Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai așteptate 10 filme horror din 2019

      10 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Filmele horror reușesc să ne scoată din zona de confort și să trezească emoții pe care ne străduim adesea să le ținem în frâu. Însă filmele de groază au totodată scopul de ne ajuta să ne manifestăm liber ideile sau tendințele refulate în subconștient. De aceea va exista întotdeauna un public numeros pentru acest gen de filme, iar producătorii de la Hollywood știu să exploateze această mină de aur a cinematografiei.

       

      Demoni străvechi, păpuși posedate, clovni malefici, blesteme, sânge și teroare cât cuprinde... Iată care sunt cele mai așteptate 10 filme horror din 2019.

       

      Brightburn / Focviu

      brightburn

       

      "Brightburn/ Focviu" pornește de la o premisă inedită: dacă un copil al altei lumi ar ateriza forțat pe Pământ, dar în loc să devină un erou pentru omenire, s-ar transforma în ceva mult mai sinistru? Drama unor părinți care nu pot avea copii se transformă în fericire atunci când un copil aterizează într-o capsulă în pădurea din apropiere. Iubit și apreciat, băiatul se simte, totuși, diferit de ceilalți copii, iar la vârsta adolescenței începe să se manifeste ciudat. Semne care par inițial doar bizarerii devin tot mai îngrijorătoare pentru cei apropiați, culminând cu episoade de toată groaza. Să fie oare darul divin un blestem mascat?

       

      "Brightburn" se lansează în cinematografe pe 10 mai.

       

       

      Annabelle 3 / Annabelle Comes Home

      anabelle


      Annabelle Comes Home” este cel de-al treilea film al francizei horror “Annabelle”, în care malefica păpușă dezlănțuie noi forțe întunecate.

       

      Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace alte dezastre, specialiștii în demonologie Ed Warren (Patrick Wilson) și soția lui, Lorraine (Vera Farmiga), aduc păpușa posedată în camera artefactelor din propria casă. Annabelle este așezată în spatele unui geam securizat și beneficiază de binecuvântarea unui preot. Însă o noapte plină de orori urmează să se dezlănțuie pe măsură ce Annabelle trezește toate spiritele malefice din cameră, iar acestea își propun să le terorizeze pe fiica soților Warren, Judy, în vârstă de 10 ani, și pe prietenele acesteia.

       

      Annabelle Comes Home” este cel mai nou capitol din universul “The Conjuring/ Trăind printre demoni” și se lansează în cinematografe pe 12 iulie.

       

       

      It: Chapter Two

      it 2

       

      Filmul horror “It”, lansat în 2017, s-a dovedit un succes incredibil de box-office, generând încasări globale de peste 700 milioane de dolari. Acțiunea din sequelul “It: Chapter Two” are loc după 27 de ani, când membrii Losers Club s-au maturizat și au reușit să treacă peste evenimentele devastatoare care le-au marcat copilăria.

       

      Inspirat de romanul horror scris de Stephen King în 1986, “It: Chapter Two” prezintă experiențele traumatizante prin care trec 7 copii care sunt terorizați de o forță malefică ce le exploatează fricile și fobiile. În “It: Chapter Two” vom avea ocazia de a viziona mai multe scene terifiante descrise de autor în carte, inclusiv Ritualul Chud.

       

      Protagonista Jessica Chastain a declarat recent că filmul va conține “cea mai sângeroasă scenă văzută vreodată într-un film horror.”

       

      It: Chapter Two” se lansează în cinematografe pe 6 septembrie și va putea fi urmărit în format IMAX și 3D.

       

       

      Child's Play

      chuky

       

      Păpușa ucigașă Chucky este adaptată vremurilor și tehnologiei moderne, în noul film „Child’s Play”, remake al celebrului film horror din 1988.

       

      Fiecare generație are parte de propria păpușă demonică. Dacă în anii ’90, Chucky ne bântuia coșmarurile copilăriei, a venit timpul ca adolescenții de azi să cunoască teribila păpușă numită Buddi, care se poate conecta la aparatura smarthome pentru a facilita realizarea treburilor casnice.

       

      În acest scop, Karen (Aubrey Plaza), o mamă care își crește singură fiul, pe Andy (Gabriel Bateman), îi dă acestuia în dar o păpușă Buddi, fără să-și dea seama de forțele sinistre care stau ascunse în această jucărie.

       

      "Child's Play" va avea premiera în cinematografele românești pe 5 iulie 2019.

       

       

      The Curse of La Llorona/ Blestemul femeii care plânge

      llorona

       

      Acţiunea filmului “Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona” se petrece în anul 1970, în Los Angeles, unde La Llorona bântuie după victime. O mamă suspectată că și-ar pune copiii în pericol atrage atenția unei asistente sociale, care se mută împreună cu cei doi copii în orășelul bântuit. Deși a fost avertizată de blestemul femeii care plânge, asistenta ajunge pe un tărâm supranatural, unde trăiește intens frica de a nu-și pierde copiii. Singura speranță de a supraviețui în fața creaturii numite La Llorona este un preot care apelează la practici mistice pentru a ține răul în frâu, atunci când credința și frica sunt nelipsite din sufletele oamenilor.

       

      La Llorona sau femeia care plânge este o apariție terifiantă, captivă pe pământ din cauza unui blestem pe care și l-a provocat singură. Ea nu se va opri de la nimic pentru a atrage copiii în capcana ei. Nu există milă... și nu există scăpare...

       

      "The Curse of La Llorona" rulează în cinematografe din 19 aprilie.


       

      The Prodigy/ Anomalie

      prodigy

       

      Sarah (Taylor Schilling) devine îngrijorată de comportamentul fiului său Miles, despre care crede că este posedat de o forță supranaturală. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Sarah trebuie să aleagă între instinctele materne de a-l proteja pe Miles și nevoia disperată de a afla ce anume îl controlează pe băiat. Răspunsurile le va găsi în trecutul întunecat al familiei, iar granița dintre percepție și realitate se estompează treptat.

       

      The Prodigy a avut premiera în cinematografe pe 8 februarie.

       

       

      Us / Noi

      us

       

      Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, "Us/ Noi" îi are ca protagoniști pe Lupita Nyong’o, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria, împreună cu soțul ei, Gabe (Winston Duke, pe care îl știm din Black Panther), și cu cei doi copii ai lor (Shahadi Wright Joseph, Evan Alex), pentru o binemeritată vacanță de vară.

       

      Frământată de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată, adusă acum la suprafață și agravată de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei sale. După ce petrec o zi tensionată la plajă cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide și familia ei se întorc la casa lor de vacanță. Dar, când cade înserarea, membrii familiei Wilson observă patru siluete care se țin de mână și refuză să plece de pe aleea de la intrarea în casa lor. Spre oroarea lor, descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis…


      "Us/ Noi" este cea de-a doua producție din seria de thriller-uri cu tematici sociale semnate de Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar. Filmul rulează în cinematografe din 22 martie.

       

       

      Pet Sematary / Cimitirul animalelor

      pet


      În ecranizarea modernă a romanului lui Stephen King, Pet Sematary", familia Creed descoperă că sometimes dead is better.  Louis Creed (Jason Clarke) se mută împreună cu soția și cei doi copii într-un orășel aparent liniștit în care există un cimitir de animale, situat în apropierea noului lor cămin. După ce pisica familiei moare călcată de un camion, Louis o îngroapă în misteriosul cimitir de animale, care se dovedește a fi un loc teribil.

       

      Pet Sematary/ Cimitirul animalelor” este inspirat din romanul lui Stephen King cu același nume, publicat în anul 1983, care a fost nominalizat la premiul World Fantasy Award pentru cel mai bun roman.

       

      Pet Sematary” rulează în cinematografe din 5 aprilie.

       

       

      Joker

      joker

       

      "Joker" este primul film dedicat celebrului antagonist al universului Batman. Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) este un stand-up comedian ratat, care înnebunește și devine ucigașul psihopat cunoscut drept Joker.

       

      O producție DC, "Joker" va avea premiera în cinematografe pe 4 octombrie.

       

       

      Happy Death Day 2U / Zi de naștere mortală 2

      death bday

       

      La doi ani de la evenimentele din primul film “Happy Death Day/ Zi de naștere mortală", Tree Gelbman (Jessica Rothe) intră din nou în bucla temporală pentru a afla răspunsuri la întrebările care o macină. De această dată, Tree este nevoită să o înfrunte pe Lori (Ruby Modine), care s-a întors la viață, iar acum este în căutarea răzbunării. De data aceasta, Tree descoperă că e mult mai ușor să moară iar și iar, față de pericolele pe care le are de înfruntat cât timp e în viață.


      Happy Death Day 2U a avut premiera în cinematografe pe 15 februarie.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor