Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai bune 10 filme cu Rami Malek

      1 februarie 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Cu o proaspătă nominalizare la Premiile Oscar, Rami Malek a făcut senzație în 2018. Rolul lui Freddie Mercury din "Bohemian Rhapsody" i s-a potrivit ca o mănușă, iar publicul a devenit curios să afle mai multe despre el. Așadar, este timpul să trecem în revistă filmografia lui Rami Malek.

       

      Bohemian Rhapsody (2018)

      bohemian

       

      Rami Malek a povestit, într-un interviu, că a urmărit performanța lui Freddie Mercury de la Live Aid din 1985 de mai bine de 1.500 de ori pentru a interpreta până la perfecțiune fiecare gest al artistului. Rezultatul este uimitor, iar Malek a câștigat Globul de Aur pentru această interpretare și are toate șansele să câștige și premiul Oscar. Ar fi atât de multe lucruri de spus despre capodopera numită Bohemian Rhapsody încât nu are rost să ne lungim în recenzii pretențioase și cuvinte pompoase. Acesta este un film pe care îl simți, îl trăiești, îți face pielea de găină și îți rămâne în suflet pentru totdeauna.

       

      Mr. Robot (2015-)

      mr robot

       

      Din 2015, publicul a început să îl cunoască pe Rami Malek drept hackerul retras și ciudățel din drama psihologică “Mr. Robot. Performanța sa din serial i-a adus nominalizări la premiile DorianSatelliteGloburile de Aur și Screen Actors Guild, precum și trofeele Emmy și Critics' Choice Television pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic.

       

      Mr. Robot” propune un exercițiu de imaginație extrem de interesant: cum ar arăta lumea condusă de hackeri? Corporațiile și lumea capitalistă ar înceta să existe, iar oamenii și-ar găsi pacea? Amintind de celebrul „V for Vendetta”, acest serial revoluționar ar putea crea o nouă mișcare socială și o schimbare la care visăm cu toții.

       

      Papillon (2017)

      papillon

       

      Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă o aventură memorabilă centrată în jurul lui Papillon (Charlie Hunnam), un hoț de rând condamnat pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului. Hotărât să își recapete libertatea și să se întoarcă la iubita lui, Papillon încheie o alianță neobișnuită cu înstăritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă lui Papillon banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare. Rami Malek surprinde într-un rol plin de energie, scenariul filmului este bine pus la punct, iar coloana sonoră dinamică se potrivește de minune cu acțiunea explozivă a filmului. 

       

      Papillon” rulează în cinematografe din 18 ianuarie, așadar încă vă puteți bucura de impresionanta poveste a celebrei evadări de pe Insula Diavolului.


      Short Term 12 (2013)

      short term

       

      Emoționat, trist, realist, Short Term 12 înfățișează viața cu toate aspectele sale. Inspirat din copilăria regizorului Destin Daniel Cretton, filmul este povestea unui grup de voluntari dintr-un azil pentru copii cu probleme psihice din California. Bineînțeles că Rami Malek joacă excepțional rolul unui adolescent abuzat, iar filmul reușește să îți intre la suflet și să îți ofere o experiență aproape miraculoasă.

       

      The Master (2012)

      master

       

      Numele lui Paul Thomas Anderson este sinonim cu geniu. Unul dintre cei mai mari regizori ai secolului, Anderson este un vizionar ale cărui filme complexe ridică puternice semne de întrebare referitoare la granița dintre moral și imoral. The Master nu își propune să ofere răspunsuri legate de fenomenul bisericilor nou înființate (scientologică sau cea a mormonilor), ci explorează nevoia omului de a crede într-o forță superioară, demonstrând că un sistem de credință ajunge în cele din urmă o religie de sine stătătoare. Rami Malek are un rol micuț în acest film, fiind eclipsat de Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman și Amy Adams. Cu toate acestea, The Master este o capodoperă modernă ce nu trebuie ratată.

       

      Ain’t Them Bodies Saint (2013)

      saint

       

      Ce înseamnă dragostea? Extaz, suferință, emoție, romantism? Dragostea adevărată înseamnă să știi când să renunți și să te sacrifici pentru persoana iubită. Ain’t Them Bodies Saint este o superbă poveste de dragoste privită sub toate aceste aspecte, un film care a trecut aproape neobservat, dar care merită cu siguranță toată atenția noastră.


      Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

      museum

       

      Iată că avem ocazia să îl vedem pe Rami Malek și într-o comedie, alături de Ben Stiller. Când exponatele Muzeului de Istorie Naturală din New York, care prind viață în timpul nopții, încep să se comporte ciudat, personajul lui Stiller trebuie să afle cauza. Rami Malek joacă rolul Faraonului Merenkahre în această poveste plină de magie și voie bună.

       

      Da Sweet Blood of Jesus (2014)

      blood

       

      În regia lui Spike Lee, Da Sweet Blood of Jesus este o melodramă intensă despre dependența de sânge care a condamnat soarta unui trib african străvechi. Această intrigă neconvențională ne poartă într-o poveste fascinantă, iar personajele meticulos create par a invada spațiul personal al privitorului, datorită stilului unic de filmare.

       

      Larry Crowne (2011)

      crowne

       

      Rolurile principale din această comedie ușoară sunt deținute de Tom Hanks și Julia Roberts. Filmul are totuși un mesaj frumos: când crezi că ai pierdut tot ceea ce aveai, s-ar putea să descoperi un nou motiv de a trăi. Larry Crowne este ideal de vizionat atunci când te simți singur și trist, pentru că îți oferă speranță și puterea de a înfrunta obstacolele inerente ale vieții.

       

      Buster’s Mal Heart (2016)

      buster

       

      Buster Mal (Rami Malek) este un bărbat care fuge de autorități și supraviețuiește într-o zonă montană intrând prin efracție în case de vacanță goale. Bântuit de un vis chinuitor în care este pierdut pe mare, Buster descoperă cu stupoare că visul este real, iar el se află captiv în corpurile a doi bărbați. Un film misterios în care Malek face dovada talentului său actoricesc în scene intense de visare, nostalgie sau isterie. O îmbinare fermecătoare de trăiri complexe pot acapara privitorul în acest remarcabil thriller psihologic modern.

       

      Sursa: TheCinemaholic.com

       

      Citește și Lucruri mai puțin știute despre Rami Malek.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor