Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce titluri noi poţi urmări pe Netflix până pe 31 iulie 2018

      17 iulie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Serialele şi firmele originale Netflix, alături de titlurile licenţiate programate în a doua jumătate a lunii iulie continuă invitaţia la relaxare prin intermediul imaginilor care ne poartă în case uimitoare, în aventuri de vacanţă sau în locuri sinistre, dar şi alături de oameni care par să încerce imposibilul.

       

      20 IULIE 2018


      Interioare extraordinare      Un serial despre care uimitoare, care nu stârnesc interesul la prima vedere, însă, adăpostesc adevărate covori şi impresionează prin designul interior, încât te lasă cu gura căscată.

       

      Jimmy: Povestea adevărată a unui adevărat neghiob


      Are talent, dar nu se vede. Are şi un suflet mare, şi când îl ppune pe tavă, umorul e de nestăvilit.

       

      Final Space


      Un prizonier spaţial porneşte în aventura vieţii lui, deşi nu vrea decât un prieten și o prăjitură.


      Tatăl anului      Doi absolvenți de facultate au o dezbatere ciudată la beţie (despre care dintre tații lor ar câștiga într-o luptă) şi asta creează haos. Mai ales când tații lor iau provocarea în serios.

       

      Turism macabru      O invitaţie la o călătorie ciudată alături de Jurnalistul David Farrier, prin tot felul de locuri neobişnuite de pe planetă, printre care un lac radioactiv și o pădure bântuită.

      Last Chance U: Viața după EMCC


      Jucătorii EMCC, antrenorii și membrii staff-ului dezvăluie cum li s-a schimbat viața de la începutul filmărilor până în prezent.

      Last Chance U: INDY, Partea 1      Documentarul suprinde acum şi detaliile din spatele gardurilor INDYCC (Independence Community College din Kansas), unde un antrenor dur creează un program de anduranță.

       

       

      Luna Petunia: Întoarcerea în Fantazia: Sezonul 2      Luna şi prietenii ei îşi contuă aventurile magice în Amazia.

       

       

      24 IULIE 2018


      Avertismentul

      Un film care proneşte de la o întrebare simplă cu răspuns complicat: Ce-ar fi dacă o crimă ar putea fi prevăzută și prevenită cu ajutorul unei ecuații matematice?

       

      Iliza Shlesinger: Elder Millennial      În noul ei comedy special, Iliza Shlesinger vorbeşte despre viaţa la 35 de ani din perspectiva proaspetei logodne, despre nebuniile trecutului și posibilitățile viitorului.

       

       

      27 IULIE 2018

       

      Imperiul Roman: Domnie sângeroasă: Stăpânul Romei      Un nou serial despre războaie și cuceriri, comploturi și crime, nebunie și politică, într-o lume condusă de familii puternice cu interese la fel.

       

      Bun venit în familie


      Uneori te naști într-o familie. Alteori, ți-o creezi tu... păstrând cadavrul tatălui într-o ladă frigorifică.

       

       

      Exterminarea      Un nou film cu viziune apocaliptică, în care cele mai înfiorătoare coşmaruri devin realitate, după venirea unei forţe extraterestre care începe să extermine locuitorii de pe Pământ.

       

       

      Rănile industriei medicale      Documentarul original vorbeşte despre pericolele ascunse din lumea tehnologiilor medicale, despre fisuri în siguranță, mită, dispozitive netestate şi multe altele.

       

       

      Cupcake & Dino – Servicii diverse      Nicio slujbă nu este prea grea (sau prea ciudată) pentru acest duo de neoprit. Un serial pentru copii care promite o mulţime de aventuri educative şi interesante.

       

       

      O vrăjitoare îngrozitoare: Sezonul 2      O fată obișnuită e șocată să afle că probabil e o vrăjitoare. Dar e suficient de bună să învețe alături de cei mai buni? O fi serial pentru copii, dar e plăcut de urmărit în familie, la orice vârstă.

       

       

      30 IULIE 2018


      În slujba Franței: Sezonul 2      Un agent secret pe nume André Merlaux, cu misiuni în toată lumea, își dă silința să păstreze toate chitanțele din deplasări. O să vedeţi de ce, călătorind prin anii 60. 

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor