteoric ajuns profesor de actorie adulat la Hollywood.

       

      Cam

      Un film despre o operatoare de video chat cu mulți fani care decide să găsească singură individa care i-a furat identitatea și să se răzbune.

       

      The Princess Switch

      Un brutar din Chicago și o viitoare prințesă descoperă în acest film că seamănă leit, așa că pun la cale un plan de Crăciun pentru a face schimb de locuri.

       

      The Ballad of Buster Scruggs

      Filmul adună șase povești despre frontiera americană create de mințile excepționale ale fraților Joel și Ethan Coen, cei care au scris și regizat această antologie.

       

       

      19 NOIEMBRIE 2018

       

      The Last Kingdom: Season 3

      Alfred cel Mare își apără acum regatul de invadatorii nordici, iar Uhtred, născut saxon, dar crescut de vikingi, caută să-și revendice drepturile.

       

       

      20 NOIEMBRIE 2018

       

      The Final Table/Toată lumea la masă!

      Un concurs dynamic în care echipele de bucătari vor să treacă de cele mai pretențioase evaluări.

       

      Trevor Noah: Son of Patricia

      Un nou comedy special cu Trevor Noah care coboară de la pupitrul „Daily Show” și urcă pe scenă pentru a vorbi cu umor despre rasism, imigrație, mersul cu cortul și multe altele.

       

      Motown Magic

      O poveste cool din orașul Motown, unde tânărul Ben descoperă în acest serial animat (al cărui producător musical este Smokey Robinson) că poate reînvia arta stradală.

       

       

      21 NOIEMBRIE 2018

       

      The Tribe / Cu ritmul în sânge

      O fostă celebritate își pierde reputația și memoria, dar începe o nouă viață alături de mama biologică și grupul ei de dans.

       

      22 NOIEMBRIE 2018

       

      Greenleaf: Season 3

      Deși membrii familiei Greenleaf conduc o mare biserică în Memphis, afacerile și viețile lor personale sunt pătate de lăcomie, adulter și multe alte păcate.

       

      The Christmas Chronicles

      Un nou film clasic de Crăciun, semnat de realizatorii filmelor „Harry Potter" și „Singur acasă", în care doi frați își unesc forțele cu Moș Crăciun într-o aventură la înălțime.

       

       

      23 NOIEMBRIE 2018

       

      Fugitiva

      Povestea unei femei care își organizează un plan de evadare sub forma unei „răpiri” pentru a-și proteja copilul de dușmanii soțului ei.

       

      Frontier: Season 3

      În timp ce Harp îl urmărește pe Lordul Benton pentru a o salva Grace, Michael preia comanda Companiei Black Wolf și Sokanon se îmbarcă într-o cruciadă justificată.

       

       

      Sick Note / Pe caz de boală

      Un serial de comedie neagră ce urmărește o persoană leneșă, diagnosticată eronat cu cancer, ale cărei minciuni o conduc într-un complex absurd de secrete, șantaj și suspiciune.

       

      27 NOIEMBRIE 2018

       

      Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attel

       

      Duelul microfoanelor cu Jeff Ross și Dave Attell îi prezintă pe acești veteran ai comediei  într-o luptă a ironiilor pe seama publicului și a invitaților speciali.

       

      29 NOIEMBRIE 2018

       

      Soltera codiciada/ Viața imită blogul

      Un film despre un copywriter cu inima frântă care trăiește în Lima, Peru, și este inspirată să scrie pe blog despre viața din ipostaza unei femei singure, fiind apoi surprinsă de succesul pe care îl obține cu acesta.

       

      30 NOIEMBRIE 2018

       

      Death by Magic/ Moarte prin magie

      Magicianul Drummond Money-Coutts călătorește pretutindeni. demonstrând o pasiune cu adevărat contagioasă pentru magie, încercând trucuri ce au ucis alți magicieni.

       

      1983

      La zeci de ani după atacul terorist din 1983, un student la drept și un polițist dezvăluie un complot care a făcut Polonia stat polițienesc și a menținut Cortina de Fier.

       

       

      Baby

      Inspirat de o poveste reală, acest serial urmărește un grup de adolescenți din Roma care sfidează societatea în căutarea independenței și a propriei identități.

       

      F is for Family: Season 3 

      Frank se împrietenește cu un pilot tânăr de vânătoare -- interpretat de către Vince Vaughn – iar familia lui pornește în noi aventuri.

       

      Rajma Chawal/ Tata ți-a trimis o cerere de prietenie

      U film despre un tată începător în ale internetului  care încearcă să se folosească de social media pentru a-și întări relația cu fiul lui millenial.       

       

      A Christmas Prince: The Royal Wedding

      La un an după ce l-a ajutat pe Richard să obțină coroana, Amber se pregătește în acest film original să-i fie soție, însă, nu e convinsă că are tot ce-i trebuie pentru a deveni regină.

       

      Tiempo compartido/ Infern tropical

      Doi bărbați își unesc în acest film puterile pentru a-și salva familiile dintr-un paradis tropical, convinși fiind că există un plan sinistru prin care acestea vor fi ținute departe de ei.

       

      The World Is Yours

      Pentru a scăpa de viața sa de plină de ilegalități, un mic mafiot din Paris acceptă un ultim loc de muncă. Un film cu imagini din Spania, droguri, Iluminati și o mamă arogantă.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor