Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce poți urmări la AXN de sărbători

      20 decembrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      În fiecare zi din vacanța de iarnă, păstrați timp pentru relaxare și acasă, după agitația pregătirilor, vizite la rude, mese îmbelșugate sau așteptarea din trafic. AXN le propune iubitorilor de seriale procedurale și nu numai, precum și celor care vor să revadă filme blockbuster clasice, câteva mini maratoane.

       

      Dimineața vă puteți  întâlni cu:

      Un descendent “Grimm “, detectivul american Nick Burkhardt (David Giuntoli), care are puterea de a vedea prin oameni, detectând  creaturi supranaturale, și care este responsabil de menținerea echilibrului dintre omenire și toate figurile mitologice. Sezoanele 1, 2 și 3 integral în perioada 22 - 31 decembrie, câte 4 episoade zilnic, de la ora 7.00.  

       

      Detectivii Gibbs ( Mark Harmon) și DiNozzo ( Michael Weatherly), alături de echipa din „NCIS: Anchetă militară”, rezolvă cazuri care mai de care mai interesante în Sezonul 11, care poate fi urmărit de sâmbătă, 22 decembrie, până joi, 27 decembrie, de la ora 10.50, câte patru episoade pe zi.

       

       

       

      Sezoanele 3 și 4 din „Cititorii de oase (Bones)”, serialul creat de Hart Hanson, care îmbină intriga polițistă cu un pic de romance și umor negru, sunt disponibile din 28 decembrie până pe 6 ianuarie, de la ora 10.40. Dr. Brennen ( Emily Deschanel) și Seeyey Booth (David Boreanaz), cuplul pentru care moartea nu mai are niciun secret, rezolvă patru noi cazuri zilnic.

       

       


      După amiaza, acțiunea e regină, odată cu unele dintre cele mai de succes thrillere printre care Godzilla, trilogia Spiderman, Starship Troopers Marander (Infanteria Stelară 3), Snatch (Unde dai și unde crapă), The Karate Kid, Desperado sau The Tourist (Turistul). Programul complet poate fi accesat aici

       

      • Godzilla (sâmbătă, 22 decembrie, ora 14:40) - O creatură ciudată, creată în urma testelor nucleare, se îndreaptă spre Manhattan, semănând panică și distrugere în cale. Omul de știință Niko Tatopolous (Matthew Broderick), chemat să investigheze cauza dezastrului, face echipă cu un reporter TV, un cameraman și un enigmatic detectiv francez pentru a descoperi misterul din spatele monstrului, dar și pentru a găsi rapid o soluție, astfel încât New York-ul să nu fie distrus în totalitate.  

       

      • „Battle Creek”, tragicomedia creată de David Shore (Dr. House) și Vince Gillian (Breaking Bad), urmărește relația complicată între un detectiv al poliției și un agent FBI, în orășelul Battle Creek din Michigan. Detectivul Russ Agnew se plânge constant de lipsa finanțării și a echipamentului învechit de care dispune poliția locală din Battle Creek, până ce ajutorul este pe drum. Agentul special FBI Milt Chamberlainse se mută în oraș pentru a deschide o agenție, fapt ce aparent îi bucură pe foștii săi colegi din Detroit, care abia așteaptă să scape de el. Chamberlain sosește în Battle Creek exact în momentul în care orașul se confruntă cu una dintre cele mai mari crime din istorie – un dublu asasinat, care pare să aibă legătură cu traficul de metamfetamine. Cum se vor descurca cei doi, fanii pot afla urmărind întreg sezonul, în perioada 1 – 4 ianuarie, câte 4 episoade pe zi, de la ora 15.20.

       

       

      Programul de seară propune întâlniri cu unele dintre cele mai cunoscute blockbustere americane.

       

      • Infanteria Stelară 3: Invadatorii / Starship Troopers Marander (sâmbătă, 22 decembrie, ora 22:00)  - Atunci când un mic echipaj este blocat pe o planetă îndepărtată – OM-1, colonelul Rico revine la cârma echipei sale pentru a-i ghida în misiunea secretă de salvare. Căpitanul Beck, alături de echipajul său, luptă pe planeta OM-1 pentru a rămâne în viață și descoperă destul de repede că „insectele” au o armă secretă care amenință să distrugă omenirea.  În rândul Federației apare un trădător, care poate fi învins doar cu ajutorul „insectelor războinice” – modele vechi, dar și al unora noi – așa numitele „Marauder”.

       

       

      • Lumea de dincolo – Revolta Lycanilor/ Underworld – Rise of the Lycans (duminică, 23 decembrie, ora 22:00)   - Oare ce a declanșat discordia dintre vampirii, cunoscuți drept Negustorii Morții și sclavii lor, vârcolacii (Lycans)? Filmul spune povestea lui Lucian, un lider puternic și vârcolac tânăr, care luptă cu toată forța să redea libertatea poporului său, înrobit de Vickor, regele crud al vampirilor.

       

      • Resident Evil: Dispariția/ Resident Evil – Extinction (marți, 25 decembrie, ora 23:00) - Un experiment legat de un virus devastează lumea, transformând populația în cete de zombi cu apucături de prădători. Un grup de supraviețuitori formează o echipă paramilitară, în căutarea semenilor în viață. Alice, ființa care reprezintă nu numai cheia descoperirii antidotului, ci și esența cercetărilor întreprinse la Umbrella Corporation, este îngerul păzitor al grupului de supraviețuitori, însă, viața ei este constant în mare pericol.

       

      • Trilogia Spiderman - Uimitorul Om-Păianjen pe 2 ianuarie (ora 18.45), Omul Păianjen 2 pe 3 ianuarie (ora 18.30) și Omul Păianjen 3 pe 4 ianuarie, de la ora 18.45 și ora 18.20.

      Peter Parker, un adolescent preocupat de problemele societății și crizele cauzate de puterile sale supraomenești, se reîntoarce la liceu în “Uimitorul Om Păianjen”. 

      În timp ce se confruntă cu probleme de familie, Peter Parker trebuie să lupte în „Omul Păianjen 2” cu un om de știintă genial, doctoral Otto Octavius.

      Când o entitate ciudată din altă lume se conectează cu Peter, totul este dat peste cap. Frământările interioare ale erolui sunt adâncite de noi dușmani, tentații și o dorință de răzbunare în „Omul Păianjen 3”.

       

      • Justițiarul: Zona de război / Punisher: War Zone (vineri, 4 ianuarie, ora 23:50)  - După ce a urmărit și capturat sute de criminali violenți, Frank Castle, cunoscut ca The Punisher, se confruntă cu cel mai mare dușman de până acum – Jigsaw. Fost ofițer al marinei și agent FBI, Castle pornește singur într-o luptă impotriva răufăcătorilor. După ce ucide capul unei rețele mafiote, Russo, un fost pușcăriaș, revine în New York și convinge restul capilor mafiei că poate să îl elimine pe Castle. Lupta se complică când intervine agentul FBI West, care vrea să îi prindă atât pe Castle, cât și pe Russo.

       

       

       

              

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor