Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

      27 iulie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nu este deloc ușor să echilibrezi viața personală cu o carieră de succes atunci când ești unul dintre cei mai cunoscuți actori de pe planetă. Relațiile bazate pe dragoste, încredere și respect sunt destul de rare la Hollywood, pentru că tentațiile pândesc la tot pasul.

       

      Există însă cupluri de actori care ne demonstrează că există celebrul “happily ever after” și ne redau încrederea în dragostea adevărată. Iată care sunt cele mai longevive și mai fericite cupluri de la Hollywood.

       

      Kurt Russell și Goldie Hawn – 35 ani de relație

       

      goldie


      După ce a trecut prin două divorțuri dureroase, Goldie Hawn a jurat că nu se va mai mărita niciodată. Și s-a ținut de cuvânt. Deși nu s-a mai căsătorit, Goldie formează un cuplu fericit cu actorul Kurt Russell de peste 35 de ani!

       

      Care a fost prima impresie pe care Kurt i-a făcut-o frumoasei actrițe? “Era atât de chipeș, dar nu se mândrea deloc cu asta. Mi-am dat seama imediat că nu este un afemeiat”, a povestit Goldie, care a ne-a dezvăluit și secretele unei relații de succes: “iubire, recunoștință, compasiune, familie, distracție, râsete, sex.”

       

      Tom Hanks și Rita Wilson – 30 ani de căsnicie

       

      hanks


      Zvonurile despre divorțul celor doi actori au fost risipite cu o frumoasă declarație a lui Tom Hanks: “Căsnicia noastră este sacră. Astfel de zvonuri sunt inacceptabile.”

       

      După ce Rita Wilson a fost dignosticată cu cancer la sân, în 2015, relația celor doi a devenit și mai puternică. “Cine s-ar fi gândit că o asemenea situație ne va face mai apropiați? Nu știi niciodată cum va reacționa partenerul. Eu am fost uimită de atenția și grija oferite de soțul meu. A fost o perioadă foarte intimă.”, a povestit Rita Wilson pentru The Mirror.

       

      Michelle Pfeiffer și David E. Kelley – 25 ani de căsnicie

       

      pfeiffer


      Michelle Pfeiffer l-a cunoscut pe producătorul serialului “Ally McBeal”, David E. Kelley, cu ocazia unei întâlniri pe nevăzute, în anul 1993. Zece luni mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Michelle, care avea 33 de ani la momentul respectiv, se afla în toiul procedurilor de adopție ale unei fetițe, Claudia Rose, când l-a cunoscut pe David Kelley. La nouă luni după ce s-au căsătorit, a venit pe lume și John Henry pentru a întregi familia fericită.

       

      Jada Pinket Smith și Will Smith – 24 ani de relație

       

      smith


      Will Smith a cunoscut-o pe Jada pe platourile de filmare ale serialului “The Fresh Prince of Bel-Air”, unde Jada a dat probă pentru rolul iubitei lui Smith. Nu a obținut rolul dorit, dar i-a câștigat inima pe vecie.

       

      “Nici măcar nu mai spunem că suntem căsătoriți. Ne considerăm parteneri de viață, pentru că am realizat că vom fi împreună pentru tot restul vieții. Nimic din ce ar face Jada nu ar putea să ne distrugă relația. Beneficiează de sprijinul meu până la moarte și ne simțim foarte bine așa”, a declarat recent Will Smith.

       

      În ciuda numeroaselor zvonuri de despărțire, care apar în fiecare an, Jada și Will formează un cuplu fericit de 24 de ani, iar împreună au doi copii: Jaden (19 ani) și Willow (17 ani).

       

      Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness – 22 ani de căsnicie

       

      jackman


      Hugh Jackman (49 ani) și Deborra-Lee (62 ani) s-au cunoscut în anul 1995 pe platourile de filmare ale producției Corelli și s-au căsătorit un an mai târziu. Din păcate, Deborra nu a putut rămâne însărcinată, a suferit două pierderi de sarcină, astfel că celebrul cuplu de actori a hotărât să apeleze la adopție. Cei doi copii ai cuplului sunt Oscar (18 ani) și Ava (13 ani).

       

      După 22 de ani de căsnicie, starul din “Wolverine” mărturisește că “lucrurile merg din ce în ce mai bine” și că “tot ce s-a întâmplat în cariera mea, pe marile ecrane și în spatele lor, mereu am făcut totul împreună”.

       

      Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick – 21 ani de căsnicie

       

      parker


      Chiar dacă a jucat femeia singură și independentă în serialul “Totul despre sex”, în realitate Sarah Jessica Parker este adepta monogamiei de foarte mult timp. După despărțirea de Robert Downey Jr., cu care a format un cuplu timp de șapte ani, Sarah s-a căsătorit cu actorul Matthew Broderick, în 1997.

       

      “Este important să fii cu cineva care crede în tine 100%”, spune Sarah despre secretul unei relații de succes, în timp ce Matthew consideră că un alt ingredient important este comunicarea și faptul că niciodată nu trebuie să mergi la culcare supărat pe partener.

       

      Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas – 18 ani de căsnicie

       

      zeta


      Diferența de vârstă de 25 de ani dintre Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas nu a fost niciun impediment în calea fericirii lor. Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au trecut printr-o perioadă dificilă când Michael a aflat că suferă de cancer în gât. În 2013, cuplul s-a despărțit pentru o scurtă perioadă de timp, însă acum toată lumea este sănătoasă și fericită.

       

       Amy Adams și Darren Le Gallo – 17 ani de relație

       

      adams


      Amy Adams l-a cunoscut pe Darren Le Gallo înainte de a deveni celebră, la un curs de actorie, în 2001. Darren este actor și șofer de curse și a jucat în filmele “Six Feet Under” și “Date Night”.

       

      Amy și Darren s-au căsătorit după 15 ani de relație și la 5 ani după nașterea fiicei lor, Aviana. “Simt rolul familiei și importanța unei stabilități mult mai intens decât până acum”, a motivat actrița din “Arrival” decizia de a se căsători.

       

      Freddie Prinze Jr și Sarah Michelle Gellar – 16 ani de căsnicie

       

      gellar


      Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. s-au cunoscut în 1997 în timpul filmărilor pentru “I Know What Did you Last Summer”.

       

      “Eram doar prieteni. Cred că acesta este unul dintre motivele pentru care relația noastră a fost întotdeauna așa bună. Am fost prieteni timp de doi ani înainte de a merge la o întâlnire. Ea știa care îmi sunt prioritățile și viceversa. Ne cunoșteam deja defectele”, a povestit Freddie.

       

      Ellen DeGeneres și Portia De Rossi – 14 ani de relație

       

      lesbi


      Cel mai cunoscut și longeviv cuplu gay de la Hollywood este format din actrița Portia De Rossi și prezentatoarea TV Ellen DeGeneres. Cele două formează un cuplu din anul 2004 și s-au căsătorit în 2008, când Curtea Supremă din California a dat undă verde căsătoriilor între persoanele de același sex.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor