Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai bune 10 filme cu Chris Evans

      26 octombrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Numele lui Chris Evans a devenit sinonim cu Supererou, fiind singurul actor care a interpretat doi supereroi diferiți din universul Marvel: Human Torch și îndrăgitul Captain America. Evans și-a început cariera în 2000 și a jucat în zeci de filme de toate genurile – drame, comedii romantice, filme de acțiune, demonstrându-și talentul cu fiecare ocazie.

       

      Deși a devenit celebru în întreaga lume portretizându-l pe Captain America, Chris Evans este o prezență care garantează succesul oricărui film. Carisma sa incontestabilă l-a propulsat în topul celor mai căutați actori de la Hollywood, așadar este timpul să trecem în revistă cele mai bune 10 filme cu Chris Evans.

       

      10. Before We Go/ Înainte de plecare (2014)

      before we go

       

      "Before We Go" este o dramă romantică ce marchează debutul regizoral al lui Chris Evans. Acesta joacă rolul unui muzician care se oferă să îi țină companie unei tinere care tocmai a fost jefuită în gară și este nevoită să aștepte trenul până a doua zi dimineață. De la discuții banale până la cele serioase nu este decât un pas, iar cei doi vor afla multe detalii interesante unul despre celălalt, pe parcursul unei nopți magice. Chris Evans și Alice Eve reușesc să construiască o chimie puternică, iar filmul ne prezintă latura sensibilă a actorului nostru preferat.

       

      9. Sunshine/ Spre Soare (2007)

      sunshine

       

      "Sunshineeste un SF inteligent creat de regizorul Danny Boyle, care pleacă de la o premisă interesantă: în anul 2057, Soarele este pe cale să se stingă pentru totdeauna, iar omenirea este în pericol de a dispărea. Ultima speranță este o navă spațială cu un echipaj de opt astronauți, care au misiunea de a duce în spațiu o bombă nucleară uriașă, a cărei energie să reaprindă Soarele muribund.

       

      Tulburător și plin de suspans, filmul urmărește profilul psihologic al membrilor echipajului (Chris Evans aflându-se printre ei), care se luptă din greu pentru a-și păstra sănătatea mentală, credința și speranța.

       

      8. Snowpiercer/ Expresul zăpezii (2013)

      snowpiercer

       

      Un film cu un mesaj important, deși la prima vedere pare a fi brutal și straniu. Acțiunea se petrece tot în viitor, când Pământul ajunge într-o nouă epocă de gheață. Singurii supraviețuitori umani sunt călătorii din Snowpiercer, un tren gigantic la bord căruia este implementat un sistem strict de clase sociale, elita diferențiindu-se vizibil de oamenii săraci.  

       

      Chris Evans este un călător sărac din tren, care ajunge liderul unei mișcări revoluționare. Subiecte de actualitate precum încălzirea globală și discriminarea atrag atenția în acest film, personajele au profunzime, decorurile și efectele vizuale sunt incredibile, iar acțiunea ne ține în suspans până la final. Un SF inspirat ce nu trebuie ratat.

       

      7. Gifted/ Înzestrată (2017)

      gifted

       

      "Gifted" ni-l aduce pe Chris Evans într-un rol diferit de cele cu care ne-a obișnuit. Drama urmărește povestea unei fetițe de 7 ani care este crescută de unchiul său, interpretat de Evans. Micuța se dovedește a fi un geniu în matematică, iar bunica acesteia intentează un proces de custodie împotriva personajului lui Evans. Prestația lui Chris Evans din acest film a fost apreciată de critici și de public deopotrivă, reușind să joace un rol emoționant fără prea mare efort.

       

      6. Cellular/ Celularul (2004)

      cellular

       

      "Cellular" este un film amuzant și antrenant care te ține cu sufletul la gură până la final. Chris Evans este un tip obișnuit care primește un telefon de la o femeie (Kim Basinger) ce pretinde că a fost răpită și îi cere ajutorul. Fără a cunoaște respectiva femeie, personajul lui Evans este aruncat într-o lume a criminalității, într-o frenetică încercare de a o găsi și a o salva.

       

      Multă acțiune, suspans la greu, situații ciudate și distractive transformă filmul într-un adevărat maraton la finalul căruia rămâi cu creierii pe bigudiuri și cu zâmbetul pe buze.

       

      5. The Perfect Score/ Nota perfectă (2004)

      perfect score

       

      Această comedie despre maturizare i-a adus pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe Chris Evans și Scarlett Johansson. Cei doi joacă rolurile unor puștani (filmul a fost făcut acum 14 ani) care încearcă să obțină punctajul maxim la bacalaureat furând răspunsurile. În timp ce pun la cale lovitura hilară ce ar putea să le asigure sau să le distrugă viitorul, elevii se apropie unul de altul, fără a bănui că vor afla răspunsurile... chiar în sufletul lor. O comedie ușoară, dar ideală pentru a te binedispune rapid.

       

      4. Fantastic Four/ Cei 4 Fantastici (2005)

      fantastic four

       

      "Fantastic Foureste primul film în care Chris Evans joacă un supererou, respectiv pe Human Torch/ Torța Umană. Aflat într-o misiune în spațiu, personajul lui Evans este bombardat de radiații cosmice care îi modifică AND-ul. Astfel ia naștere Human Torch, supereroul Marvel capabil să își provoace autocombustie și să dispară în zbor.

       

      Fantastic Four” are tot ce ți-ai putea dori de la un film cu supereroi: o distribuție talentată, ce o include pe Jessica Alba, un regizor cu experiență (Tim Story), o poveste interesantă și multe secvențe grozave de acțiune.

       

      3. London/ Londra (2005)

      london

       

      "Londoneste un film absolut genial în care Chris Evans joacă alături de Jason Statham. Am fi tentați să credem că este un film de acțiune. Dimpotrivă. Toată acțiunea filmului se petrece în baie, la o petrecere, unde Evans și Statham prizează cocaină și discută despre probleme existențiale timp de 90 de minute. Uneori, alți invitați intră peste ei. Alteori vedem flashback-uri pentru a înțelege de ce personajul lui Evans este atât de deprimat încât se refugiază în droguri și alcool. Personajele sunt extrem de bine create și jucate, iar dialogul este de-a dreptul încântător.

       

      2. Trilogia Avengers

      avengers

       

      Trilogia Avengers cuprinde blockbusterele “The Avengers/ Răzbunătorii” (2012), “Avengers: Age of Ultron/ / Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” (2015) și “Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului” (2018). Seria Avengers îi reunește pe toți supereroii Marvel: Iron Man, Captain America, Hulk, Thor și Black Widow, care fac echipă pentru a proteja omenirea de diverși răufăcători.

       

      Filmele au avut un succes incredibil la public. Un exemplu grăitor este “Avengers: Infinity War”, blockbusterul care a intrat în istorie după ce a generat profit global de un miliard de dolari în doar 11 zile. A depășit, astfel, “Star Wars: The Force Awakens”, care a obținut aceeași sumă în 12 zile.

       

      1. Trilogia Captain America

      captain america

       

      Trilogia Captain America cuprinde filmele “Captain America: The First Avenger/ Căpitanul America: Primul Răzbunător” (2011), “Captain America: The Winter Soldier/ Căpitanul America: Războinicul iernii” (2014) și “Captain America: Civil War/ Căpitanul America: Război civil” (2016).

       

      Captain America este rolul în care Chris Evans ne-a cucerit definitiv inimile. Primul film al seriei ne prezintă povestea originilor personajului, al doilea film are intrigă politică, iar ultimul aduce în prim-plan majoritatea supereroilor Marvel, după ce o lege mondială îi obligă pe supereroi să își dezvăluie identitatea.

       

      După 8 ani, Chris Evans a anunţat oficial, pe 4 octombrie, că se desparte de Captain America, pe care l-a jucat în zece filme ale francizei Marvel. Îl vom vedea ultima oară pe Evans în rolul de Captain America în “Avengers: Infinity War - Part II”, care urmează să fie lansat pe 3 mai 2019.

       

      Sursa: TheCinemaholic

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor