Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cei mai promiţători 15 actori ai noului val de eroi de acțiune

      19 aprilie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nume cunoscute precum Bruce Willis, Jackie Chan, Tom Cruise, Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger au arătat lumii întregi de ce poate fi în stare cu adevărat un actor șmecher de acțiune. Dar au trecut mai bine de 30 de ani de atunci.

       

       

      Și oricât de mult i-am iubi pe Liam Neeson sau Pierce Brosnan, știm foarte bine că nu pot rămâne eroi de acțiune pentru eternitate.

       

      Vârsta medie a celor mai mari nume din industria eroilor de filme de acțiune e în continuă creștere, așa că e un moment bun să ne întrebăm cine sunt vedetele de acțiune ale noului val cu cele mai mari șanse să îi înlocuiască.

       

      Iată, așadar, o listă cu 20 de legende de acțiune în devenire precum Tom Hardy, Donald Glover sau americanul născut în România, Sebastian Stan, actori care nu au împlinit încă 40 de ani și par hotărâți să domine topul eroilor de la Hollywood în filmele de acțiune ale următoarelor decade.

       

      Chris Evans

       


       

      Captain America în carne şi oase, Evans poate înfrunta cu succes atât viforul în Snowpiercer, cât şi căldura toridă în thrillerul The Red Sea Diving Resort.


      Chris Hemsworth

       


       

      Pe Chris Hemsworth îl ştim cel mai bine în rolul lui Thor, dar a devenit mult mai interesant de când Taika Waititi i-a dat Zeului Tunetelor câteva replici memorabile şi amuzante în Ragnarok.

       

      Chris Pratt

       


       

      Fostul personaj simpatic din Parks and Recreation a ajuns să fie eroul câtorva francize importante de acţiune. Este Star-Lord în Guardians of the Galaxy şi Owen Grady, The Raptor Whisper, în Jurassic World.

       

      Tom Holland

       


       

      Devenit celebru pentru portretizarea lui Spider-Man, tânărul actor britanic poate fi văzut şi în thrillerul distopic al lui Doug Liman, Chaos Walking. Bonus, este un gimnast desăvârşit, ceea ce înseamnă că Holland nu are nevoie de dubluri pentru a-şi duce la capăt cascadoriile.

       

      Scarlett Johansson

       


       

      Este Văduva Neagră în Iron Man 2, Captain America: The Winter Soldier şi toate filmele Avengers, un pariu ceva mai sigur decât încercarea de a o readuce la viaţă pe Motoko Kusanagi în remake-ul Ghost in the Shell.

       

      Gal Gadot

       


       

      Datorită succesului Wonder Woman, Gadot are asigurate câteva apariţii în plus în universul filmelor DC, inclusiv într-un sequel după filmul personajului său. Chiar şi când rămâne fără puteri, rămâne cu o imagine la fel de dură în Furious 7.

       

      Chadwick Boseman

       


       

      După interpretarea lui Thurgood Marshall, actorul din South Carolina şi-a demonstrat forţa în rolul lui T'Challa, a.k.a. Black Panther (Pantera Neagră).


      Elizabeth Olsen

       


       

      Singuratica Scarlet Witch din universul cinematic Marvel e cunoscută şi pentru rolurile de acţiune din filme precum thrillerul-horror Silent House, Oldboy şi Godzilla.

       

      Michael B. Jordan

       

       

      Filmul distopic Fahrenheit 451 s-a confruntat cu păreri împărţite, dar ne amintește că Wallace din The Wire poate aduce un strop de dramă chiar şi celor mai aiurite personaje. Dublu talent pentru universul cinematic Marvel, Jordan a jucat atât rolul Torţei Umane în Fantastic Four, cât şi rolul antagonistului N'Jadaka, în Black Panther.

       

      Sebastian Stan

       


       

      Trebuie să recunoaştem că ne bucurăm măcar un pic că un actor născut pe aceleaşi meleaguri cu noi are parte de un asemenea succes la Hollywood. Da. El este Soldatul Iernii în universul cinematic Marvel şi îşi merită pe deplin locul în lista noastră.

       

      Fanii I, Tonya pot confirma că actorul cu origini româneşti poate fi la fel de periculos cu o mustaţă cum e cu o mitralieră şi un braţ de android. Sebastian Stan trebuie văzut în We Have Always Lived in the Castle, I'm Not Here, Destroyer, şi reluându-şi rolul de Bucky Barnes în următorul film Avengers.

       

      Tom Hardy

       


       

      Cât timp îşi pune o mască pe faţă, Tom Hardy e mereu pregătit de acţiune. Fie că e vorba de Bane, Venom, Mad Max, sau pilotul din Dunkirk, actorul ar putea foarte bine să îşi spună replicile fără să deschidă vreodată gura. Nu s-ar prinde nimeni.

       

      Emilia Clarke

       


       

      Această regină luptătoare, eliberatoare a sclavilor şi mamă a dragonilor din Game of Thrones a plonjat de pe dragoni direct într-un Millenium Falcon în prequel-ul Star Wars, Solo.

       

      Karen Gillan

       


       

      Nu ai cum să nu o recunoşti imediat pe Karen Gillan. Fie că e un horror terifiant ca Oculus, o comedie discutabil de amuzantă precum Jumanji: Welcome to the Jungle, sau blockbusterele Marvel Guardians of the Galaxy şi Avengers: Infinity War, Gillan pur şi simplu sare în evidenţă.

       

      Jennifer Lawrence

       


       

      Doar dacă ne uităm la performanţele ei de până acum, o putem plasa deja lejer pe J-Law în Sala de Glorie a actorilor de acţiune. A jucat roluri de la Katniss până la Mystique, cu câteva ocolişuri prin spaţiu, (Passengers) şi prin lumea spionajului (Red Sparrow). Anul acesta îşi readuce la viaţă personajul ei X-Men role în Dark Phoenix.

       

      Donald Glover

       


       

      Adevărata vedetă a spin-off-ului Star Wars din 2018 nu e Solo, aşa cum ar reieşi din titlu, ci comediantul, actorul, laureatul Emmy Childish Gambino, a.k.a. Donald Glover.

       

      Sursa: imdb.com, ranker.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor