Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai așteptate 10 filme ale verii

      7 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Vara 2019 aduce pe marile ecrane o mulțime de blockbustere, comedii, animații și filme horror pe care le așteptăm cu sufletul la gură. Iată care sunt cele mai bune filme ale verii.

       

      IUNIE 2019

       

      "X-Men: Dark Phoenix" – 7 iunie


       

      Cea mai nouă aventură X-Men, "X-Men: Dark Phoenix" îi conduce pe celebrii mutanți într-o nouă dimensiune: în spațiu. La zece ani de la Apocalipsă, din cauza expunerii la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey (Sophie Turner), o tânără care începe să manifeste puteri incredibile.

       

      Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-Men trebuie să decidă dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

       

       

      Men in Black International – 21 iunie


       

      Agenţii Men in Black au monitorizat de-a lungul timpului interacțiunile dintre extratereștri și oameni, încercând întotdeauna să ţină departe ființele care nu aveau intenții bune în privința pământenilor. În noua aventură “Men in Black International”, agenții au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţă care s-a inflitrat chiar în organizaţia lor.

       

       

      Toy Story 4 – 28 iunie      Toy Story 4” ne prezintă o nouă jucărie pe nume Forky (o combinație între lingură și furculiță), care se alătură lui Woody și Buzz Lightyear. Împreună, gașca pornește într-o nouă aventură ce dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

       

       

      IULIE 2019

       

      Child's Play – 5 iulie


      O reimaginare contemporană a clasicului horror din 1988, "Child's Play/ Jucăria ucigașă" spune povestea unei mame, Karen (Aubrey Plaza), care își crește singură fiul, Andy (Gabriel Bateman), și care îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi, fără să-și dea seama de forțele sinistre care stau ascunse în această jucărie...

       

       

      Spider-Man: Far From Home – 5 iulie      Noua producție Marvel “Spider-Man: Far From Home” continuă povestea lui Spider-Man după evenimentele care au loc în “Avengers: Endgame”. Peter Parker (Tom Holland) și prietenii lui pornesc într-o călătorie în Europa cu ocazia vacanţei de vară, în speranța că vor lăsa în urmă faptele eroice și se vor bucura de relaxare.

       

      Însă Peter este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune importantă: trebuie să descopere misterul unor creaturi elementale ce fac ravagii pe continent. În acest scop, Spider-Man se aliază cu Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva elementalilor.

       

       

      Annabelle Comes Home – 12 iulie


       

      Annabelle Comes Home” este cel de-al treilea film al francizei horror “Annabelle”, în care malefica păpușă dezlănțuie noi forțe întunecate. Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace alte dezastre, specialiștii în demonologie Ed Warren (Patrick Wilson) și soția lui, Lorraine (Vera Farmiga), aduc păpușa posedată în camera artefactelor din propria casă. Annabelle este așezată în spatele unui geam securizat și beneficiază de binecuvântarea unui preot. Însă o noapte plină de orori urmează să se dezlănțuie pe măsură ce Annabelle trezește toate spiritele malefice din cameră, iar acestea își propun să le terorizeze pe fiica soților Warren, Judy, în vârstă de 10 ani, și pe prietenele acesteia.

       

       

      The Lion King – 19 iulie


       

      Îndrăgita animație "The Lion King/ Regele Leu” are parte de un remake live-action realizat de Disney. Acţiunea se petrece în Africa, unde regele leu Mufasa şi regina Sarabi sărbătoresc naşterea primului moştenitor, puiul de leu Simba (voce Donald Glover).

       

      Între timp, fratele mai tânăr al lui Mufasa, Scar, realizează că nu mai este moştenitorul tronului şi pune la cale atât uciderea lui Simba, cât şi a lui Mufasa. Simba reuşeşte însă să scape şi este alungat din regat. Puiul de leu va creşte în sălbaticie, unde o va întâlni pe Nala (voce Beyonce) şi alte animăluţe care îi vor deveni prieteni. Simba va trece prin multe aventuri care îl vor ajuta să îşi revendice titlul de Regele Leu. 

       

       

      AUGUST 2019

       

      Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – 2 august


       

      După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Fast & Furious prezintă acum primul său capitol separat, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

       

      Încă de când Hobbs (Dwayne Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Jason Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Fast & Furious 7, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc. Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie, Brixton (Idris Elba), obține controlul asupra unei amenințări biologice și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

       

       

      Once Upon a Time in Hollywood – 9 august


       

      Acțiunea filmului “Once Upon a Time in Hollywood” se petrece în Los Angeles, în anul 1969, iar Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) este un actor ratat, care încearcă să își revitalizeze cariera alături de prietenul și dublura sa din filme, Cliff Booth (Brad Pitt).

       

      Regizat de Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood” este bazat pe povestea reală a crimelor comise de Charles Manson. Personajul interpretat de Leonardo DiCaprio este vecin cu celebra actrița Sharon Tate (Margot Robbie), soția regizorului Roman Polanski, care a fost ucisă de Manson. Tate era însărcinată în 8 luni, iar uciderea acesteia a marcat Hollywood-ul anilor ‘70.

       

       

      The Angry Birds Movie 2 – 16 august


       

      Păsările care nu știu să zboare și porcușorii verzi își continuă cearta nesfârșită. "The Angry Birds Movie 2" este continuare animației de succes "The Angry Birds Moviedin 2016.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor