Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai bune filme cu Ryan Reynolds pentru un weekend de vis

      9 noiembrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Ryan Reynolds este un tip extrem de popular pe care nu ai cum să nu-l iubești. Are un simț al umorului care l-a transformat în regele meme-urilor pe internet, iar faptul că a recunoscut cu nonșalanță că „Green Lantern” a fost un eșec total i-a crescut și mai mult popularitatea. 


      De-a lungul unei carierei de 27 de ani (!), Ryan Reynolds (42 ani) a jucat roluri de îndrăgostit, de supererou, de schizofrenic sau de om îngropat de viu. Hai să ne amintim cele mai bune filme cu Ryan, ca să știi ce alegi pentru un maraton de weekend.

       

      1. Deadpool (2016)

      deadpool


      Dacă nu îți iese din prima, încearcă, încearcă și apoi încearcă iar. Este sfatul pe care Ryan Reynolds l-a urmat și care s-a adeverit, într-un final. Dorința actorului de a juca într-un film inspirat de benzi desenate s-a împlinit prima dată în 2004, odată cu lansarea “Blade: Trinity”, care s-a dovedit un eșec. A urmat "X-Men Origins: Wolverine", în 2009, unde l-a jucat pe Deadpool, însă fără prea mare succes. Doi ani mai târziu, a venit “Green Lantern” – un film despre care nu vorbim. La insistențele fanilor, Marvel a creat primul film dedicat în totalitate lui Deadpool, iar rezultatele au fost spectaculoase: încasări de peste 780 de milioane de dolari, review-uri pozitive și succesul mult visat de Ryan Reynolds. Personajul pare a fi creat special pentru Ryan, al cărui umor savuros îl recunoaștem imediat. Nici “Deadpool 2”, lansat anul acesta, nu și-a dezamăgit fanii, care de această dată nu au fost doar adolescenți, ci o armată de oameni de toate vârstele care iubesc şi urăsc filmele cu supereroi.

       

      2. Buried/ Buried: Îngropat de viu (2010)

      buried


      Este nevoie de multă disciplină, creativitate și curaj pentru a realiza un film în care apare o singură persoană înțepenită într-un singur loc. Când Ryan Reynolds a citit scenariul filmului "Buried", a fost încântat să accepte o asemenea provocare. Atât Ryan cât și regizorul Rodrigo Cortés merită toate laudele pentru reușita de a ne ține în suspans 95 de minute, timp în care urmărim șocați cum personajul lui Reynolds încearcă să evadeze dintr-un sicriu îngropat în pământ. Diversitatea emoțiilor, puterea de concentrare și autocontrolul de care dă dovadă în acest rol ne-au convins că Ryan este un actor extrem de talentat.

       

      3. Adventureland (2009)

      adventureland


      Deși joacă rolul secundar în această comedie/dramă despre maturizare, Ryan Reynolds reușește să atragă toată atenția asupra lui. În "Adventureland", Reynolds este omul de serviciu dintr-un parc de distracții, care are multe povești interesante despre starurile rock ce i-au ieșit în cale. Deși pelicula nu a fost un succes de box-office, criticii de film au avut numai lucruri bune de spus despre "Adventureland", care ne inspiră atât nostalgie cât și bucurie, având în centrul poveştii tema timpului ireversibil.

      Vezi trailer Adventureland


      4. Definitely, Maybe/ Desigur...poate că... (2008)

      definitely


      Comedia romantică "Definitely, Maybe" ni-l aduce pe Ryan Reynolds în rolul unui tată aflat în plin divorţ, care se apucă să îi povestească fiicei începutul poveştii sale de dragoste cu viitoarea şi totodată fosta soţie. Frumuseţea poveştii constă în faptul că Ryan îi descrie fetiţei mai multe personaje şi situaţii, iar ea trebuie să ghicească cine este norocoasa care îi va deveni mamă. Cu nume mari în distribuţie - Abigail Breslin, Elizabeth Banks, Isla Fisher şi Rachel Weisz - "Definitely, Maybe" este o rom-com originală, în care, pentru prima dată, nu ştii cine se va îndrăgosti de cine, cum şi de ce. 

       

      5. Mississippi Grind/ O călătorie cu miză mare (2015)

      mississippi

       

      Poate că ne-am obişnuit să îl vedem pe Ryan Reynolds numai în roluri de pretty boy, de aceea este greu să ni-l imaginăm personificând un pierde-vară care adoră jocurile de noroc şi are stabilitatea emoţională a unui copil. Rolul din "Mississippi Grind" ne reaminteşte că, ajutat de un scenariu complex, Ryan poate face minuni. Filmul este un road movie melancolic despre doi rataţi care nu reuşesc să se maturizeze, în ciuda tuturor ocaziilor primite. 

       

      6. The Voices/ Vocile (2015)

      the voices

       

      Încă un rol inedit pentru Ryan - de această dată, este un tip simpatic, dar care suferă de o boală mintală. El are halucinații că pisica îl îndeamnă să devină un criminal în serie, în timp ce câinele său o contrazice pe pisică și insistă că el este un om bun și ar trebui să facă doar lucruri bune. "The Voices" este o comedie neagră ciudată, cu animale vorbitoare şi o cantitate decentă de violenţă, care îi permite lui Reynolds să exploreze abisul haotic al schizofreniei. Amuzant, dar nu chiar. Interesant cu siguranţă.

       

      7. Life/ Viaţă, primele semne (2017)

      life

       

      "Life/ Viaţă, primele semne" este un film horror care se petrece pe o navă spaţială. Ryan Reynolds şi Jake Gyllenhaal sunt doi astronauţi care descoperă o capsulă de pe Marte ce conţine prima dovadă de viaţă extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat de repede şi se va dovedi extrem de inventiv în modalităţile de a ucide membrii echipajului. Cu efecte speciale, suspans real şi o întorsătură interesantă de situaţie, "Life" promite să vă ţină cu ochii lipiţi de ecran.

      Vezi trailer Life

       

      8. Safe House/ Casa conspirativă (2012)

      safe house

       

      Ryan face echipă cu Denzel Washington în action thrillerul "Safe House", în care joacă rolul de paznic al unei case conspirative din Africa de Sud. Visând să devină agent operaţional, aşteaptă ocazia perfectă pentru a-şi dovedi loialitatea, ceea ce se întâmplă odată cu apariţia personajului lui Denzel. Deşi filmul abundă în clişee (explozii, conspiraţii, împuşcături la greu), protagoniştii fac o treabă excelentă şi menţin ritmul alert al filmului cu energia lor fresh, sălbatică.

       

      9. The Nines/ 9 (2007)

      the nines

       

      Dacă vreţi un film care să se joace puţin cu mintea voastră, "The Nines" este alegerea perfectă. Ryan Reynolds joacă triplu rol în această dramă SF, iar toate cele trei personaje se chinuiesc să perceapă adevărul din spatele unor evenimente inedite din vieţile lor, care uneori se intersectează. Este genul de film straniu, confuz, metafizic, care necesită atenţia totală a privitorului. Chiar şi aşa, posibilităţile de răspuns din "The Nines" sunt deschise interpretării şi pot crea o întreagă dispută filosofică. 

       

      10. Woman in Gold/ Femeia în aur (2015)

      woman in gold

       

      "Woman in Gold" este bazat pe o poveste fascinantă de viaţă şi o aduce în prim-plan pe Helen Mirren în rolul unei refugiate cu origini evreieşti, care vrea să readucă în familie un tablou celebru expus într-un muzeu din Viena. Ryan Reynolds joacă rolul unui tânăr avocat, aflat la început de drum, care o ajută pe Mirren să recupereze tabloul dorit. Cu un scenariu captivant şi o coloană sonoră incredibilă, filmul reuşeşte să impresioneze atât prin povestea reală pe care o prezintă cât şi prin atmosfera unică pe care o creează, aruncându-ne cu blândeţe în lumea spectaculoasă a artei.

      Vezi trailer Woman in Gold

       

      Sursa: Rottentomatoes.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor