Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce vezi pe AXN în decembrie 2019

      18 noiembrie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Luna decembrie aduce pe AXN al doilea sezon din  „Zei americani”, seria bazată pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi scris de Neil Gaiman, precum și noi provocări pentru Tom Kirkman - Președintele Statelor Unite ale Americii, în noul sezon din „Președinte de rezervă”. Antologia horror „În întuneric” aduce noi filme, printre care și cele dedicate Crăciunului și Anului Nou.

       

      Zei americani/ American Gods – premiera sezonului 2, din 6 decembrie, vinerea, de la ora 21:00; cu Ricky Whittle, Emily Browning și Orlando Jones


       

      În nou sezon, bătălia ajunge într-un punct critic, iar destinele oamenilor și ale zeilor se ciocnesc. Domnul World plănuiește răzbunarea pentru atacul suferit în primul sezon, În vreme ce Shadow pariază totul pe încercarea lui Wednesday de a-i convinge pe Zeii Vechi că a venit momentul unui război total. În noua lume a zeilor vii, schimbarea cere implicare totală și credința impune sacrificii teribile.

       

       

      Președinte de rezervă/ Designated survivor – premiera sezonului 2, din 17 decembrie, de luni până vineri, de la ora 18:20; cu Kiefer Sutherland, Natasha McElhone și Maggie Q


       

      Al doilea sezon îl surprinde pe Tom Kirkman, noul Președinte al Statelor Unite ale Americii, foarte aproape să afle cine sunt pe teroriștii responsabili de atacul catastrofic asupra clădirii Capitoliului, în urma căruia a venit, de altfel, în funcție. La Casaă Albă se ivește zilnic p criză sau o problemă care solicită nu doar sprijinul consilierilor apropiați, ci mai ales un fler special pentru dezamorsarea situațiilor critice, iar onestitatea îi este în continuare sfetnic bun. Președintele Kirkman se poate baza acum pe sprijinul directorului politic Lyor Boone și pe priceperea avocatei Kendra Daynes.

       

       
      Antologia horror În întuneric/Into the Dark – marțea, de la ora 22:00;

       

      În întuneric: Tot ce distrugem (Into the dark: All that we destroy) – cu Israel Broussard, Samantha Mathis, Aurora Perrineau; regia Chelsea Stardust


       

      Un genetician care se teme că fiul ei ar putea deveni un criminal în serie crează un grup de clone, sperând că astfel îl va putea vindeca de manifestările sale psihopate. Doar că situația îi declanșează acestuia amintiri legate de prima sa crimă.

       

       

      În întuneric: Joc mortal (Into the dark: Uncanny Annie) – cu Adelaide Kane, Georgie Flores și Paige McGhee; regia Paul Davis


      În seara de Halloween, niște studenți rămân blocați în mod misterios într-un board game care scoate la suprafață cele mai profunde secrete și frici. Pentru a evada, trebuie să continue să joace, iar pentru pentru a supraviețui, trebuie să câștige.

       

       

      În întuneric: Șoc cultural (Into the dark: Culture shock) – cu Martha Higareda (Queen of the South, Altered Carbon), Richard Cabral (Mayans M.C., End of Watch), Shawn Ashmore (The Rookie), Barbara Crampton (You’re Next, Re-Animator), Felipe de Lara (The Lord of the Skies); regia Gigi Saul Guerrero 

       

      O distopie horror care urmărește călătoria unei tinere femei mexicane peste granița Texas în căutarea visului american care se dovedește o simulare a tot ce și-a imaginat că reprezintă America.

       

       

      În întuneric: Pooka (Into the dark: Pooka)cu Nyasha Hatendi, Latarsha Rose, Jonny Berryman, Jon Daly, Dale Dickey; regia Nacho Vigalondo      Un actor care trăiește de ai pe mâine prinde o slujbă sezonieră de Crăciun: să poarte costumul celei mai populare jucării pentru copii – Pooka. Deși amuzant și distractiv la început, tânărul începe să dezvolte două personalități distincte – una când este în costum și cealaltă, în afara lui, până când Pooka preia controlul. Filmul este regizat de vizionarul Nacho Vigalondo, nominalizat la Premiile Oscar și omul din spatele mult aclamatei producții Colossal.

       

       

      În întuneric: Petrecere de Anul Nou (Into the dark: New York, New You)cu Carly Chaikin, Suki Waterhouse, Kirby Howell-Baptiste, Melissa Bergland; regia Sophia Takal


      În era maniei „self-care”, un grup de tinere se adună pentru o seară a fetelor în ajun de Anul Nou pentru a se reconecta și a depăna amintiri. Dar, pe măsură ce încep să își amintească momente din trecut, printre care un joc de „Am/ N-am” (Never, Have I Ever), secrete adânc îngropate încep să se manifeste într-un mod nefast și surprinzător. 

       

      ***

      Din 21 decembrie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, telespectatorii AXN pot urmări maratoane de filme de dimineață până seara. Printre titlurile lunii decembrie se numără Family Fang (Familia Fang), Rock the Kasbah, Inferno, Did you hear about the Morgan’s? (Ce-o fi cu soții Morgan?), Demolition (Demolat), Think like a man (Poartă-te ca o doamnă, gândește-te ca un bărbat) și Think like a man too (Nebunie în Las Vegas), Edge of Winter, Angry Birds-The Movie, Hotel Transylvania 2, The Smurfs (Ștrumfii) sau The Book of Eli (Cartea lui Eli).

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor