Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce vezi pe Netflix în ianuarie 2019

      7 ianuarie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Anul 2019 a debutat pe Netflix cu producții originale din diverse zone de interes și pentru categorii diferite de public: stand-up comedy (noutatea de testat: COMEDIANS of the world/ Comedieni din jurul lumii), o lecție utilă de curățenie (Tidying Up with Marie Kondo/ Curățenie cu Marie Kondo), binge cu al treilea sezon al deliciosului serial pentru familie și copii A Series of Unfortunate Events/ Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite, al treilea sezon din Ten Percent (aka Call My Agent!) și filmul Lionheart/ Inimă de leoaică, spre inspirația tinerelor care visează să cucerească lumea afacerilor.

       

       

       

      La capitolul TITLURI LICENȚIATE, prima săptămână din ianuarie arată cam așa:

      • The Light Between Oceans/ Lumina dintre oceane
      • Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea
      • The Great Wall/ Marele Zid
      • Kicks/ Bascheții
      • Christine/Christine Chubbuck
      • Fifty Shades Darker/ Cincizeci de umbre întunecate
      • Split
      • In a Valley of Violence/ Valea violenței
      • Prison Break: sezoanele 1 – 5
      • How I Met Your Mother/ Cum am cunoscut-o pe mama voastră: sezoanele 1 – 9/
      • Sons of Anarchy/ Fiii anarhiei: Season 1 – 7
      • Homeland/ Rețeaua terorii: Season 1 - 6
      • Power Rangers Ninja Steel: Season 2
      • Family Guy/ Familia mea dementă: sezoanele 11-14
      • The 100/ Cei 100: sezonul 3
      • The Paper: sezonul 2/
      • Ash vs. Evil Dead/ Ash împotriva răului: sezonul 2
      • Grimm: sezonul 6
      • Men on a Mission: 2018/ Lumina dintre oceane
      • Outlander/ Străina: sezonul 4

       

       

      Pe 9 IANUARIE puteți vedea GODZILLA The Planet Eater/ GODZILLA: Devoratorul de planete, un anime original în care un monstru care poate distruge lumea e invocate de cultul lui Exif, cu care, doar Haruo se tot gândește cum să ajungă la o înțelegere pentru salvarea tututor.

       

      When Heroes Fly/ Prieteni și eroi, un serial original despre patru foști soldați israelieni care pornesc spre Columbia pentru a găsi o femeie pe care o credeau moartă, debutează pe 10 ianuarie.

       

       

      11 IANUARIE e data la care are premiera unul din cele mai așteptate seriale originale ale anului, Sex Education/ Educație sexuală. E povestea lui Otis care calcă pe urmele mamei sale sexolog și care, alături de rebela Maeve, înființează la școală o clinică secretă de terapie sexuală. Cu Asa Butterfield și Gillian Anderson.

       

      Tot din 11 ianuarie vedeți:

      • Friends from College/ Prieteni din studenție, al doilea sezon, în care gașca încearcă să lase trecutul în spate, mai ales că au de dat câte o mână de ajutor la o nuntă.
      • Titans/ Supereroi în devenire – un serial în care un grup de eroi adolescenți luptă împotriva infractorilor, dar și cu proprii lor demoni interior, ajutați de Robin, fostul protejat al lui Batman.
      • Solo/ Pe stâncile disperării – povestea tânărului surfer Alvaro Vizcaino care cade de pe o stâncă într-o zonă izolată din Insulele Canare și trebuie să găsească o cale de supraviețuire.
      • The Last Laugh/ Ultimul stand-up – parcursul agentului artistic Al Hart, pensionat și văduv, care se reîntâlnește după 40 de ani cu un fost client, Buddy Green, pe care îl convinge să plece într-un turneu de stand-up pe teritoriul Statelor Unite pentru a-i face pe oameni să râdă din nou.
      • ReMastered: Massacre at the Stadium/ Masacru la stadion – un documentar despre un fost saldat din armata lui Pinochet, aflat în exil, care încearcă să se disculpe pentru moartea cântărețului chilian Victor Jara.

       

       

      Pe 15 IANUARIE 2019, începe sezonul 1 din Tierra de Reyes

       

       

      18 IANUARIE 2019

       

      Grace and Frankie: sezonul 5 – în care cele două prietene au în plan să se reîntoarcă la vechile vieți, după despărțiri și schimbări majore.  Pentru binge cu prietenele!

       

      Star Trek: Discovery: sezonul 2 – episode săptămânale și o nouă și periculoasă misiune condusă de căpitan temporar: Christopher Pike de pe Enterprise, în urma unor evenimente misterioase.

       

      IO – un film despre adolescentă aflată printre ultimii supraviețuitori de pe Terra care se grăbește să vindece planeta otrăvită înainte să plece ultima navă spre o colonie spațială îndepărtată.

       

      Soni – un film despre o polițistă cu un temperament vulcanic și șefa ei conștiincioasă care luptă împotriva violenței îndreptate către femeile din Delhi și încearcă să înțeleagă bărbații și stereotipurile de gen din propriile vieți.

       

      Close/ Tot mai aproape – un film ce spune povestea unui tip singuratic, expert în Securitate. care încearcă să protejeze o moștenitoare de răpitorii profesioniști care se află pe urmele ei, dar pentru asta trebuie să dezvăluie un complot cumplit și, mai ales, supraviețuiască…

       

      FYRE: The Greatest Party That Never Happened – un documentar original despre festivalul Fyre, mediatizat drept o experiență muzicală de lux, mai ales că pe insulă au fost invitate o mulțime celebrități din mediul online, dar realitatea a fost o dezamăgire cruntă.

       

      Carmen Sandiego – un serial pentru copii în care hoața Carmen are noi aventuri în care-și testează și ascute talentele.

       

             TITLURI LICENȚIATE

      • Scott Pilgrim vs. the World/ Scott Pilgrim împotriva tuturor
      • Pitch Perfect
      • When Calls the Heart: sezonul 5

       

      20 IANUARIE 2019  - TITLURI LICENȚIATE

      • Crazy Ex-Girlfriend: sezonul 4
      • Voltron: Legendary Defender/ Voltron: Apărătorul legendary: sezoanele 1 și 2

       

       

      21 IANUARIE 2019

       

      Justice/ Avocata apărării – un serial original despre o tipă focoasă și puternică, determinate de veină cel mai bun avocat al apărării când revine în Abu Dhabi, în ciuda sfaturilor și așteptărilor familiei de a lucra la cabinetul de avocatură al tatălui său.

       

       

      24 IANUARIE 2019

       

      Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes – un documentar original care vă invite să pătrundeți în mintea unui notoriu criminal în serie, realizat chiar pe baza declarațiilor făcute de Ted Bundy.

       

      25 IANUARIE 2019

       

      Black Earth Rising – un serial original a cărui eroină e Kate Ashby, salvată în copilărie de la groaznicele urmări ale genocidului din Rwanda, ce are acum de luptat cu umbrele trecutului.

       

      Kingdom/ Regatul – un serial în care Prințul e cel care trebuie să facă față unui nou soi de inamici, pentru a birui răul și a-și ajuta poporul, în vreme ce Regele se ridică din mormânt, iar o molimă misterioasă cuprinde regatul.

       

      Club de Cuervos: Sezonul 4

      Dificultățile și bucuriilor celor doi moștenirori ai unei echipe de fotbal continuă, în lumina noilor schimbări.

       

      Unbreakable Kimmy Schmidt Season 4/  Indestructibila Kimmy Schmidt: Sezonul 4, partea a doua – în care Kimmy Schmidt ( fata salvată dintr-o sectă periculoasă care ajunge în New York City fără niciun sfanț) își depășește alte limite și descoperă noi prietenii.

       

       

      Polar/ Viforul morții – un film care spune povestea unui asasin pensionat ce reintră în joc pentru a elimina o armată de ucigași mai tineri care îl vânează fără milă.

       

      Animas/ Între tărâmuri -  un film despre încercarea unei tinere de a afla de ce se comportă ciudat cel mai bun prieten al ei după un accident straniu.

       

       

      26 IANUARIE 2019 – TITLURI LICENȚIATE

      Serenity

       

       

      31 IANUARIE 2019

       

      Pose – ajunge în sfârșit și în România serialul cu distribuția cea mai elegantă de la Globurile de Aur. E un serial care explorează juxtapunerea diferitelor segmente ale societății din New York în anii '80 în New York, unde comunitatea trans și nu numai își caută aprecierea și sprijinul.

       

      ÎN CURÂND

      Marvel's The Punisher/ Justițiarul: sezonul al doilea – în care Frank face tot ce-i stă în putere, și chiar mai mult, pentru a proteja un adolescent de corupta dinastie politică, dorind să încheie socotelile cu Russo o dată pentru totdeauna.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor