Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce vezi pe Netflix până la final de octombrie 2018

      9 octombrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Luna octombrie a început pe Netflix cu un comedy special reușit: Joe Rogan: Strange Times, al șaptelea sezon din MeatEater, un film de spionaj - Operation Finale – Vânătoarea de naziști, un serial pentru copii, un serial din lumea trans și altul din lumea muzicii K-pop. Oferta de filme și seriale continuă cu o călătorie în care se vor regăsi propuneri pentru toate vârstele și gusturile.

       

       

       

      09 OCTOMBRIE 2018

      Terrace House: Opening New Doors: Part 4

      Noah jonglează într-un triunghi amoros între Mayu și Yui, iar între timp Shohei plănuiește să-i spună adevărul lui Seina. Ceare sunt, însă, opțiunile din Terrace House?

       

       

      10 OCTOMBRIE 2018

      22 July 

      Un film original bazat pe fapte reale, despre vindecare și dreptate, într-o țară afectată de o serie de atacuri șocante.

       

       

      11 OCTOMBRIE 2018


      Riverdale: Season 3


      Grupul de prieteni din Riverdale continuă să treacă printr-o dramă suprarealistă a vieții din micul oraș, despărțiți de orgoliile părinților, o amenințare sumbră și planurile de viitor.

       

      Salt Fat Acid Heat


      Un documentat interesant în carea scriitoarea Samin Nosrat aduce manifestul ei culinar în mâncărurile simple, tradiționale, într-o nouă serie în care talentul ei de chef strălucește.

       

      12 OCTOMBRIE 2018


      The Curious Creations of Christine McConnell


      Diabolica, dar talentata artistă și brutar Christine McConnell vă invită în casa ei pentru a crea confecții delicioase și decoruri ciudate cu ajutorul unei colecții de creaturi colorate cu care se mândrește.


      FightWorld


      Intră în Lumea artelor marțiale alături de actorul și expertul Frank Grillo care explorează și experimentează diverse tehnici de luptă din toate culturile lumii.

       

      The Haunting of Hill House


      Un nou serial despre Casa bântuită - o reinterpretare a romanului clasic din 1959, scris de Shirley Jackson. 

       

      Apostle


      Povestea acestui thriller are drept erou un bărbat care călătorește pe o insulă pentru a-și găsi sora dispărută, răpită de un cult religios ucigaș.


      Errementari: The Blacksmith and the Devil


      Cine învinge: fierarul sau diavolul? Afli dintr-un film original despre un fierar singur, blocat într-o rivalitate vicioasă cu diavolul până când o fetiță apare întâmplător în viața lui.      

       

      Feminists: What Were They Thinking?


      Dacă te întrebi „ Ce gândeau feministele?”, afli dintr-un documentar care explorează viața unor femei, în anii 70, prin intermediul fotografiilor acestora, și examinează nevoia de schimbare.


      ReMastered: Who Shot the Sheriff

       
      În 1976, legenda raggae, Bob Marley, a supraviețuit unei încercări de asasinat în Jamaica. Dar cine sunt, cu adevărat, cei responsabili de acest atac? Un documentar care pornește de la întrebarea Cine l-a împușcat pe Bob Marley

       

      Tarzan and Jane: Season 2


      În al doilea sezon al serialului pentru copii, Tarzan și Jane încep o nouă aventură în pădurea tropicală din Brazilia, salvând animalele dintr-un plan malefic și descoperind secrete antice.       

       

      The Boss Baby: Back in Business: Season 2


      Bebe Șef e înapoi la treabă într-un sezon în care a apărut o nouă amenințare față de popularitatea lui: oamenii bătrâni. Așa că vrea să puna mâna pe un ser mirositor pentru a avea parte de un avantaj în competiție

       

       

      13 OCTOMBRIE 2018


      Dynasty: Season 2      Finalul promului sezon a lăsat casa familiei Carrington în flăcări, așa că acum, începe lupta pentru reclădirea dinastiei, dar și lupta între membrii familiei, aflați în fața unor alegeri importante care le pot afecta relațiile personale și de afaceri.

       

      14 OCTOMBRIE 2018


      A Taiwanese Tale of Two Cities      Poveste taiwaneză despre două orașe e un serial original ce urmărește două regine ale frumuseții cu aceași moșternire, dar pe coaste separate - și o decizie care le va lega, curând, drumurile.

       

       

      15 OCTOMBRIE 2018


      The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments


      Reînvierea Poruncilor ascund eîn acest anime povestea unui regat este preluat de tirani, și aventurile unei prințese care, lăsată fără averi, începe căutarea unui grup desființat de cavaleri răi pentru a-și lua tărâmul înapoi.

       

       

       

      16 OCTOMBRIE 2018


      Black Lightning: Season 2


      Black Lightning a supraviețuit, dar în noile episoade săptămânale poți vedea cum se descurcă fără puterile lui speciale ca să își ajute fiicele să-și valorifice puterile, pentru a putea continua lupta.

       

      Ron White: If You Quit Listening


      Dacă nu mai ascultați, eu tac , zice Ron „Salată de Cartofi” White într-un special impregnat cu o doză de cinism inconfundabil, injectată în subiecte precum sexul, celebritatea și sinistrele obiceiuri ale gâștelor sălbatice.

       

       

      19 OCTOMBRIE 2018


      Accidentally in Love – SERIAL ORIGINAL NETFLIX


      Un celebru cântăreț e îndrăgostit din greșeală. Și nu oriunde, ci la școala unde revine și cunoaște o studentă cu personalitate duală.

       

      Ask the Doctor


      O echipă de doctori împart sfaturi într-un serial original care pune pe tapet diverse subiecte - de la exerciții la infertilitate la somn - discută despre miturile medicale și testează noile tipuri de tratamente.

       

      Haunted


      De la producătorii executivi ai francizei The Purge și Lore vine un serial care ne arată oameni obișnuiți ce împărtășesc familiei și prietenilor povești adevărate despre evenimente terifiante care încă îi bântuie. Și toate sunt recreate realist.

       

      Hip-Hop Evolution: Season 2


      Shad Kabango urmărește în noul sezon evoluția subculturilor hip-hop în New York, Oakland, California, din anii ‘80 și ‘90.


      Marvel's Daredevil: Season 3


      Matt Murdock este obligat să se întoarcă,mai ales că Wilson Fisk din nou în libertate și lumea e în pericol.

       

      Wanderlust


      Totul pronește cant un terapist încearcă să își mențină vie relația cu soțul ei după ce un accident i-a făcut să își reevalueze relația. Un serial original cu Toni Collette în rolul principal.


      Illang: The Wolf Brigade 


      Brigada lupilor e numele unei unități speciale de poliție din Coreea de Sud care, în 2029, se luptă cu un grup terorist care amenință distrugerea eforturilor de a uni cele două părți din Coreea.  

       

      Derren Brown: Sacrifice


      Un film constroversat, în care Iluzionistul Derren Brown concepe un experiment psihologic în care încearcă să convingă o persoană să fie împușcată de un străin.

       

      The Night Comes For Us


      În umbra nopții stă un un asasin elitist din Triadă vizat de un atac al gangsterilor. Tocmai

      a salvat viața unei fete în timpul unui masacru, așa că filmul te poartă prin drama și acțiune cu repeziciune.

       

      Making a Murderer: Part 2


      Cu un nou profil național și suport după lansarea Making a Murderer, Steven Avery și Brendan Dassey își continuă lupta în acest documentar original.

       

      Best.Worst.Weekend.Ever.: Limited Series


      Cum arată cel mai reușit weekend ratat? Vezi într-un serial împreună cu copii, findcă lor le este dedicate. Eroul e tânărul Zed care alături de prietenii săi se confruntă cu tot felul de situații comice, în ultimul lor weekend înainte de liceu.

       

       

      21 OCTOMBRIE 2018


      Robozuna

      Un nou serial pentru familie și copii în care un băiat și robotul său încearcă să elibereze lumea de un imperiu diabolic și roboții săi centurioni.

       

       

      23 OCTOMBRIE 2018


      ADAM SANDLER 100% FRESH

      De data asta, Adam Sandler revine cu mișcări pe muzică, de la cluburi de comedie și săli de concerte și stații deloc suspecte de metrou.

       

       

      24 OCTOMBRIE 2018


      Bodyguard


      Povestea serializată a unui un veteran de război care a ajutat la contracararea unui atac terorist, desemnat să protejeze un politician care a fost un susținător major al conflictului în care a luptat.

       

       

      25 OCTOMBRIE 2018


      Great News: Season 2


      În cel de-al doilea sezon, echipa The Breakdown are un nou șef, cu multe planuri ambițioase.

       

       

      26 OCTOMBRIE 2018


      Chilling Adventures of Sabrina


      Cum cea de-a 16-a aniversare se apropie, Sabrina trebuie să aleagă între lumea vrăjitoarelor și cea a familiei și a prietenilor. Un serial bazat pe benzile desenate Archie.

       

       

      Terrorism Close Calls


      O duzină de atentate teroriste dejucate sunt descrise într-un nou serial prin intermediul forțelor de poliție și investigatorilor care le-au anchetat.

       

      Been So Long


      Se mișcă în ritmul seducției în acest film povestea unui cuplu insolit: o mama singură care se amorezează de un strain al cărui trecut o obsedează și față de care nu e sigură că-și poate deschide inima.


      Jefe


      Filmul spune povestea unui șef pe care-l disprețuiește toată lumea și pe care mulți subaltern îl periazp, în loc să-I spună adevărul, așa că succesul lui în atreprenoriat se clatină din rădăcini.

       

      Shirkers


      Documentarul urmărește povestea unei pelicule filmate de scriitoarea Sandi Tan în urmă cu 25 și reflecțiile ei față de timpul petrecut cu enigmaticul bărbat care i-a furat opera.  

       


      Castlevania: Season 2


      Acum Dracula și legiunea sa de vampiri se pregătesc să curețe lumea de oameni, dar un trio de eroi îndrăznește să le țină piept.

       

       

      27 OCTOMBRIE 2018


      Girl from Nowhere 

      O fată misterioasă și deșteaptă, pe nume Nanno, se transferă de la o școală la alta, folosindu-se de minciuni și făcând ticăloșii de fiecare dată.

       

       

      28 OCTOMBRIE 2018


      Patriot Act with Hasan Minhaj      Un nou îndemn de la comicul Hasan Minhaj care vine în acest nou comedy special cu vocea sa unică și talentul de a spune povești pentru a explora noile trend-uri din această lume diversă.

       

       

      30 OCTOMBRIE 2018


      The Degenerates      Decadenții explorează o serie de comedii fără bariere de la unii dintre comicii cu cel mai mare potențial, precum Big Jay Oakerson, Joey Diaz, Liza Treyger, Yamaneika Saunders, Christina P. și Brad Williams.

       

      Fate/EXTRA Last Encore: Illustrias Geocentric Theory

      Un anime în care, ajungând într-un final la al șaptelea nivel, Hakuno speră că mai poate rezolva ceva în privința războiului. Dar timpul trece.

       

       

      31 OCTOMBRIE 2018


      GUN CITY


      La Umbra legii, în Barcelona anilor 1921, un agent dublu se inflitrează în mafia locală pentru a afla cine vine arme și exploziv grupurilor anarhiste.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor