Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce titluri noi poţi urmări pe Netflix în perioada 1-15 august 2018

      26 iulie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Abonaţii Netflix au parte de o nouă serie de surprize în vara 2018, printre acestea numărându-se filme şi seriale originale atractive: Ce naște din pisică, Cocaine Coast, Zion, precum şi titluri licenţiate populare ca 

      Mândrie și Prejudecată, Angry Birds, Ouija.

       

      1 AUGUST 2018


      Prin ochii ei

      Serialele asiatice sunt pe val, iar unul dintre titlurile care îşi încearcă acum norocul pe piaţa de streaming speră la aceeaşi soartă. De data asta, povestea este una dramatică şi se defăşoară în rândul unor adolescenţi a căror lume e departe de a fi perfectă. Ayumi, spre exemplu, se trezeşte fără iubit, trup şi viaţă, din cauza uneo colege invidioase pe nume Zenko.

       

      3 AUGUST 2018


      Nemuritorul Brij Mohan

       

      Filmul dezvăluie culisele din spatele unui caz inedit: Brij Mohan şi-a înscenat moartea ca să scape de viața sa anostă, dar nu s-a bucurat prea mult de libertatea visată, fiind condamnat la moarte.

       
      Cocaine Coast

       

      Noul serial original ne poartă prin Galicia anilor '80, unde un tânăr pescar devine un contrabandist prosper de cocaină, oferindu-le furnizorilor din America Latină un punct de acces pe piața europeană.

       
      Lunetistul 

       

      Un nou episod din noul sezon care urmăreşte un lunetist decorat, fost pușcaș marin, reabilitat după ce i s-a înscenată o crimă, pornit în lupta pentru devoalarea unei conspiraţii din care află că a făcut cumva parte şi tatăl lui, fost poliţist, ucis pe când era prea mic să înţeleagă lumea.

       
      Sunt un ucigaş

       

      Condamnaţii la pedeapsa capitală pentru crimă îşi povestesc faptele ântr-un serial documentar cutremurător.

       
      Ce naște din pisică

       

      Un film despre regăsire prin călătorie şi apropiere de familie. E povestea unei femei de carieră care își petrece luna de miere într-o croazieră în Caraibe alături de tatăl ei înstrăinat, după ce a fost părăsită în faţa altarului.

       
      Marching Orders: În ritm de marș

      Un nou serial original despre muzica de prin licee, de data asta despre membrii unei fanfare studențești de elităcare-şi apără cu ambiţie locul pe scenă  şi luptă pentru a fi cei mai buni.

       

       

       

      4 AUGUST 2018


      Copilăria secolului 21

       

      O serie de povestiri stranii care dezvăluie celor liberi o lume nescunoscută şi multora dintre noi o lume uitată. Despre consecințele tragice ale presiunii sociale, ale opresiunii părinților și ale disfuncției familial.

       
      Farmecul tinereții

       

      Un nou anime despre viaţa urbană, de această dată cu amintiri din China cea plină de frumuseţi şi miraje.

       

       

      9 AUGUST 2018


      Pierdută

       

      O dramă în care personajul principal feminin este o polițistă ce începe o nouă căutare a prietenului din copilărie care a dispărut în Patagonia cu ani în urmă şi îşi pune astfel viaţa în pericol.

       

       

      10 AUGUST 2018


      72 de animale periculoase: Asia

       

      Un serial care promite o călătorie spectaculoasă în lumea plină de arme mortale… vii, sub chipul celor mai fioroase animale.

       
      Boli misterioase

       

      Șapte persoane cu boli cronice caută răspunsuri și consolare într-un serial original ce identifică simptome caudate, diagnosticări controversate şi tratamente costisitoare.

       

      Familia Washington

      O comedie de familie, cu rapperul Rev. Run şi soția sa, Justine, alături de care navighează prin haosul familial şi profesional.

       

      Demetri Martin: Despicătorul de fire

       

      Era şi timpul pentru o nouă comedie, cu un strop de desen şi cu aatmosferă domestică. Demetri Martin cugetă artistic despre: găurile din gogoși, câini, barurile de sport, cele mai agresive litere ale alfabetului și multe altele.

       
      Insatiable

      O comedie neagră controversată în care un avocat dezgustat de ceea ce făcea se ocupă de un nou caz: o adolescentă hărțuită, care își dorește răzbunare, după ce a avut multe de pătimit din partea celor care o numeau grasă şi pe care acum, cu multe kilograme în minus, vrea să-I vadă suferind.

       
      Casa florilor

      Un serial original în care nu se prea plânge când se dezvăluie secrete,  fiindcă matroana înstărită e prea preocupată să apere reputația perfectă a familiei.

       

      Cină de milioane

       

      Nişte investitori cu gusturi rafinate evaluează talentul şi inspiraţia unor chefi care ar putea astfel să îşi vadă propriile restaurante înflorind.

       
      Scrisori din insula Guernsey

      Un film romantic despre o scriitoare care se atașează de excentricii locuitori ai orașului Guernsey, despre al căror club de carte (format în timpul ocupației germane din cel de-Al Doilea Război Mondial) se decide să scrie, drept omagiu.

       
      Pachetul din dotare

       

      Filmul pentru adolescenţi mizează pe aventura în care pornesc patru puştani prinşi într-o cursă contracronometru pentru a salva cel mai important obiect al unuia dintre prietenii lor, aflaţi în aceeaşi tabără.

       
      Clubul iubitorilor de ponei

       

      Copiii se pot bucura de povestea original a unei tinere iubitoare de cai  care se aliază cu prietenii ei cei mai buni pentru a salva animalele de la ferma familiei sale.

       
      Zion

      Un documentat motivaţional cât 3 cărţi la un loc, despre adolescentul Zion Clark care trudeşte să  își depășească condiția și să devină un luptător competitive, deşi s-a născut fără picioare și a fost blocat mulți ani în sistemul de asistență maternală.

       

       

       

      Sursa: Netflix

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor