Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce mai vedeți pe Netflix în prima jumătate a lunii septembrie 2018

      28 august 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Toamna Netflix aduce în România filme și seriale noi, numai bune de domolit dorul de vacanțele trecute sau de cele programate. Din Spania până în Thailanda, din Americi până în Taiwan, e cale lungă de bătut, dar ușor de urmărit.

       

       

      1 SEPTEMBRIE 2018


      La Catedral del Mar/ Catedrala mării

      Prima zi din septembrie vă propune o călătorie în spațiu și timp: în Barcelona secolului al 14-lea, unde ascensiunea unui sclav către bogăție și libertate provoacă disprețul clasei nobile și suspiciunea Inchiziției.

       

      Sisters/ Surori pe neașteptate


      Dacă vă plac dramele de familie (ca să le digerați și să le rezolvați altfel pe ale voastre), acest serial original vă face cunoștință cu Julia, care, după confesiunea de pe patul de moarte a tatălui ei, descoperă că are peste 100 de frați și două surori: Roxy, un star TV și Edie, o avocată înfumurată.

       

      Monkey Twins/ Răzbunare în doi


      Crima organizată le dă bătăi de cap thailandezilor, cel puțin așa arată acest serial original, al cărui erou, un luptător cu traume din trecut, inspirat de dansul Khon și artele marțiale thailandeze, își unește forțele cu un polițist pentru a adduce niște mafioți în fața justiției.

       

      Mr. Sunshine

      În fiecare săptămână aveți parte de un nou episod din povestea unui băiat care ajunge în SUA după expediția Shinmiyangyo din 1871 și se întoarce în Coreea într-un punct de cotitură istorică și se îndăgostește de o aristocrată.

       

      3 SEPTEMBRIE 2018


      A Taiwanese Tale of Two Cities: Season 1/ Poveste taiwaneză despre două orașe: Sezonul 1


      Dacă vă tentează o vizită îndelungată pe bază de schimb de locuință în altă țară, ăsta e noul  serial care vi se potrivește. Veți cunoaște o doctoriță din Taipei și o ingineră din San Francisco care fac un pact și în același timp schimb de locuințe, trăind astfel Aventura vieții lor.

       

      4 SEPTEMBRIE 2018


      Better Call Saul: Season 4


      Deja ați văzut primele 3 episoade, sper. Dacă nu, lăsați lenea și treceți la binge, că în sfârșit se complică povestea, după ce moartea fratelui îl propulsează pe Jimmy în lumea criminală - și mai aproape de viața sa ca Saul Goodman.

       

       

      7 SEPTEMBRIE 2018


      Atypical: Season 2


      A trecut ceva vreme de la primul sezon, așa că după ce vă faceți recapitularea poveștii care are în centrul acțiunii un liceean cu autism, puteți vedea noile sale aventuri din viața de după absolvire, în timp ce părinții lui traversează o criză maritală iar sora cea protectoare încearcă să se adapteze la noua ei școală, unde a primit o bursă.

       

       

      Cable Girls: Season 3/ Centralistele: Sezonul 3


      Povestea celor patru fete care încearcă să-și construiască o viață în afara locului de muncă vine cu un nou sezon în care Lidia luptă pentru familia ei, Carlota își găsește vocea, Ángeles lucrează sub acoperire și Marga manifestă un real un talent pentru contabilitate.

       

      First and Last/ Prima și ultima

      Încă un serial original își apleacă atenția asupra vieții în închisoare și dincolo de ea, de data asta prezentând primele și ultimele zile de închisoare ale deținuților nou-veniți și ale celor gata de eliberare de la Penitenciarul din Gwinnett, Georgia.

       

      Marvel's Iron Fist: Season 2/ Marvel – Pumnul de Fier: Sezonul 2


      După ce-a găsit K'un-Lun lăsat de izbeliște, și sigur că a reușit să înfrângă organizația criminal Hand, Danny se vede nevoit să își concentreze resursele pentru apărarea Chinatown și a străzilor din New York.

       

      Shooter: Season 3/ Sezonul 3

      Lunetistul Bob Lee încearcă să afle mai multe nu doar despre organizația în care pare să fi fost implicat și tatăl lui decedat, ci cât mai multe detalii despre viața acestuia. Așa că e atras într-o conspirație care lovește prea aproape de casă.

       

      The Most Assassinated Woman in the World


      Un film care te poartă în anii 1930, în Paris, unde o actriță faimoasă pentru scenele sale de moarte de la Teatrul Grand Guignol, se întâlnește cu o persoană care o hărțuiește și e bâ

      bântuită de fantome din trecut.

       

      Sierra Burgess Is A Loser/ Sierra Burgess e o fraieră


      Cum poate un SMS trimis către un număr greșit să dea naștere unei povești de iubire virtuală între o adolescentă deșteaptă, dar nepopulară, și un sportiv drăguț care crede că discută cu o majoretă superbă? Vedeți într-un nou film original Netflix.

       

      City of Joy


      Femeile care au fost maltratate în războaiele din Congo încep să se vindece la Orașul Bucuriei, un centru care le ajută să recâștige sentimentul de identitate și putere. Un documentar musai de pust pe listă.

       

      Next Gen/ Noua generație


      O poveste despre prietenia cu un robot top-secret transformă viața unei fete singuratice într-o aventură palpitantă în timp ce se luptă cu personaje malefice.

       

      Stretch Armstrong & the Flex Fighters: Season 2


      Copiii au și ei o nouă bucurie, odată cu noul sezon care urmărește aventurile Flex Fighters, acuzați pe nedrept de atacul asupra Rook Tower, și trebuie să își protejeze orașul în timp ce sunt căutați.

       

       

      11 SEPTEMBRIE 2018


      The Resistance Banker / Bancherul rezistenței

      Un nou titlu original cu o miză interesantă: finanțarea rezistenței în cel de-al doilea Război Mondial. Eroul e un bancher din Amsterdamul ocupat care încetinește mașina nazistă de război, creând o bancă subterană pentru a finanța rezistența, riscându-și viața și familia.

       

      Daniel Sloss: Live Shows


      Un nou spectacol de stand-up, de data asta construit de Daniel Sloss care își testează publicul cu umorul lui negru în care împachetează subiecte tabu, de la cele profund personale, la cele ce pot părea irelevante.

       

      12 SEPTEMBRIE 2018


      On My Skin/ Pe propria piele


      Filmul bazat pe evenimente reale spune povestea lui Stefano Cucch, arestat pentru o infracțiune legată de consumul de droguri, și abuzat de poliția italiană și de un sistem juridic incorect.  

       

      14 SEPTEMBRIE 2018


      BoJack Horseman: Season 5


      Noul sezon în găsește pe BoJack din nou pe platoul de filmare, în rolul principal din "Philbert", un nou serial cu detectivi produs de Princess Carolyn. Dar demonii lui nu-i dau pace.

       

      Car Masters: Rust to Riches/ Restauratorii: De la rugină la glorie


      On nou serial despre restauratorii de mașini vă poate capta atenția cu o poveste interesantă. Echipa de la Gotham Garage reface o colecție eclectică de mașini, până ajung la o piesă de rezistenţă pe care o pot vinde pe bani frumoși.

       

      Ingobernable: Season 2


      Emilia continuă lupta pentru pentru a-și reuni familia și a reduce corupția din țara sa, dar în același timp ajunge la conducerea unui imperiu de trafic de droguri…

       

      American Vandal: Season 2/ Vandal american: Sezonul 2


      După succesul primului documentar, Peter și Sam caută un nou caz și aleg un mister bizar de la un liceu din Washington, prezentat la fel de spumos.

       

      Norm Macdonald has a Show / Norm Macdonald și vedetele


      Comedianul Norm Macdonald găzduiește un talk show simpatic, cu invitați celebri, conversații neașteptate și culisele universului lui Norm.

       

      The Angel/ Îngerul


      Ashraf Marwan, eroul acestui film, lucrează la cel mai înalt nivel în guvernul egiptean, dar este și spion pentru Israel.

       

      The Land of Steady Habits


      După ce își părăsește soția și slujba pentru a-și găsească fericirea, Anders începe o încercare stângace și incomodă prin care să își reconstruiască viața. Dacă reușete sau nu, vedeți în film și comentați după.

       

      The Dragon Prince/ Prințul Dragon 


      Doi prinți fac o alianță improbabilă cu asasinul elf trimis să-i omoare și încep o călătorie epică pentru a aduce pacea în țările lor afectate de război. Potrivit pentru vizionarea în familie la orice vârstă, dar în special pentru copii.

       

      Bleach/ Hoțul de suflete


      Dacă iubiți anime-urile, testați și povestea adolescentuui Ichigo care se transformă în cel care aduce moartea, dar își dorește cu tărie să dea puterile înapoi.

       

      LAST HOPE / Ultima speranță


      După ce aproape a provocat dispariția omenirii cu zece ani în urmă, omul de știință Leon Lau trebuie să lupte acum cu dezastrul ecologic pe care l-a creat. Un anime care promite o experiență interesantă.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor